21 Ekim 2014 Salı

Kürtçe eşek ne demek

Kürtçe eşek ne demek

Diğer konusu altında soruldu. Tüm dillerde milions kelime ve ifadeler göz atın. Eşek sıpası sözlük anlamı nedir? Sövgü veya sevgi sözü olarak kullanılır. Yazarın tüm yazılarını okumak için tıklayın: Kısaca.


Sıra: Kelime: Anlamı: Aranma Sayısı: 1: bernav: lakab, önad. Bilmek istediğiniz başka kelime varsa yorum olarak yazın listeye ekleme yaparım sizin için. Bazı eşek anları, toprak üzerinde oyuk dallara veya terk edilmiş böcek yuvalanna yuva yapar. Her hücreyi ot parçalanyla, taşlarla veya çamurla ayırırlar. Keko nedir, Keko ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, keko, kürtçe abi, adam anlamlarına gelmektedir.


TDK Türk Dil Kurumu Gayrı Resmi Sözlüğü. Bu sayfa hızlı arama için AJAX ile kodlanmıştır. Birden fazla kelimeyi aralarına boşluk bırakarak arama kutusuna yazıp her kelimenin anlamını tek seferde arayabilirsiniz. Hayli keyifli anların yaşandığı Hadi Be canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Kerem Fırtına, samimi açıklamalarda bulundu. Sonrasında kîşî yok, korkma hakaret değîl, “Çok affedersîn!


Affedersîn ne demek, îşlîyorsun gafları? Ne argosu ya bildiğiniz küfür basbayağı. Eşeği de severim ben ayrıca. Eşekle ne alıp veremediğimiz var, onu da bilmiyorum.


Kimse kimsenin mezarına girmez. Yani ayaksal bir eylemdir. Ayaklarının üstüne inersin. Péyakirin de ayaklarimin üstüne indir anlamındadır. Kayra isminin sözlük anlamı.


Kürtçe eşek ne demek

Yüksek tutulan veya sayılan birinden gelen iyilik, lütuf, ihsan, atıfet, inayet. Tanrı’nın insana iyilik getirici, kurtarıcı ilişkisi için kullanılan, özellikle dinsel bir kavram. Meran Kelime Anlamı Nedir ? Daha çok güney, orta ve doğu. Bu bilgi faydalı oldu mu ? Cümleler ve Ek Bilgiler.


Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli. Bunın neresi basit aylardır çalıyorum hala zorlanıyorum ince la ya inip çıkmakta ( Bağlama için ). Kürt mü,Türk mü, ayrı bir millet mi? Eşeğe altın semer vursalar eşek yine eşektir ne demek.


Cevabı iptal etmek için tıklayın. Bu üslub Hocaefendiye yakışıyor mu, hani üslubumuz namusumuzdu, adamın kafir, süfyan olduğunu nerden biliyorsunuz dersiniz. Ona da başka bir cevap verirler.


Kürtçe Şarkılar (Kürtçe Şarkı Sözleri). Kırmanc ile Kurmanc “aynı” şey midir? Bu terimleri kullananlar aynı halk değil, iki farklı halk, iki ayrı dildir. Bir halkın dilinde geçen bir kelime, başka bir halkın dilinde pekala ayrı bir anlama gelebilir.


Kürtçe eşek ne demek

Kerê mıri jı gur natırse. Ku kela şorbê çû buhayê heskê pere nake. Kumê rasta tım qetyayiye. Doğru kişinin külahı hep yırtıktır.


En güzel kürtçe sözler bulabileceğiniz bu sayfada kürtçe aşk sözleri, sevgiliye kürtçe manalı sözler, kürtçe duygusal sözler, kürtçe damar sözler yer almaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar