18 Aralık 2017 Pazartesi

Facebook açma

Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdığın diğer kişilerle bağlantı kur. Fotoğraf ve videolar paylaş, mesajlar. Connect with friends, family and other people you know. Share photos and videos, send messages and get updates. Sonrasında mevcut ve potansiyel müşterilerinizle ilişki kurmaya, marka bilinirliğinizi artırmaya ve.


Nelere dikkat etmeniz gerekir hepsi web sitemizde. Soru ve sorunlarınız için sitemizi kullanabilirsiniz. View the profiles of people named Oturum Aç. Selam arkadaşlar bu videomda sizlere facebook adresini sahte numara ile daha doğrusu sanal numara ile nasıl açabileceğinizi gösterdim.


Umarım video işinize yarar arkadaşlar. Yapmanız gereken çok basit. Blog için facebook fan sayfası trafiğinizi artırmak için olmazsa olmaz işlemlerden birisidir.


Facebook açma

Aslında yapacağınız adımlar gaet basit. Daha önce bir hesabınız olduğunu. Bu formu doldurduktan sonra herhangi bir sorun ile karşılaşırsanız bizlere yorum atarak yardım isteyebilirsiniz. Bu sayfada facebook hesap açma işlemi anlatılıyor.


Kapatılan facebook hesabını açma işlemi biraz sıkıntılı ve uğraştırıcı bir yoldur. Hesabınız kalıca olarak sildiyseniz veya bir şekilde açamıyorsanız bu makalemiz de bu konu ile ilgili açıklama yapılacaktır. Bunun için doğru ve şifresini bildiğiniz bir adres yazmanız gerekli. Hala bir Face hesabınız yoksa, bu bölümde yer alan makale ve yazılardan yararlanarak kolayca açabilirsiniz. Sadece bir kaç dakikanızı ayırarak hemen kaydolabilir ve bir hesap açabilirsiniz.


Merhaba arkadaşlar Öncelikle çok dikkatli bir şekilde bu yazıyı okuyun. Konuyla ilgili bir problem ile karşılaşmanız durumunda yorum formunu doldurarak bize iletebilirsiniz. Başvuru formunda yer alan bölümleri eksik olarak doldurmanız gerekiyor. Buna karşılık facebook kandırmamız gerekecek yani gerçek olduğunuzu gösterdiğiniz zaman sizden telefon onayı istemeyecektir. Güncel paylaşımlar blogu Lordiz.


Telefon doğrulaması yapıyorum, yarım saat içinde tekrar kilitleniyor ve yüzümün fotoğrafını istiyor. Gördüğünüz gibi hesabımız tekrar açılıyor. Bu yüzden tekrar facebook.


Dostum Belkide yanlış bir yöntemle facebook hesabı açıyorsundur. Ancak bunun için öncesinde hesap oluşturmanız gerekiyor. Sohbet sekmesinde en altta bulunan Sohbeti aç yazısına tıklayın. Böylece hesabınız tekrar çevrimiçi olmuş olur. Bu da birbirinizin gönderilerini Haber Kaynağında görebileceğiniz anlamına gelir.


Uğraştırıcı olmasına rağmen 1açtırabilirsiniz. Sağ üst kısımdaki alanları doldurun ve hesap aç butonuna tıklayın. Mail adresiniz ya da telefonunuza bir onay kodu gelecek. Bu kodu onayladıktan sonra hesabınız açılmış olacak.


Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet. Time limit is exhausted. Eğer siz de en çok tercih edilen okey oyununun bağımlısıysanız size son gelen özellik yani seyirciye açma konusunu anlatacağız.


Bilgileri aşağıdaki gibi doldurun. E-posta adresiniz yoksa aşağıdaki işleme geçin. Bunu da yaptıktan sonra sağ kısımda bulunan “Yayını Başlat” butonuna tıklıyoruz. Eğer görmez isek endişe etmeyin. Aşağıdaki gibi formu doldurun.


Facebook açma

Gelmesi bir kaç dakika sürebiliyor. Ancak aynı zamanda bu bildirim seslerini kapatmak isteyen kullanıcı sayısı da bir. Onun için İlk adım bir e mail adresinizin olması gerekiyor. Artık sizinde bir facebook hesabınız var.


Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından paylaşılmaktadır. Bu konular yasalara uygunluk ve telif hakkı konusunda yönetimimiz tarafından kontrol edilse de, gözden kaçabilen içerikler yer alabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar