29 Ekim 2014 Çarşamba

Facebook kişi arama ayarları

Facebook kişi arama ayarları

Bu ayarları değiştirmek için:. Böylece artık sizi sadece, zaten bulmuş olan kişilerin arama. Bunları yapmak için öncelikle facebook profilimize giriş yapıp “Ayarlar”a tıklıyoruz. Daha sonra açılan “Ayarlar” bölümünde “Gizlilik” bölümüne tıklıyoruz. Aramalarda beni kimler bulabilir” bölümünde sizleri bulmasını istediğiniz kişi grubunu seçebiliyorsunuz.


Dil ayarlarınızı nasıl yöneteceğinizi, nasıl ilave dil ekleyeceğinizi ve otomatik çevirileri nasıl kontrol edeceğinizi öğrenin. Arama ( Search ) kısmına telefon numarasını yazdığınızda bu kişi facebook iletişim kısmında telefonu kayıtlı ise bu numaranın sahibini bulabiliyoruz ve karşımıza sanki isim ve soyisim ile arama yapar gibi sonucu getiriyor. Eski uygulamada yapılan paylaşımlar, sizin eklediğiniz kişiler tarafından görülüyordu.


Yapılacak olan işlem adımlarını sizlere yazılı ve görsel olacak şekilde aşağıda sizlere sunmuş olacağız. Windows’ta (Kablosuz) Ağları Yönetmek için Komut İstemi (CMD) Komutu! MacBook Bilgisayarda Depolama Alanı Nasıl Açılır? Windows 10’da İnternet Veri (Data) Kullanımı Nasıl Bulunur (Görüntülenir)? Sonrasında aşağıdaki resimde işaretli olan simgeye tıklayarak görüntülü arama gönderin.


Messenger ‘da sesli arama yapmak için kişi listenizden arkadaşınızı seçerek veya Messenger ana ekranında bulunan. Eğer anlattığınız durum herkeste olmuş olsaydı kişi facebook hesabınızı dondurmuş veya kapatmış derdik. Durumunuz kesin olmamakla beraber kişi sizi engellemiş olabilir. Sesli veya görüntülü arama sorunlarını giderme. Aradığınız kişi sizi duyamıyor veya göremiyorsa aşağıdaki adımları deneyin.


AdıDonanımınızı kontrol edin. Mikrofonunuzun, kameranızın ve hoparlörlerinizin bilgisayarınıza bağlı ve açık olduğundan (mikrofonun sesinin kapatılmadığından) emin olun. Eğer bir sistemi insan kullanıyor ise bu o sistemin en büyük açığıdır. Hesaplarda kendi yetkimiz ile yaptığımız değişikliklerden facebook güvenlik politikaları sorumlu tutulamaz. Sonrasında ise sayfanın üst kısmında olan arama kutucuğuna aramak istediğiniz kişinin ismini yazmalısınız.


Ya da Rehberinize erişim izni vererek, kişi listenizdeki tüm herkesi takip edebilirsiniz. Kişinin profiline gitmek için adına tıklayın. Arkadaşı Ekle’ye tıklayın. Yoğun ilgi gören facebook ile ilgili kimsenin bilmediği ayarlar oldukça marifetli ve çok sayıda artmaya devam ediyor. Yoğun olarak sosyal medyayı kullanan kişiler bazı ayarlardan mutlaka haberdar.


Tarıyıcılardan ayar bu şekilde yapabiliyoruz. Android cihazlarınızda bu işlemi sırası ile nasıl yapılacağını resimli şekilde ifade edelim. Ayarlar ikonuna tıklayın ve hesap ayarları seçeneğine tıklayın.


Facebook kişi arama ayarları

Son zamanlarda sosyal medya çok büyük bir hızla geniş kitleye sahip olmuştur. Hatta öyle ki çoğu konudaki fikirler sosyal medya. Dilerseniz yöneticisi olduğunuz facebook sayfasından ayarlar kısmına girelim.


Go Here kişi kullanıyor facebook hakkında bildirim ayarları nasıl kapatılır? Kameranızın doğru kurulduğundan emin olun. Aygıt yöneticisinden kameranın sürücüsünün kurulu. FACEBOOK SESLİ SOHBET EKLENTİ UYGULAMASI KURULUMU VE KULLANIMI NASIL OLUR? Bu yazıyı okuyan bir çok kişi gibi siz de uygulamayı bir an önce deneyip kullanmak isteyeceksinizdir.


Facebook kişi arama ayarları

Sesli Sohbet Uygulama Sayfasına giderek profiliniz için İzin Ver işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Arama motoru da en yüksek puanı alan kişi ve siteleri en üstte gösteriyor. Ayarları düzenledikten sonra kaydet diyerek işlemi bitirebilirsiniz. Takipçi ayarları hakkında daha detaylı bilgi için sitemizde arama yapabilirsiniz. Herkese açık ayarları değiştirin.


Ayrıca sitemizden takipçi arttırma ve takipçi kasma yöntemlerine de ulaşabilirsiniz. Bu yöntemler denenmiş ve kesinlikle çalışmaktadır. Eğer aradığınız gerçek kişinin adını taşıyan dizesinde “Ad” yerine emin olun.


Arama sonucu tüm eşleşen profillerini görüntüler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar