25 Aralık 2017 Pazartesi

Yakışıklı olmak için

Yakışıklı olmak için

Plastik cerrah ve yazar Brooke Secke, “Sigara, kırışıklığa güneşten daha fazla neden olur” diyor. Sigara içmek, cilde dokusunu, dayanıklılığını ve esnekliğini veren kollajen ve elastini çalar. Her erkek yakışıklı olmak ister. Peki bir erkeğin yakışıklı ve karizmatik olması için ne yapması gerekir?


Yakışıklı olmak için

Karakterimizi yansıtan şeylerden. Eğer böyle bir tecrübe yaşadıysanız ardından şu soruyu sormanız muhtemeldir: Nasıl yakışıklı olunur ? Bu yazıda size daha yakışıklı görünmeniz konusunda hayati tavsiyeler vereceğim. Veya bazıları yapacak bir şey olmadığını çünkü yakışıklı olmanın doğuştan gelen bir şey olduğunu söyler.


Bütün bu cevapların doğruluk payı var ama bundan çok daha fazlası var. Güzel giyinmek, kas yapmak ve iyi genlere sahip olmak yakışıklı olmanıza mutlaka yardımcı olur. Ne kadar yakısıklı olursan ol kızın yanında konusmasını bilmessen öküz gibi gülersen cok havalı bir tavrın olursa cok itici olursun.


Tabii ki yüz sekli önemli ama bence cekici ve sempatik olmak daha önemli. Ayrıca seni seven kız sende kusur aramaz aynı sey seven erkek için de gecerli. Toplumumuzda yakışıklı olmayana kimse bakmıyor ne yazık ki. E durum böyle olunca da erkeklerin allah vergisi yakışıklılarının dışında bakımlı olmaları da gerekiyor.


Eğer çok güzel bir vücudunuz yoksa, yakışıklı değilseniz bile bu hareketleri uygularsanız dikkat çekici bir erkek. Ve yakışıklı olmak ve yakışıklı görünmek için vücut diliniz büyük bir öneme sahip. Sanki gittiğiniz yerin sahibimiymiş gibi rahat ve özgüvenli yürüyün. Bir çok erkek sosyal ortamlarda ve özellikle kadınlarla konuşurken heyecanlansa da bunu belli etmedikleri için özgüvenli görünüyorlar. Mükemmel görünebilmek için, gençlik özentisi Hollywood aktörleri gibi bıçak altına yatmanıza gerek yok.


Bunun çok daha kolay ve etkili yolları var. Geniş omuzlar, dik duran bir vücut yapısı hemen hemen her kadını kendine hayran etmek için önemli özelliklerdendir. Yakışıklı Olmak İçin Altın Kural. Havalı olmak aslında kişinin kendi kendisine güvenmesi demektir.


Girdiği her ortamda dikkatleri üzerine çeken havalı kişiler sadece yakışıklı mı. Elbette ki hayır,yakışıklı olup da havalı olmayan biçok kişi vardır. Aksi takdirde yakışıklı olma gibi bir durumu hiçbir zaman olmayacaktır.


Peki yakışıklı olmak kolay mıdır, yakışıklı nasıl olunur, bu sorulara cevap arayalım şimdi de… Yapılan araştırmalar göstermiştir ki, kadınların büyük bir çoğunluğu kendine güvenen ve güçlü bir duruş sergileyen erkekleri yakışıklı buluyorlar. Ve çekicilik karakterimizi geliştirerek elde edebildiğimiz, kendi elimizde olan bir olgu. Ve bu konuda bir erkeğin yapabileceği, kendinde geliştirebileceği çok şey var.


Tarihsel olarak, plastik cerrahi hastalarının çoğunun kadın olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ancak, öyle değil azizim. Kaslı ve yakışıklı erkeklerin de kendilerine göre problemleri var. Hatta, listeyi okuduktan sonra emin olun onlar için üzülecek hatta belki de ağlayacaksınız. Tarz olmak kesinlikle sizi normalde olduğunuzdan kat daha yakışıklı gösterecektir.


Bu yazımda yakışıklı olma yolları ile ilgili oldukça önemli tavsiyelerde bulunacağım. Kendimi nasıl yakışıklı yapabilirim, yakışıklı olmak için ne yapmalıyım ve yakışıklı olmak istiyorum diye soran birçok kişiye bu yazım oldukça faydalı olacaktır. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş, Onedio editör ekibi tarafından müdahale edilmemiştir. Siz de Onedio’da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Dış görünüşün mükemmel olsa bile kendine yeterince güvenmiyorsan ve davranışlarından emin değilsen kadınlar tarafından tam anlamıyla yakışıklı bulunmazsın.


Bunun için kazanılması gerekilen alışkanlıklar vardır. Güler yüzlü olmanızın yanında ciddi duruşunuz size farklı bir hava katacaktır. By Greg Melville for Men’s Life Today.


Sokağa bile çıkamıyorsunuz zira sizi gören kızlar aşkından fenalık geçirip bayılıyor. Cilt bakımınıza önem verin Erkekler genellikle bu tavsiyeyi umursamaz. Peki nasıl yakışıklı olunur, yakışıklı olmak için ne yapmam gerekiyor, yakışıklı olmanın yolu gerçekten de ciddi paralar ödemekten mi geçiyor, kendi başıma yapacağım pratik uygulamalarla yakışıklı olmam mümkün mü, hangi taktikleri denersem insanların gözüne kısa sürede yakışıklı görünebilirim?


Ama siz yine de bir kulak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar