23 Mayıs 2019 Perşembe

Erkeklerin pişmanlık belirtileri

Size olan özlemini gecenin bir yarısı attığı mesajlarla dile getiriyor ve sonrasında sorduğunuzda, alkollüydüm, hatırlamıyorum gibi şeyler söylerse, bu da pişmanlık belirtisidir. Ağızdan bir anda çıkan sözler, sinirle yazılan bir mesaj veya çekip çıkılan bir kapı. Ayrılık bir anda gelebilir.


Güncellemeler: Takip Et. Erkeklerde pismanlık belirtileri nelerdir? Böyle erkekler haksız olduğunu sorgulayamaz, dolayısıyla pişmanlık duymaz, üzülmez, öylece bekler, Oh be dünya varmış!


Bir hafta sonra hala geri dönmediysen, pişmanlık. Aldatan erkeklerin genelde yaptığı bazı belirli davranışlar var. Siz yine de aldatılmış olmayın tabi ama bu davranışlar aldatıldığınızın belirtileri olabilir.


Bunlardan bir kaçını örnek olarak sizinle paylaşalım. Dekoltenizi açmak, elinizdeki bir obje ile ona bakarak oynamak. Vazektomi erkeklerin kullanabileceği, kolay, tehlikesiz, geri dönüşü olmayan bir aile tasarılaması usulüdür. Geri dönüşü olmayan bir aile tasarılaması usulü olduğundan ileri pişmanlık dinlenmemesi için operasyondan evvel danışmanlık hizmeti kesinlikle alınmalı, şuurlu olarak karar verilmeli ve rıza formu her iki.


Eşini, sevgilisini aldatan erkeklerin yakalanınca ne yapacağı birazda neden aldattığı ilişki durumu ile paraleldir. Evet, kesinlikle yanlış duymadınız ve yanlış anlamadınız. Ayrıca, şizofreni semptomlarından mustarip olduklarında veya manik atak geçirirken kişi sadece antisosyal kişilik bozukluğu belirtileri gösteriyorsa teşhis edilemez. Bu bozukluk, Amerika Birleşik Devletleri’nde kadınların yaklaşık 1’inde ve erkeklerin 3’ünde görülme eğilimindedir.


Depresif bireylerin uyku ve yeme düzeni gibi günlük rutinleri değişir. Birey kendini daha az mutlu ve umutlu hisseder. Yorgunluk hissi hakimdir. Değersizlik ve pişmanlık duygularına sahiptir.


Bu bozukluğa sahip insanlar, yasayı ihlal ettikleri için genelde pişmanlık duymamaktadır. Psikosomatik ağrılar görülebilir. Herhangi bir pişmanlık hissetmeden başkalarına yalan söyleyip onları riske atabilirler. Yapılan bir araştırma, erkeklerin yaklaşık yüzde 3’ünün ve kadınların yüzde 1’inin antisosyal kişilik bozukluğu olduğunu belirtmektedir. Ancak sevgililerini ve eşlerini aldatan erkeklerin bir kısmı eşlerini aldattıkları için pişman olarak sevgililerinden ve eşlerinden af dileyerek partnerleri karşısında iki büklüm olup el pençe divan durup yalvarıp yakarırken bir kısım erkek ise aldatma eylemini kabul etmemekle birlikte kendi iç dünyasında pişmanlık.


Eğer erkeği yaşanacaklardan sonra pişmanlık duyulmayacağına ve ona yeni sorumluluklar yüklemeyeceğinize ikna ederseniz onu kendinize çok fazla yaklaştırmış olursunuz. Gece Turları:Erkek arkadaşlarıyla çıktıkları gece turlarında küçük kaçamaklar yapmaları oldukça yüksek bir ihtimaldir. Bu gece turlarında, gece kulüplerinde kendilerine yeni arkadaşlıklar edinebilirler. Bunu da sizden saklamaları oldukça yüksek bir ihtimaldir.


Bu nedenle yeni arkadaşlarının güzel kızlar olduğundan sizin asla haberiniz olmayacaktır. Bazı kadınlarda aldatma olayından sonra yaşadıkları pişmanlık ve suçluluk duygusu aşırı asabiyet ve sinirlik gibi hareketlerle de neticelenebilir. Evde sık sık kavga çıkarmak ve eşine kötü davranma da bu gibi durumlarda sıklıkla görülmektedir. Aynı zamanda gözlerini kısarak konuşurlar. Aşırı iyimser ve nazik bir hale geçiş yaparlar.


Sizin bulunduğunuz ortamda bir yaşlı gösteri zaman yardım etmeye çalışırlar ve ilgili görünürler. Aldatmak, çift ve evlilik ilişkisi açısından “kandırma”, “ihanet etme”, “eşin beklemediği bir davranışta bulunma” anlamlarına gelir ve hiçbir insan ihanete ve sadakatsizliğe uğratılmayı istemez. Eşini aldatan erkeklerin kalp krizi geçirme riskinin daha fazla olduğu belirtildi. Neler aldatma kapsamına giriyor?


Günümüz şartlarında aldatmanın tanımı biraz karıştı. Birliktelikten sıkıldıkları için? Depresyon belirtileri arasında karamsar ve kederli duygu-durumu, kötümser düşünce içeriği, umutsuzluk, çaresizlik hisleri, hayattan zevk alamama, hemen her konuda ilgi kaybı yer alır. Her hastada tüm depresyon belirtileri bir arada olmayabilir.


Bir beyin hastalığı olan depresyon, beynin işlevlerinde bozulma ve düzensizliklerin yansıması olarak duygu, düşünce, davranış. Yukarıdaki belirtiler, narsist bir insanı ele veren davranış ve tutumlardır. Sevgilimin narsist olduğunu nasıl anlarım?


Eğer sizde birlikte olduğunuz insanda bu belirtileri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar