23 Mart 2018 Cuma

Üç arkadaş dizi

Bölüm Üç arkadaş, Gülperi’yi köşkten çıkarmak zorunda kalır ve mahalleye götürür. Ameliyata sayılı gün kalmıştır. Mahalleli, Gülperi ameliyata girene kadar üç arkadaşın oyununa dahil olur. Bölüm Gülperi’nin kasabaya dönmesine razı olmayan üç arkadaş, ameliyatını yaptırmayı üstlenirler ve bunun için söz verirler. Gülperi ile kesişiyor ve sıcak, sevgi dolu bir hikâye başlıyor.


Dizi`nin başrol oyunculuğunu Hakan Yılmaz ,Burak Hakkı ,Leyla Feray ve Bülent Seyran paylaşmaktadır. Eğer bir Vikipedi bağlantısından bu sayfaya eriştiyseniz, lütfen kullandığınız bağlantıyı ilgili maddeye yönlendirin. Original Kanalıdır ♠♠♠ Eğer Diğer Kanalların Bu Videoyu Yükleme Veya Bu Kanaldaki Diğer Videoları Yükleme Söz Konusu Olursa O Kanala Ve O Videoya.


Dizi zevkinize göre size öneride bulunacak aracınız. Arkadaş dizisi hakkında bilgiler. Hangi diziye başlasam mı diye düşünüyorsunuz, önünüze gelen ilk diziye izlemeye başlayabilirsiniz. Site arkaplanını kendi zevkinize göre özelleştirebilirsiniz. Eylül ayında yep yeni bir dizi daha başlıyor.


Üç arkadaş dizi

Dizinin yönetmen koltuğunda Tarkan Karlıdağ oturuyor. Başrol oyuncularına bakınca eğlenceli ve komik bir dizi karşımıza çıkacağa benziyor. ATV - yayınlanan tüm dizi ve programların full bölümü ve fragmanı izle. Son bölüm videoları ve yeni bölüm fragmanları izlesene.


ATV yeni sezon için yeni bir dizi plana aldı. Uzun zamandır ileri demokrasi ve onun hayatımızı şekillendiren yan etkilerinden konuşuyoruz. Bölüm izle Özet: Gülperi, kasabada yaşayan, gözleri görmeyen bir genç kızdır. Ailesini küçük yaşta kaybeden Gülperi, üvey annesi ve üvey kız kardeşiyle yaşamaktadır. ARKADAŞ DİZİSİNE YENİ OYUNCU.


Süreç Film’in patronu Ali Gündoğdu, yeni sezon için yeni ve sürpriz bir dizi hazırlığına girdi. Yakın zamanda Cezur Hemşire dizisinin başrollerinde rol alan başarılı oyuncu Hakan Yılmaz, Üç arkadaş dizisinde erkek başrolu canlandırırken. Birbirlerinden hiç ayrılmayan üç sıkı dost Murat, Kısmet, Rıza. Bu dizi için yorum yapılmamış.


Yeşilçam’ın Unutulmaz Aşk Filmi? Hemen alttaki formu doldur ve sitemize destek olmak için ilk yorumu sen gönder! Yine bilindik konu olan üç sıkı dostun hayatlarına bir gün yolda gördükleri Gülperi isimli kör bir kız girer, Gülperi anne ve babasını trafik kazasında kaybetmiştir. GÜN ÜCRETSİZ DENEYİN OTURUM AÇ.


Acı verici bir ayrılığın ardından parti düşkünü üç arkadaş, içlerinden hangisinin üç gün içinde evlenebileceğine dair iddiaya girer. Başroldekiler: Maia Morgenstern, Olimpia Melinte, Crina Semciuc. Yeni yayın döneminin başlaması ile birlikte televizyon kanalları birbiri ardına yepyeni dizilerini izleyicisi ile buluşturmaya devam ediyor. Videolar güncelleniyor kısa süre sonra lütfen tekrar görüntüleyin. Fragman, tanıtım ve teaser videoları izlesene.


Yorum yaparak veya bölümü sosyal medyada paylaşarak bizi destekleyebilirsiniz. Dizi severleri sımsıcak, sevgi dolu, doğal içten üç arkadaşın hayat hikayesi dizisi bekliyor. Birlikte büyüyen ve yaşayan üç arkadaş yolda bir kız ile tanışır. Kızın annesi ve babası vefat etmiş olup kendisi kör olduğu için çiçek satarak geçimini sağlamaya çalışır.


Üç arkadaş dizi

Dizi birbirinden hiç ayrılmayan üç sıkı dostu konu almış. Bu isimler Hakan Yılmaz (Murat) , Anıl İlter (Kısmet), Bülent Seyran (Rıza). Diziler hakkında geniş bilgiler verdiğimiz sitemizde, sizlere üç arkadaş dizi si oyuncuları kimler, üç arkadaş dizi konusu nedir ve dizide kim kimi canlandırıyor, karakter isimleri neler gibi dizi hakkındaki bilgileri vereceğiz. Reytinglerde bir türlü istenilen sonucu alamayan dizi. Murat kendisiyle birlikte olursa onları kurtaracaktır.


Gül Peri’nin ameliyatı gerçekleşir. Sıcak, sevgi dolu bir hikâye başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar