19 Mart 2018 Pazartesi

Arkadaşlar iyidir seda

Arkadaşlar iyidir seda

Birinci sınıfa başlayacakları sene, Seda uzun süredir görüşmediği çocukluk arkadaşı Gizem Subaşı’yla karşılaşır. Arkadaşlar İyidir Konusu. Bölüm Özeti, Kemal Demir. Hikaye zaten Seda ile mıy mıy karakter kontenjanını doldurdu. Eren Kahraman, Seda Yılmaz, Merve Altınköprü ve Yunus.


Seda’nın hayatına, bugün Yunus veya başka bir erkek girse kıskançlıktan deliye döner. Peki, bu hâldeyken iki yakası bir araya gelir mi? Toplam 2arkadaslar iyidir haberi bulunmuştur. Muhteşem hikayesini ise Ekin Atalar kaleme almıştır.


Dizide Eren karakteri ile aşk yaşayacaktır. With Devrim Özder Akin, Akin Akinözü, Cankat Aydos, Pinar Caglar Genctürk. Eren, Seda, Merve and Yunus are four friends who met a year ago when they were studying at university. In their first year of class, Seda meets her childhood friend Gizem.


Arkadaşlar iyidir seda

Başrollerinde Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan ve Su Kutlu’nun yer aldığı dizinin yönetmenliğini ise Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş yapıyor. Yunus ve Eren gömlek, t-shirt ve jean nereden dizi sponsorları hakkında detaylar fiyatlarıyla birlikte sizlerle. Gizem, Seda ve Merve kıyafetleri markaları. Eren, Arda’nın bir hırsızlık olayına karışmak üzere olduğunu öğrenir ve onu bu işten uzak tutabilmek için elinden geleni yapar.


Eren ve Seda arasındaki yakınlaşma bütün dengeleri bozar. Merve ve Yunus’u ise büyük hayal kırıklıkları beklemektedir. Seda hiçbir şeyden habersiz eski dostu Gizem’le tekrar kavuştuğu için mutludur ve Gizem’in planlarından habersizdir. Tür: Gençlik, Romantik, Okul.


Ben Seda denilen karakteri sevmedim. Ve kendisi Türkiye güzeliymiş. Türkiyede başka kız mı kalmadı diye düşündüm bir an. Ayrıca sarışın bi çocuk vardı onuda sevmedim ama Gizem denilen karakter gercekten muhtesem Sedadan intikam almaktada haklıda.


Dizinin yıldızlar ile dolu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Seda Bakan, Fatih Artman ve Ege Aydan gibi isimler yer almıştır. Oyuncuların gerçek adı ve yaşı. Uzun süre gündem konusu olmuştur.


Cast ekibi listesi, başrol, yan rol, kadın, erkek, çocuk, konuk, bölüm, ayrılan eski ve katılan yeni sezon oyuncuları, resimli açıklamaları. Merve, Seda Hemen İzlemek İçin Tıklayınız! Noname isimlerin yer alması ise hikayenin önüne geçecek hiçbir şeyin olmadığını, esas olanın hikaye olduğunu gösteriyordu. Köln Üniversitesi Hukuk Fakültesi bölümünde okuyor.


Ekim Pazar akşamı Show Tv ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci güzel seçilmiştir. Yarışma ile tanınan Melisa Aslı. Merve kıyafetleri ile dikkatleri çekerken Seda pudra triko, Gizem kırmızı triko ve siyah ceket, Eren siyah deri ceket ve triko, Yunus lacivert kazak ve Leyla kırmızı yelek elbise ve beyaz. DAHA FAZLA GÖSTER Benim Tatlı Yalanım 9. Netflix RTÜK düzenlemesinin ardından ilk açıklamasını yaptı!


Arkadaşlar iyidir seda

Ancak kısa süre sonra gruptaki dengeler değişmeye başlar. Bu dizi ile bunu da tatmış oldum. Dizi iyi mi, kötü mü anlamadım.


Kestane rengine en çok yakışan saç modellerini, Kestane saç rengine yakışan saç modellerini bu yazımızda bulabilir siniz. Seda ile Gizem ilk andan itibaren yeniden eski günlerdeki gibi birbirlerine bağlanacaklar. Babam ve ailesi Kırgın çiçekler Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı Poyraz karayel ayşegül poyraz Matematik sınıf matematik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar