20 Mayıs 2019 Pazartesi

Internetten yds ye hazırlanma

YDS sonucunu da bekliyorum. Tavsiye: İnternetten derslere katılmak için veya ders anlatım videoları için yine Remzi Hoca’nın sitesinden fiyatları inceleyebilirsiniz. Fiyatlar gayet uygun gibi. Online ücretsiz YDS derslerini ve deneme sınavlarını takip edin. Tavsiye: Akın Dil Eğitim’in “reading” için zengin içerikli bir uygulaması var.


Farklı alanlardan metinler okurken bilmediğiniz kelimeleri. Hedefim puan almaktı ve 7aldım. Sait Hocanın üstümüzde çok emeği geçti. YDS’den kurs tavsiye et dersenizde ben çevremden ve internetten araştırdıktan sonra bu işi adam akıllı yapan istanbul lisan merkezine gittim gerçekten hocaları çok deneyimli ve sağolsunlar baya yardımcı. O kadar çok kitap ve materyal aldımki.


Keşke bütün o kitapları alacağıma bir Kindle alsaymışım. Buna yönelik birçok uzman ve akademisyen tarafından verilen öneriler ve stratejiler mevcut ve bizde bunları harmanlayarak sizlere bir yol çizdik. Konusunu İncelemektesiniz. Neler yaptiniz neler taviye edersiniz? Ben gecen donem almistim simdi son birkac hafta deneme.


TYT ve YKS’ye En İyi Şekilde Hazırlanma Yolları. Matematiği günde yaklaşık saate yakın vaktimi ayırıyorum. Diğer gün de tekrar ediyorum bunları. En azindan sozel puanim ustu olur. Akademik personel alimi sartlarina gore sadece alanim mi ustu olmali?


YDS’ye katılım yelpazesi oldukça geniştir. YDS ye hazırlanmaya karar verdim kurslara gittim araştırdım ve fiyat olarak öğrenci bütçeme pek uygun gelmedi daha sonra internetten araştırma yaptım ve önüme ydspublising sitesi çıktı araştırdım ve yds paketine üye oldum. Muhammed ve Ömer hocamın ikisine de çok çok iyiler yaklaşık bir ay. Bu kapsamlı kaynak, sınav için daha etkili nasıl hazırlanacağınızı anlamanız ve akademik bir ortamda ve haricinde başarılı olmanız için ihtiyacınız olan İngilizce becerilerinizi geliştirmeniz konusunda size yardımcı olacaktır. Yapmanız gereken sol taraftaki menüden kelimelerinizi seçmek ve Bu kelimeleri istediğiniz alıştırma ile pekiştirmek.


Alıştırma seç menüsünden şimdilik farklı türde alıştırma ile çalışmalar yapabilirsiniz. YDS Online Kursumuz sınavda karşınıza çıkacak en temel gramer konularını içerir ve bu konuları, ÖSYM’nin talep ettiği şekilde öğretir. Eğer Flash yazılımınız yoksa, sistem bunu fark edip sizi uyaracak ve bu yazılımı internetten ücretsiz indirebilmeniz için size link verecektir.


Bu, birkaç dakikalık bir işlemdir. Kpss ye evde nasıl çalışılır diyince ? Kendime tarz bir çalışma şeklim var, “çifte gitmek” diyorum buna ben. Aslında herkes kendini daha iyi tanıyor ve biliyor Bence herkes oturup kendi programını yapmalı, Örnek, ben ders çiftleri yaparak çalışırım.


Tarih- matematik zorlu ikilimdir benim. Amerika’da yapılan bir psikolojik araştırma gösterdi ki, Asyalı öğrencilerin Amerikalı öğrencilerden üniversitede çok daha başarılı olmasının sebebi, Asyalı öğrenciler grup halinde çalışarak birbirlerine destek olurken, Amerikalı öğrenciler tek başlarına çalışmayı tercih ediyorlar. Yoksa tüm dersleri aynı andamı götürsem?


Tarihi ya da genel kültürü en sonamı saklasam. YDS’ ye Kaç Dakika Kala Sınav Merkezine Gitmek Gerekir? Sınav öncesi uygulanacak olan tüm kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinizin zamanında yapılabilmesi.


Lisede okurken beden eğitiminden bozma Almanca hocamız yüzünden yabancı dil öğrenmekten ne kadar nefret edilebilirse o kadar nefret ettim. O dersleri nasıl geçtim bilmiyorum ama şu an Almanca’dan tek hatırladığım ‘I liebe dich’. Bunu da muhtemelen erkek nüfusumuzun tamamına yakını biliyordur.


Sonra kaderin garip bir cilvesi olarak üniversitede tamamı İngilizce olan. Genel İngilizce, YDS İngilizce, okul ingilizcesi, ingilizce resimli kartlar ve ingilizce oyunlar bakımından bir kaynak. ALES ve Yabancı Dil Sınavlarına Aynı Anda Nasıl Çalışılır? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) sınavına ve yılda üç defa yapılan Yabancı Dil Sınavından herhangi birine ya da üçüne birden girmeli ve kendileri için. Kolay İngilizce öğrenmek” aslında pek mümkün değildir.


Bu durum, yeni öğrenmeye başladığımız her şey için geçerlidir. Fakat İngilizce öğrenmek isteyen kişiler doğru yönlendirilirlerse bu mümkün olabilir. Bu yöntemlerden size uygun olanları uygulayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar