23 Mart 2018 Cuma

Bodrum gündoğan satılık villa

Bodrum gündoğan satılık villa

Satılık Villa Fiyatları ve Satılık Villa İlanları sahibinden. Gündoğan Mahallesi satılık villa fiyatları. Bu sayfada gördüğünüz ilanların, mfiyatları 4. TL arasında değişmektedir.


Bodrum gündoğan satılık villa

TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Toplamda adet birbirinden farklı konseptte villadan oluşan nezih bir sitede konumlanmıştır. Satılık villa ararken her an yanınızda yardımcı olarak Zingat.


Villamız yatak odası wc banyo salon acık mutfak iç kullanım alanından oluşmaktadır. Kendine ait özel yüzme havuzlu ve bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Bodrumun lider emlak firması Find a Turkish Home, gayrimenkul alış sürecinizdeki tüm aşamaları sizler için çok daha kolay hale getirir ve çözüm odaklı çalışır. TL ‘ den başlayan fiyatlarla ve dublexler 3. Balkonunuzdan muhteşem Ege deniz manzarasını doyasıya seyretmek. Bir rezidansta 4mlüks villa ve burada size sunduğumuz villa neredeyse sahilde.


Belki metre vardır ve tam deniz manzarasının tadını çıkarırsınız. Zemin katının yaklaşık molduğu terasa sahiptir. Bodrum Ortakent satılık villa – özel havuzlu.


Kapanmaz deniz manzarası,7xgüvenlik. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Kum plajı ve türkuaz denizi hemen 3mt uzağınızda mavinin ve yeşilin tadına varmanız için si. Turkbuku is located on the north tip of the bodrum peninsula known as the turkish.


Bodrum gündoğan satılık villa

ODA SALON ADET BALKONU MEVCUTTUR. HER ODANIN KENDİNE AİT DUŞ BANYOSU MEVCUTTUR. Firmamız Bodrum, Yalıkavak, Türkbükü bölgelerinde satılık emlak konusunda hizmetinizdedir.


Kendi sahili ve plajı olan sitede, Hizmetli odası ve peyzajı mükemmel b. BODRUM MUĞLA SATILIK Villa Fiyatları ve SATILIK Villa İlanları kutup-yildizi. Paylaş - Çiftlik Hayaliniz Gerçek Olsun. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Yazlıklar, özel villalar ve kaliteli lüks evler. Denize sıfır, deniz manzarasına sahip olan veya denize yakın konumda satılık yazlık burda bulursunuz.


Bodrum, gümbet, turgutreis, yalıkavak, gündoğan, gümüşlük, akyarlar, ortakentyahşi, göltürkbükü, konacık satılık ilanları. Ted Koleji ve Acıbadem Hastanesi’nin de bulunduğu,Bodrum’un en hızlı… Daha Fazla Detay. Tilkicik koyundaki villa deniz manzaralı olup site içinde oda, banyo mutfaklı, biri salonda diğeri terasta bulunmakta, şömineli Geniz bir bahçesi bulunmaktadır. Son yıllarda merkezi konumlardaki yoğunluk bu tür bölgelerin kıymetini arttırmakta.


Bugün:4Toplam:24954. Akıllı ev sistemli villalar, sauna ve sinema odası gibi özelliklere sahiptir. Ortak havuzlu, güvenlikli ve özel plajlı site içerisinde yer alan kiralık yazlık villamızın bulunduğu sitede ev bulunmaktadır. GÜNDOĞAN EMLAK TAN DENİZE SIFIR VE MUHTEŞEM SOSYAL. Toplam konuttan oluşan bakımlı site içindedir.


Toplam 1molup, yatak odası banyoludur. Muğla - Bodrum, Ortakent. Son aramalarınızın tümünü kaldırmak istiyor musunuz? Müştemilat yapmaya müsait alan. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız!


Garanlık Alan Caddesi Yalı Mah. Ortakent Yahşi’de 5mmüstakil havuzlu bahçe içinde doğa manzaralı tam müstakil villa 1mtoplam kapalı alan içinde adet salon açık mutfak,. OFLAZ GAYRİMENKUL - Satılık Ev Fiyatları ve Satılık Emlak Konut Fiyatlarına Dair Tüm İlanlar Ücretsiz İlan Sitesi sahibinden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar