31 Mayıs 2019 Cuma

Telepati yapanlar ekşi

Her bir şey Bugün Cevapla. Telepati sözcüğü eski Yunancada uzak anlamına gelen tele ve hissetme anlamında kullanılan patheia kelimelerinden türemiştir. Türkçeye Uzaduyum olarak çevirilmiştir. Nefes tekniği;-Rahat bir kıyafet giyin, eğer sizi rahatsız eden bir şey varsa kalkıp onu halledin.


Daha sonra rahat edebileceğiniz yatak veya yere uzanın (sırtınız yere paralel olacak şekilde), başınızın altına, başınızla sırtınızın açısını bozmayacak bir yastık kullanabilirsiniz. Parapsikologlar tarafından, telepati, durugörü gibi paranormal yetenekleri, psikokinezi fenomenini ve diğer çeşitli psişik fenomenleri konu alan bir araştırma alanı olarak görülür. Ortodoks psikoloji bilimi tarafından, kapsam dışı ya da açıklanamaz kabul edilir. Bu sene kupanın adının değişmesiyle birlikte statü de değişince, bir heyecan basmıştı gene bizleri. Maç sayısı, reklam ve yayın geliri ve marka değerini arttırmak amacıyla katılan takım sayısı arttırıldı, grup sayısı arttırılıp gruptaki takım sayısı azaltıldı.


Tüm canlı türleri, hepimiz, varoluş nedenlerimizle ve işlevlerimizle birbirimizi bütünler, karşılıklı etkileşim içinde ve bir döngü halinde hem ekolojik hem biyolojik yönden, kimi zaman ruhsal doyuma da ulaşarak. Kadın-Erkek ilişkileri hakkında merak ettiklerini sor, hem kızlardan hem de erkeklerden anında, samimi ve dürüst cevaplar al. Bu dokümanda bulunan yazıları burada tartışmayacağım çünkü neredeyse hepsi denendi ve doğrudur. Genelde Ortalıkta bir çok yanlış bilgi dolanıyor ya da insanlar sadece Teknik bilgi vererek olayı kapatıyor, kendi deneyimlerime dayanarak size kısa da olsa nasıl Telekineziye başlayabileceğinizi anlatayım.


Metotlar Adım 1: Bu çalışmaya uyumaya başlamadan hemen önce başlayın. Yumuşak bir yere yerleşin. Gözünüzü kapattığınızda olan hiçliğe odaklanın. Ben astral seyahati yapan biriyim ve bunu ayda ortalama 3-defa yaparım defalarca deneyimlemiş biri olarak söylediklerinize katılmıyorum ruhun bedeni kaybetmesi geri dönememesi mümkün değil herşey senin istemene bağlı bedenine geri dönmek istemen yeterli hemen geri dönüyosun herşey niyete isteğe bağlı bilinçli bir durum hali farklı mekanlara farklı zamanlara özellikle.


Saçlarımın her zaman uzun bakımlı ve sağlıklı olmasını istiyorum ama hep uzamaya başladığında kırıklar oluyor ve uzama duruyor kestir yine aynı uzunluğa gelince aynı durum bu yüzden sağlıklı uzatma yolu ararken likit keratin dip bakım yağı ile karşılaştım tavsiye üzerine saçlarım likit keratin den. Merhabalar ekşi duyuru sakinleri Bir arkadaşım yakın zamanda eşinin hamile olduğunu öğrendi. Ekşi Sözlük Yazarlarına Göre Hayatın Anlamı Nedir? Bunları Yapanlar Kafir Olmuşlardır! Gelin İnsanları Rablaştırmayın ve Tek Allah’a İman Edin” Diyerek Milli İradeyi Yıkmaya Çalışmak, Kızıldenizi Yarmak Suretiyle Ülke Liderine Suikast Girişimi İle Darbeye Teşebbüs!


Oyunbazlar ne kadar güçlü olsa da gerçekler ortaya çıkıyor, kötülük yapanlar hak ettikleri cezayı er ya da geç buluyor. Doğruluktan, dürüstlükten,olduğu gibi davranmaktan vazgeçmemek gerekir değil mi Zeugma? Alicengiz oyunları insan onuruna yakışmıyor. Arkadan iş çevirmeye kalkmak hiç doğru değil. Ancak bunu da çivi yazısından altmışlık sayı sistemi ile bildiriyorlar.


Keops piramitinin yüksekliği 1metre. Yerkürenin Güneşe uzaklığı da 1milyon km. Adamlar o zamandan bunu biliyorlarmış.


Evet, Allah (c.c.), bizim hakkımızda hayır murad ettiğine ve bizim de Allah hakkında iyi düşünceler içinde olmamız gerektiğine göre, meydana gelen hadiselerin ekşi olan dış yönüne bakarak olumsuz düşünüp hayatımızı karartmaktansa, her hadisenin iyi yönlerine bakıp, güzel düşünüp ömrümüzü hep güzellikler. Bir sanatkâr, hele primadonna mevkiinde bir aktris uzak durmalı, kayıtsız kalmalıdır. Sarah’nın kralların, hatta imparatorların önünde bile eğilmediğini ne çabuk unuttun! Bütün bunları sana telepati yöntemiyle işittirmeye çalışıyorum. Belli etmeden kulaklarını tıkıyorsun.


Tüm dünyada artan bant genişliğinin bir sonucu olarak video ve blog‘ları birleştiren vlog‘ların yaygınlaşmasıyla, amatör internet tutkunları, iletişim olanağını artırarak, kendilerini daha iyi ifade etme olanağı bulacak. Vlog‘lar sayesinde Bombay kentinin sokaklarında bir çekçekle yapılan gezintiyi veya Filipinli bir genç kızın yaşamından bir kesidi izlemek. Ayrıca lenf ve salgı bezleriyle birlikte, vücuttaki bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar. Bu rengin enerjisi çok iyi bir kan temizleyici olduğu için, vücudun toksinlerden arınmasını kolaylaştırır. Biz onu, yeryüzünde büyüklenmeyi ve bozgunculuk yapmak istemeyenlere kılarız.


Sonuç da takva sahiplerinindir. Bazıları için bir anlam ifade etmeyebilir bu tarih. Sorular bitti, şimdi gelelim kimleri mimlediğime.


Bir çok kişi yaptı sanırım ama ben bir önceki yazımda yorum yapan arkadaşlarımı mimleyeceğim bu sefer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar