26 Aralık 2017 Salı

Dostluk sözleri uzun

Dostluğu anlatmak dostlukla ilgili güzel bir şeyler söylemek için bu sayfamıza ulaştıysanız en doğru yerdesiniz. Bir dost için veya dostluk adına söylenmiş pek çok güzel söz vardır. Bu anlamlı sözlerin bazıları ağırdır, insanı düşündürür ve duygulandırır. Dost dediğin kolay edilen bir şey değildir. Dost edinebilmek uzun bir süreci kapsar.


Başkalarına kendinden fazla değer verme…! Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin. Terk edenden alınacak en büyük intikam, ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır. Kardeş, dost olmayabilir ama dost, her zaman kardeştir. Arkadaşlık aşktan daha zordur, çünkü daha uzun sürer.


Hiçbir dostluk tesadüfi değildir. Dostu olan hiç kimse hayatta başarısız değildir. Yeni tanışan eski arkadaşları ifade eden bir kelime henüz bulunmamıştır. Arkadaş vuruIunca değiI unutuIunca kahrından öIürmüş.


Dostluk sözleri uzun

Cemal Süreya Şiirlerinden Aşk Sözleri Cemal Süreya’nın Şiirinden Etkileyici Sözler. Murathan Mungan’ın En Güzel Şiiri isimli yazımızı da okumanızı öneriyoruz. Hepimizin hayatında son derece önemli bir yer kaplayan arkadaşlarımıza, dostluk sözleri kısa veya uzun olsun birkaç cümle ile yazabilir ve onlara teşekkür edebiliriz.


Zor zamanlarımızda elimizden tutan ve o eli bir daha bırakmayan tüm dostlarımız için dostluk sözleri uzun uzun yazılabilir. Bazen yürüdüğümüz yolda. Konumuzun içerisine Resimli dostluk sözleri sonuna Hz. O konularımızı mutlaka ziyaret edin.


Bu güzel sözleri dostlarınıza iletebilir veya sosyal medyada onları etiketleyerek paylaşabilirsiniz. Benim arkadaşlık sözlerimde yayınlansın diyorsanız yorum kısmından yazıp bizlere iletebilirsiniz. Eğer herkes dost sandığı kimselerin bir de kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada pek az dost kalırdı.


DOSTLUKLA İLGİLİ EN GÜZEL SÖZLER. Gerçek dostlar yıldızlar gibidir karanlık çökünce ortaya çıkarlar. Aşk ve arkadaşlık bir gün yolda karşılaşırlar.


Aşk, kendinden emin bir şekilde sorar: “Ben senden daha samimi ve daha cana yakınım, sen niye varsın ki bu dünyada? Bu sayfada ünlü yazar, şair, sanatçı, felsefeci, düşünür, bilim adamları, din alimleri gibi büyük insanlardan derlenmiş arkadaşlık ve dostluk ile ilgili özlü sözleri bulacaksınız. Bu yüzden ince eleyip sık dokumalısınız. Yeter ki detaylarda saklı olan anları bulabilelim. Sonrasında bu kutuyu gün geçtikte dolduralım.


Dostluk Sözleri yazımız da ilginizi çekebilir. Ağaç gibi uzun yıllar dostluğumuzun da baki kalması dileği ile. Daha fazlası için arkadaşlık sözleri ve dostluk sözleri yazılarımıza göz atabilirsiniz. YORUM YAPIN Cevabı iptal et.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Bu sayfada bulunan tüm sözleri sevdiklerinizle dilediğiniz gibi facebook, twitter veya instagram adresinizden istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. En güncel dostluk sözlerine ve dostluk mesajlarına yer verdiğimiz yazmızda gerçek hayatdan bir çok anıyı canlandıracak.


Dosta gönderilen bir dostluk. Biri olmalı üzülme üzülürüm diyen biri olmalı hayatınızda. Dostlarımıza söyleyeyebileceğimiz dostluk sözlerini sizler için derledik. Bitmeyen dostluk adına nice dilekler vardır.


Dostluk sözleri uzun

Gösteriş ve para pulun hükümdarı değiliz biz, parçalanmış gönül hırkasını yamar giyeriz, dost ile ağlar dost ile güleriz. Sevgide buluşan yürekler vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar