29 Mart 2018 Perşembe

Izmir balçova yılbaşı programları

Yeni yıla eğlenerek girmek isteyen herkes için İzmir yılbaşı konserlerini derledik. Solist Ayşen, Esendereli Ali ve Ekibi, Roman Ateşi ve Oryantel Ayşe sizler için Lidaki İnciraltı sahnesinde. Balçova Termal Otel bu yılbaşı usta sanatçı kadrosu ve nefis menüsü ile sizleri bekliyor. Varan İndirimli Fiyatları Kaçırmayın! Lezzetli bir yılbaşı menüsü de sizleri bekliyor.


Sizlerde unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşamak istiyorsanız program hakkında detaylı bilgilere geçiyorum. Homeros’ un “Onlar kentlerini bizim yeryüzünde bildiğimiz en güzel gökyüzü ve en güzel iklimlerinde kurdular. Yılbaşı Otel Programları. Ege’nin incisi, yaz tatillerinin gözdesi İzmir yılbaşı programları açısından da cazip merkezlerden biri durumundadır.


Zira, İzmir’in merkezinde olduğu kadar beldelerinde de birçok otel ve yerel işletme tarafından hazırlanan birbirinden eğlenceli, farklı yılbaşı programları her sene eğlence tutkunlarının beğenisine sunulmaktadır. En uygun yılbaşı otelleri ve turları, En eğlenceli yılbaşı galaları ve konserleri, En leziz yılbaşı menüleri burada! Bol eğlence, Mezdeke şov ve yılbaşı ziyafeti ile siz de bu gecede bulunmak istiyorsanız. Büyükşehir Belediyesi’nin kutlama programı, saat 21.


Cumhuriyet Meydanı’ndaki yılbaşı eğlencesi, havai fişek ve ışık gösterileriyle renklenecek. Balçova-Konak hatlarının dakika ara ile Konak Bahribaba otobüs peronlarından. Hepinize şimdiden mutlu yılllar.


Wyndham Grand İzmir Özdilek Wyndham Grand İzmir Özdilek modern çizgilere sahip olmanın yanında deniz ve doğa manzarası sunan oda ve suitlerle misafirlerine konforlu konaklama sunmaktadır. Birbirinden güzel ve eğlenceli şarkılarını Kaya İzmir misafirleri için söyleyecek. Gala Yemekli Limitsiz Yerli İçki 1TL. Konak Best Western Otel de yeni yıl için yoğun bir program hazırladı.


Müzik dünyasının en seçkin sanatçılarından olan Fatih Erkoç, yılbaşı gecesi Swissotel’de sevenleriyle buluşuyor. Peki yılbaşı programınız hazır mı? Her yıl olduğu gibi bu yeni yılda birbirinden ünlü isimler İzmir eğlence mekanlarında sahne alıyor.


Yeni bir yıla girerken yeni yıl tatilini en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz unutulmaz bir tatile, yılbaşı termal otelleri ile sahip olabilirsiniz. Koca bir yılı geride bırakıp yeni bir yıla adım atacağımız ilk günleri eğlenceli etkinlikler ve konser programları ile karşılayan yılbaşı termal otellerin de ailenizle ya da. Alsancak Otelleri, İzmir yıldızlı oteller, butik oteller ve tüm şehir otelleri fırsatları yakala. Tesislerde özel mönülerin yanısıra canlı müzik ve dans gösterileri de olacak.


Hastanesine 5m mesafededir. This property is independently owned and operated by EVER tur. Wyndham Hotel Group (UK) Limited or one of its affiliates. Menü içeriği aşağıda belirtilmiştir.


Dilediğiniz kadar kupon alabilir, kullanabilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Fırsat kuponu tek kişiliktir. Anadal ve Yandal Programları Başvuruları. Yönetim Bilgi Sistemleri Müdürlüğü.


Izmir balçova yılbaşı programları

TripAdvisor seyahatseverlerinin 3. Yüksek derecedeki sıcaklığı ve içerdiği yüksek mineral değerlerine sahip suyu sayesinde tesis, misafirlerine sağlık dolu bir tatil vadediyor. Geçen hafta yılbaşı dolayısıyla eşim iki senedir evdeyiz hadi bu sene dışarıya çıkalım yılbaşında dedi. Bu fikir her ne kadar bu tarz mekanda eğlenme olayları beni açmasa da, bana da mantıklı geldi, bir değişiklik olur dedim, iki arkadaşım ve eşleri ile birlikte toplam kişi yılbaşı gecesini bir makanda geçirmeye karar verdik. Lobimizde bulunan, İş Merkezi, konuklarımıza, kişiye özel bir ofis hizmeti vermektedir. Business Room, konuklarımıza her türlü konfor ve ayrıcalığı sağlayarak dünyaya bağlıyor.


Kıbrıs yılbaşı turları, yılbaşı Kıbrıs otelleri ve çok daha fazlasını Kıbrıs yılbaşı sanatçılı oteller sayfamızda bulabilirsiniz. Bu oteller farklı amaçlara hitap ettikleri için müşterilerine sundukları hizmetlerde farklılık göstermekte. Kıbrıs turları ve tatil fiyatları için sitemizi ziyaret edin!


Kampanya ve promosyonlar ile ilgili bilgi almak için lütfen e-posta adresinizi giriniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar