22 Mart 2018 Perşembe

Istanbul ev arkadaşı

Istanbul ev arkadaşı

Kalacak yer mi arıyorsun yoksa evine arkadaş mı? Bayan ev arkadaşı arıyoruz Miray Kaya miray. Kiranızı paylaşabileceğiniz bir ev arkadaşına ihityacınız varsa KirayaOrtak. Yeşilpınar mah ikamet etmekteyim vialand avm önünde oturuyorum aile bağları kuvvetli merhametli eğlenceli dürüst bayanlar arasın evin önünden otobüs minibüs geçmekte yakında metro açılıyor ulaşım sı Seri İlanlar istanbul.


Ev Arkadaşı İlanları Platformu - evarkadasi. Ankara çankaya kurtuluş kıbrıs caddesindeki ful eşyalı eve ful eşyalı odaya arkadaş arıyorum. Emlakçı veya komisyoncudan değil ev sahibinden. Görükle Spor Parkında, oda salon ev kira 90 aidat TL olup temiz ve düzenli biriyim. Dürüst ve güvenebilir yabancı ev arkadaşı da olur.


Ciddi düşünen arkadaşlara mail üzerinden cep tel yollayabilirim. Yakınındaki kız ve erkek arkadaş adaylarıyla tanışmak, sohbet etmek, mesajlaşmak çok kolay. Ev arkadaşı ile ilgili beklentilerinizi, kriterlerinizi ilanınızda belirterek amacınıza daha kolay ulaşın. Eğer telefonunuzu, e-posta adresinizi yayınlamak istemiyorsanız bunları gizleyebilir, KirayaOrtak. Evde tüm eşyalar mevcut yalnızca gelecek kişinin odasını getirmesi yeterli.


YALNIZCA KADINLAR İLETİŞİME GEÇERSE SEVİNİRİM. Kiralık daire ilanları ve kiralık ev fiyatları burada! Burs gibi de düşünebilir bir yerde. Avcilarda paylasimli dai̇re bayan yanina bayan ev arkadasi araniyor aradigim kiriter yalan soylemiycek aule terbiyesi almis olanlar arasin.


Bayanım yanlız yaşıyorum sayılır, hayatıma eşlik edecek her daim dürüst güvenilir ve maddii sıkıntısı olmayan benim her türlü ihtiyacımı karşılayacak bir bey, sevgili hayat arkadaşı erkek arıyorum. Esenyurt’ta Filistinli bir. Kadıköy Rıhtımda Kiralık Odalar. Kiralık Oda İlanları ve binlerce ev arkadaşı arayanlar ilanlarına tek tıkla ulaşın. ANKARA ÇANKAYA KIZILAY KURTULU.


Istanbul ev arkadaşı

Ver Her zaman güvenilebilecek, yalnızlığı, mutluluğu, hüznü paylaşacak bir ev arkadaşına herkesin ihtiyacı vardır. Sınıf öğrencisi evine internetten belini doğrultmak için ev arkadaşı aradı. Evine adam hırsız buldu.


Kağıthane için en uygun Kiralık Oda ilanlarını hemen incele. Bilgi uni dk full eşyalı evimize 3. Metro dakika eşyalı kiralık oda. Ev arkadaşı arayanlar İstanbul‘da bu sitelerden herhangi birine girerek birlikte yaşayabilecekleri arkadaşları buluyorlar.


Istanbul ev arkadaşı

Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri olan İstanbul bayan ev arkadaşı ilan sayfamıza hoş geldiniz. Ankara’yı bilen kardeşlerimi yine bekliyorum (7) Merhaba, Yine ben ve yine Ankara sorusu. Bir türlü kiralık mantıklı ev bulamadığım için satın alma y. Hangi yazar ile ev arkadaşı olsan gül gibi geçinip giderdin sence?


Merak ediyorsan hemen testimize alalım seni! Seyahat ve tatil oda arkadaşı arayanlar. Adının ELİF AKTAN olduğunu söyleyen bir kadınla ev için görüştük yaşında kısa beyaz saçlı gözlüklü 1boylarında bir kadın. Evlilik,sohbet,ev arkadaşı,yol arkadaşı,sevgili,dostluk gibi amaclarla arkadas arayanlara sitemiz tamamen ucretsiz olarak hizmet vermektedir.


Hürriyet Emlak, size aradığınız ilan seçeneklerini sunar. Niyetim burdan bulmak değil tabiki ama en azından belkş fikir verebilecek birileri vardır? Ev ve ev arkadaşı bulun. Dönemlik ev ve oda kiralayın. Aradığınız kiralık eve hemen ulaşın!


Nisan ayından bu yana yeni bir seçenek daha var. To connect with istanbul Kiralık Ev,2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar