20 Ekim 2014 Pazartesi

Kanka sözleri komik

En yeni en güzel en anlamlı sözlerin yer aldığı bu muhteşem sözler sitesinde sizler için şimdi de kanka sözleri hazırladık. Bu güzel kanka sözlerini whatsapp ya da kısa sms ile ya da dilerseniz sosyal medyadan paylaşın. Deniz derindir durulmaz dostluk ebedidir unutulmaz.


Kanka sözleri komik

Telefonumun şarjı olduğunda prize koşarken kendimi, yaralıyı içeriye yetiştirmeye çalışan hemşire gibi hissediyorum. Dostluk ölene kadar sürdüğünde değerlidir. Arkadaşlığın öneminden ve kanka olarak görülen kişinin.


Kan kardeşinden gelen kanka üzerine söylenmiş güzel sözleri burada bulacaksınız. Sayfamızda kankaya, arkadaşımıza söylenmiş güzel ve anlamlı kanka sözlerini bulabilir mesaj olarak gönderebilir sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. Knk Candir gerisi Heycandir Herkes gitse bile yüzümde gülücük yanımda kankam kalır. Bu güzel sayfamızda kankalarımıza yazabileceğimiz en güzel sözleri hazırladık. KISA KANKA SÖZLERİ kanka sözleri kısa, kanka sözleri komik ,kardeşlik sözleri,dostluk.


Dost vuruluncɑ değil unutuluncɑ kɑhrındɑn olurmuş. Bu sayfamızda kanka sözleri, kankaya güzel sözler, kankaya sözler, kanka ile ilgili sözler, kankama güzel sözler, kankaya anlamlı sözler, kankaya söylenecek güzel sözler konulu bir yazı hazırladık. Bu yalan dünyadaki tek gerçeğimsin sen kankam, sen benim hayatımda olmasaydın inan çekilmezdi bu yaşam. Güzel Sözler - Resimli yazılar. Aranızın iyi olduğu ve sizi eğlendiren arkadaşlarınıza söyleyebileceğiniz en güzel resimli çılgın kanka sözleri ‘ni derledik.


Arkadaşlar her zaman bizi güldürebilen, çılgınlıklar yapmamıza ortak olan kişilerdir. Etrafınızda olan kankalarınıza güzel sözler söyleyebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınızda. Dün yere düşen bir kız gördüm. Eğer komik sözleri resim olarak face ve twitter’da paylaşmak isterseniz, resmin üstündeki bağlantılara basmanız yeterli.


Kanka sözleri komik

Yok kanka ne bakması sadece röntgenliyorum. Valla kızım sen herkesle kanka oluyorsun tabi ki de senin samimiyetine güvenmiyorum soru mu bu? Sayfadaki komik çılgın kanka sözlerini facebook, twitter ve whatsapp ile ya da kısa mesaj ile paylaşın. Bilgehan Emirşanoğlu adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji.


Kanka dediğin sakin ol demez. Türk pop müziğinin en üretken sanatçılarından biri olan Mustafa Sandal da komik sözle şarkılar koleksiyonuna çok sayıda eser kazandırdı. Yemek tarifleri, ev fikirleri, stil ilhamları ve deneyebileceğiniz başka fikirler keşfedin.


Boşver kanka sonra anlatırım. Bazen evi arabayı satıp şöyle bir deniz kenarına yerleşeyim diyorum, tabi bunun için önce ev ve araba almam gerek. Yakışıklılık ile İlgili Sözler. Ama kankalık çok başkadır. Arkadaş bulursunuz ama kolay kolay kanka bulamazsınız.


Komik sözler kısa ve öz. Bir nevi gerçek dost olarak tabir ettiğiniz arkadaşlarınıza özel günlerde göndermek için kanka sözleri. Yarı yolda bırak demedik.


Forumda paylaşım yapmak ve tamamen tüm özelliklerden yararlanmak için hemen kayıt olmayı unutmayınız. Okyanusla, gökyüzü gibiydik biz seninle. Aslında hiç birleşmemiştik. Sonsuza kadar yaşamak istemem, seninle bir gün yaşayayım ben kelebek misali bir günlük ömrüm.


Kendi mutLu dünYamda muDsuz yaSıOm ben. Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır Alayına YOL xD. Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak için çerezleri kullanıyoruz.


En komik ve güldüren mesajları sizlerle paylaştık umarım beğenirsiniz. Ne yersen ye asit yapar ağzında falıma gerek yok zaten hiç dişin kalmamış ağzında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar