24 Mayıs 2019 Cuma

Ingilizce kelime öğrenme programı

Ingilizce kelime öğrenme programı

Kelimelerin anlamlarını hatırlamakta. Gramer kursları, altyazılı TED konferansları ve İngilizce makaleler gibi. Dil Öğrenme Kılavuzu uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz. Oldukça sade ve kullanışlı arayüzü sayesinde kolayca kullanabileceğiniz uygulama içerisinde, Türkçe-İngilizce ve İngilizce-Türkçe test bulunmaktadır.


Bugün, yeni İngilizce kelime öğrenme çalışmalarınızın daha kolay ve eğlenceli hale gelebilmesi için en etkili İngilizce kelime ezberleme teknikleri hangileridir birlikte inceleyeceğiz. Nereden bulayım derken, ingilizce kelime öğrenme ile ilgili bir kitabım vardı onu buldum, oradan kelime seçtim ve 500’e tamamladım. Neyse bu konuya sonra döneceğim. Her ne kadar ezber yerine kelimeyi tam olarak kavrama ve kullanma becerisine odaklanmak tavsiye edilse de, illa ben kelime ezberleyeceğim diyen arkadaşlar için en faydalı kelime ezberleme programlarını bulmaya çalıştık. En İyi İngilizce Öğrenme Uygulamaları konulu haberimizde ShiftDelete.


Excelde kelime programı olur mu? Hem de çok güzel, hem kelime ezber programı, hem sözlük, hem çoktan seçmeli test imkanı ve de kelimelerinizi yazma testi. Bu metodlar içerisinde de en etkili olan metodları öğrenelim. Uygulamalar, yeni nesil öğrenim yöntemleriyle çok daha kolay bir şekilde dil öğrenmenizi sağlayabiliyor.


Ingilizce kelime öğrenme programı

Günümüzdeki en önemli gereksinimlerden birisi yabancı dil eğitimi. Yüzlerce farklı kurs ve kitabın bulunduğu alanda büyük bir ekonomi de dönüyor. Reklam cümlesi değil, bilimsel çalışma sonucu!


WordTest ile günde yarım saat çalış, haftada 2İngilizce kelime öğren. Program tamamen Türkçe ve bedavadır ama ücretsiz olarak üye olmanız gerekiyor. Birbirinden farklı, İngilizce kelime ezberleme programları ile sende öğrenmeye başla!


Teknoloji sayesinde yabancı dil öğrenmek her geçen gün kolaylaşıyor. Bunun en güzel örneklerini ise mobil uygulamalar ve akıllı. Yıllardır milyonlarca insana kelime öğretmekte kullanılan hızlı öğrenme metodu cebinizde! Amacınız karışık harflerden kelime türetecek bir kelime türetme programı bulmak ise kelime bulma makinesi tam size göre.


Canlı İngilizce Bilgi Sertifikası olmalı. En iyi İngilizce kelime öğrenme yöntemi. Hello kullandığı Bağdaştırma Yöntemi ile en başarılı İngilizce kelime öğrenme uygulamasıdır.


Ekibimiz her kelimeyi özenle seçilen bir GIF ile eşleştirdi. Böylece kelimeler çok daha kolay öğreniliyor ve hafızada çok daha uzun süre kalıyor. EasyWords programını yazanlara teşekkürler… EasyWords 1. Daha sonra eksiklerinizi tespit edip kelime çalışması yapabilirsiniz. Kendi Kendine Evde İngilizce Öğrenme Teknikleri. Bu program ingilizce kelime ezberlemeyi zevkli bir hale getirecek.


Busuu İngilizce öğrenme programını bugün indir ve tüm İngilizce seviyeleri için uygun İngilizce kursuna başla. Konuşma becerisi için Skype programını kullanabillir, dinleme becerisi için de yabancı dizileri İngilizce olarak izleyebilirsiniz. Tüm bu çalışmaların temelinde ise kelime bilgisi yatmaktadır.


Ne kadar çok İngilizce kelime ezberlerseniz günlük hayatta İngilizceyi o kadar kolay anlar ve konuşursunuz. Türkçe anlatımlı görüntülü Gramer dersleri ile ingilizce kelime ve cümle yapısını kolayca kavracaksınız. Bu site eşleştirme quizleri, kelime oyunları, kelime puzzlelları, günlük deyimler ve rasgele örnek cümle oluşturucusu gibi bilgisayar destekli öğrenme araçlarını içinde barındırıyor.


En güzel görünümlü ingilizce öğrenme portalı değil ancak oldukça zengin bir içeriğe sahip. Gerek öğrencilik döneminde sınavlara çalışırken, gerekse konuşma sırasında gördüğümüz bu yetersizlikte birçok taktiği denesek bile birçok kelime bir süre sonra aklımızdan uçuyor. Bu noktada yerli yapım bir mobil uygulama olan Wordly, ciddi manada İngilizce kelime dağarcığınıza katkı yapacak.


Ingilizce kelime öğrenme programı

Unutmayalım bilgi paylaştıkça artar. Elinizde her zaman bir kitap, dergi, gazete gibi bir metaryel bulunsun. V programlarına göre daha anlaşılırdır.


Kendi kelime listenizle veya paylaşılan bir kelime listesiyle kelime testi çözebilirsiniz Paylaşılan kelime listelerindeki kelimeleri görüntüleyebilir, kelime listelerine puan verebilirsiniz Kolayca kelime listesi oluşturabilir, kelime eklerken kelime önerileriyle kelimeyi kolayca bulabilir, anlamını arayabilir ve kelime hakkında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar