28 Aralık 2017 Perşembe

Suna türküsü

This feature is not available right now. Senin Elinden, Usandım Gurbet Elinden. Bunca Diyar Gezdim Gözlerin İçin, Niye Küstün Bana El Sözü İçin. Sevmelerin dile getirilmesinin ayıplandığı dönemlerde Fahri Bey daima eşine olan sevdasını dile getirir. Hamam sefaları, o dönemlerde kadınların en büyük eğlencesidir.


Tabiki o zamanlar öyle kolay değil,seni seviyorum diyebilmek. Etraftaki insanlar karşısından ayıp karşılanırmış ancak Fahri. Bazı kaynaklarda yöre olarak Sivas ve kaynak olarak Halil Sarıoğlu gösteriliyor.


Ali Canlı tarafından derlenmiştir. Sözleri Evren Seçkal tarafından gönderilen bu türkü 457defa görüntülenmiştir. Asker Oldum Giydim Yelek türküsü, Asker Oldum Giydim Yelek türküsünün sözleri, turku sozu, türküleri, Çukurova.


Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildirimlerinde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır. Evliliğin ilk akşamı Mehmet Ağa içip eve gelir, kapıyı çalar. Bu böyle 1-ay devam eder.


Suna bakar kocası sarho. Ensar Aktaş adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji. Yer Malatya: Saz ve tambur sanatçısı Fahri Kayahan’ın sunam diye sevdiği eşine acı bir olay sonrası yazdığı türküdür uyan sunam.


Yarım saat çalar, kapı açılmaz. Anne Babam Dönmedi mi Gaye Aksu Asker Türküsü Anne Babam Dönmedi mi Asker Şarkısı Sözleri YETİMLERİN TÜRKÜSÜ SÖZLERİ Bu kaçıncı ba. Sarı Gelin Türküsü Sözleri.


Erzurumda bir kuş var leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman aman sarı gelin. YENI) 02:ZAFER YURTSEVEN - SUNA GELİN 04:Sabahat Akkiraz. Erzurum çarşı pazar leylim aman aman Leylim aman aman leylim aman aman sarı gelin. Söz Konusu Vatansa Gerİsİ Teferruattır. Bir önceki yazımız olan Feraye Türküsünün Gerçek Hikayesi başlıklı makalemizde Feraye Türküsünün Sözleri ve Ferayidir Kızın Adı.


Suna türküsü

Elinde divit kalem (neynim amman aman)Jsarı gelin. Sesli Şiir, Şiir listeni yap. Yaşan bir tarihtir dilden dile dolaşan türkülerimiz. Ağasarın balını-Oy Asiye ) Bu türküyü “Laz” türküsü olarak bilir ama aslında Oy Asiye Türküsü bir Çepni Türkmen türküsüdür.


Yorum Yap Click here to cancel the reply. You must be logged in to post a comment. Gidem dedim suna boylum ağladı türküsü. Aşağıdaki şiirleri de dinleyebilirsiniz. Eskilli, dini, tarihi, kültürel değerlerine bağlıdır.


Geleneksel kültürün canlı örneklerini burada görmek mümkündür. Lütfen sanata saygı çerçevesinde yorum yapınız. Diğer tüm şarkı sözleri yayınlarında olduğu gibi Halk Türküsü - Al Fadimem Şarkı Sözlerine atılan hiçbir hakaret, küfür, argo içeren yorum kabul etmeyecektir. Bir daha çıkamıyor yataktan. Hıfzı nın adını sayıklaya sayıklaya son nefesini veriyor.


Bizim türkümüz çıktı diye. Konu etiketleri: töre türküsünün hikayesi,. Grup Net - Leymosun Türküsü Esen Müzik izlenme. Ayaz Kaplı - Dokunmayın Yarama Esen Müzik izlenme.


Suna türküsü

Salih Zülüfoğlu - Sabahlar Uzak izlenme. Müzik ile alakalı video Mynet Video'da. Sitemize erişerek çerez kullanımını. HABER SPOR FİNANS VİDEO YEMEK OYUN KADIN MAGAZİN TREND SİNEMA SEYAHAT EĞİTİM TÜM. Leylim aman aman leylim aman aman suna yarim.


Kıpçak Türkleri – Erzurum. Hepsi Klip Yeni video klipleri izle,. Ahmet Kaya - Şafak Türküsü. Musa Eroğlu sanatçısına ait en popüler şarkı sözlerini bu sitede.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar