22 Aralık 2017 Cuma

Antibakteriyel pvc zemin kaplama fiyatları

Geniş renk ve desen seçenekleri sunmasının yanı sıra son derece kullanışlı,antibakteriyel hijyenik, dayanıklı ve hesaplıdır. Pvc zemin kaplama Pvc zemin kaplama, hammadesi pvc esaslı olan zemin kaplama ürünüdür. Zengin renk ve desen seçenekleri bulunan pvc yer döşemeleri kolay uygulanabilirliği,leke tutmaması ve temizliği zahmet gerektirmeyen yer döşeme ürünü olduğu için tercih edilmektedir. Hijyen açısından en temiz olması gereken hastanelerin pvc zemin döşemelerini tercih etmesinden bunu. Hastanelerde bölüm bölüm kullanılan pvc değişmekte olup hasta odaları koridorlar ve buna benzer yoğun trafik alanların da 0. Hem antibakteriyel hemde ESD özellikte yani elektrik akımını toprağa ileten antistatik yer döşeme malzemesidir.


Antibakteriyel pvc zemin kaplama fiyatları

Homojen ve Heterojen olarak ikiye ayrılmıştır. Genel olarak sistem odalarında, bilgisayar sınıfları ve ameliyathaneler için kullanılmaktadır. Diğer zemin kaplama fiyatları açısından baktığımızda antistatik pvc zemin kaplama fiyatları daha uygun fiyatlıdır.


Standart olarak 2mm kalınlıktadır. Farklı çeşitlerde olan kaplama tipi her desenin kendine göre bir fiyat olması kaçınılmazdır. Uygulama kolaylığı bulunan ürünler için işçilik maliyetleri fazla olmamakla beraber metre kare bazında hesap yapılmaktadır. Zemin kaplama fiyatları normal ve çok yoğun trafik alan zeminlere göre çok amaçlı olarak heterojen ve homojen çeşitleri vardır.


Piyasada çok değişik türlerde ve desenlerde pvc zemin kaplama malzemeleri mevcuttur. Kaliteli ve güvenilir pvc zemin kaplama işlerinizi en hızlı ve en geniş referans seçenekleri ile sizlere hizmet vermekteyiz. Hijyenik olmaları tercih sebeplerinin başında gelmektedir. Anti bakteriyel oldukları için yüzeyinde hiçbir canlı form yaşayamaz ya da barınamaz. Hastane Yer Döşemeleri malzemesi olarak antibakteriyel pvc zemin kaplama malzemeleri kullanmaktayız metre kare fiyatları hakkında detaylı bilgileri incele ! Antistatik pvc zemin kaplamaları fiyatları diğer pvc modellerine göre biraz daha pahalıdır.


Fiyatlar hakkında bilgi almak için bizi arayın. Erkan bey gibi işini titizlikle yapan, müşteri ilişkileri kuvvetli güvenilir bir kişi ile tanıştım. Erkan bey ile yaptığımız ilk görüşmeden işin teslim edildiği son noktaya kadar ki tüm süreçten fazlasıyla memnun kaldığımı belirtmek isterim. HASTANE ZEMİN KAPLAMA FİYATLARI.


Antibakteriyel pvc zemin kaplama fiyatları

Hastane zemin kaplama fiyatları kullanılacak malzemenin ve uygulama yapılacak mekanın özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Royal Zemin olarak, hizmetlerimizi profesyonel ekibimiz ile başta pvc zemin kaplama sistemleri olmak üzere gerekli tüm hizmetleri sağlamaktadır. Linolyum ekolojik olarak özel bir zemin kaplama malzemesidir. PVC zemin kaplama uygulanması durumundaysa zemine dökülen herhangi bir sıvı zemin tarafından emilmeyerek, temizlikte kolaylık sağlar.


PVC kaplama tercih edilmesi, diğer kaplamalarla. Linoleum pvc zemin kaplama,içerisinde herhangi zararlı madde bulundurmayan insan sağlığına zarar teşkil etmeyen 1 doğal ve anti bakteriyel pvc zemin kaplama çeşitidir. Mevcut beton, şap, mozayik vb.


Antibakteriyel pvc zemin kaplama fiyatları

Bakımı kolay ayrıca cila ve benzeri gibi bakım ürünleri gerektirmez. WEB SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ ! Modern antibakteriyel zemin kaplama sistemleri. Zemin Kaplama Tatami Eva Yer Minderi 100cmx100cm:. Antibakteriyel ve hijyenik olmasının yanında sigara yanıkları gibi durumlara karşı dayanıklıdır.


En iyi antibakteriyel zemin kaplama seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli antibakteriyel zemin kaplama Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Med Zemin Yapı Sistemleri olarak, hizmetlerimizi profesyonel ekibimiz ile başta pvc zemin kaplama sistemleri olmak üzere gerekli tüm hizmetleri sağlamaktadır. En ekonomik fiyata kısa sürede çözüm üretmemiz, küçük bir bölüm işinden en kapsamlı geniş projelere başarılı sonuçlar sağlayan firmamız en çok tercih edilen. SEKTÖRLERE GÖRE ÇÖZÜMLER.


Fiba zemin olarak sizlere, en doğru ve kaliteli hizmeti sunmaktayız. Spor zemin konusunda kendini ispatlamış ve çeşitlerimiz ile de siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Sizde bize ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. TEKNİK VE ÇEVRESEL ÖZELLİKLER SINIFLANDIRMA. Aşınma tabakası 2mm kalınlıkta ve aşındıkça.


PVC zemin kaplama sistemleri günümüzde gelişmiş özellikleri ve kullanım kolaylığı, firmalarca uygulama kolaylığı ve birçok zemin ürününe göre daha düşük maliyetleri olması açısından çokça tercih edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar