23 Ekim 2014 Perşembe

Resimden profil bulma google

Rus yazılımcı tarafından tasarlanan uygulama kısa sürede popüler oldu ve 5bin kullanıcı. Get info, ideas and inspiration on the go. Beyler bir arkadaşımın resmi var elimde ama face instagram gibi bi yerde hesabı varsa bu resimle bulabilir miyiz? Web üzerindeki en geniş kapsamlı görsel arama. Sizlere facebook için küçük bir ipucu vereceğiz.


Hatırlatma: Pipl gibi siteleri kullanırken, aynı veya benzer isme sahip farklı kişiler hakkında bilgi bulma şansınızın yüksek olduğunu unutmamak lazım. Mesela gezegendeki tek Seran Vreskala olmama rağmen, bu siteler benimle ilgisi olmayan başka insanlar hakkında da bilgi veriyor. En yeni görsel bulma resimli anlatim icin asagidaki linke tiklayin GORSEL ARAMA Tineye nedir, tineye nasıl indirilir, Tineye indir internette resim, fotograf arama, TinEye. Kayıtlı üyeler Şu anki ziyaretçiler Yeni profil mesajlar.


Resminden kişi nasıl bulunur? Pictriev ( Online yüz arama motoru, Searching faces on the web) servisi ile elinizdeki resmin kime ait olduğunu veya benzer resimleri bulmanıza yardımcı oluyor. Fotoğraftan profil bulma uygulamaları nelerdir? Bir resimden kişiye ait bilgilere ulaşılabiliyor mu? Yalnız bu fotoğrafın olduğu sayfanın değil, direkt olarak fotoğrafın bağlantısı oluyor.


The most comprehensive image search on the web. Merhaba huseyin ışık Picasa araçlar- deneysel-çift dosyaları göster şeklinde işlem yaparsanız, çift dosya olan resimleriniz bir araya gelir, buradan aynı resimden birden fazla olanını silebilirsiniz. Profili bulmuş oluyorsunuz. NOT: Dün o konuda fotoğrafları geçen kişi ile konu açan kişi farklılar sanırım.


Oncelikle herkese merhaba. Uzun araşdırmalarımın sonucunda pekde boyle birsey olmadığıni anladım. Genede sin bir umudum var. Eger gercekden bilgisi olan varsa yazsın.


Tamamen rasgele bir resim bulup deneyecegim. Teknoloji konusu altında soruldu. Android için Find Face indir.


Find Face ile kişilerin fotoğrafları üzerinden arama yapıp sosyal hesaplarına erişebilirsiniz. Vkontakte üzerinden çalışan platform gibi bir doğruluk oranı sınuyor. OS için Find Face indir.


Yüz tanıma teknolojisi ve çeşitli algoritmaları kullanarak fotoğraflarla - sosyal medya hesaplarını (KontaktVK) eşleştiren Findface mobil platformlar için hazırlanan ilginç uygulamalardan biri. YönteOnline OCR Hizmeti ile Metin Çevirme Herhangi bir program yüklemenize gerek kalmadan, internet sitesi üzerinden bu işlemlerimizi gerçekleştirebiliyoruz. Select file butonuna basarak görseli yüklüyoruz.


Wor Excel ya da Not Defteri formatlarına uygun. Diyelim ki, arkadaşımızın biri bize bir fotoğraf linki gönderdi. Bilgisayarınızdaki resim dosyalarını açmak ve aramak için varolan resim gösterme programınızdan sıkıldıysanız ve alternatifler arıyorsanız kullanabileceğiniz programlardan bir diğeri ise PictureFilter uygulaması. Programın kolay kullanılabilen ve herhangi bir karmaşıklık barındırmayan sade arayüzü sayesinde dosya adı, dosya boyutu ve tarihçesine göre.


Bir üçüncü taraf iş bulma siteniz varsa, belirli bir kuruluş için söz konusu kuruluşun Bilgi Grafiği kartında gösterilen resimden farklı bir logo sağlayabilirsiniz. Birçok kişi bir resimden veya fotoğraftan kişiye ait profil bilgilerine yada o kişinin bulabildiği bilgilerine ulaşmak. Son olarak Picasa yazılımı çift kayıtlı kopyaları tespit etmek için kullanabilirsiniz. Resimdeki Renk Kodunu Bulma : Aşağıdaki uygulama ile resimdeki renk kodlarını bulabilirsiniz.


Hızlı Resim ücretsiz resim yükleme servisidir. Yüklediğiniz resimleri internette arkadaşlarınızla, blogunuzda, web sitelerinde, forumlarda veya sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. Sağ üst köşedeki Görseller linkine tıklayın ve görsel arama kısmındaki kamera simgesine tıklayarak fotoğrafı seçin ve taratın. Her birinin arşivi farklıdır. En güzel resim ve videoları bulun, ücretsiz biçimde indirin.


Kaynak göstermeniz gerekmez Yüksek kalitede resimler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar