30 Ekim 2014 Perşembe

Findeks üyelik

Findeks üyelik

KKB Kredi Kayıt Bürosu A. FİNDEKS Finansal Hizmet Platformu(FİNDEKS) üyeliği gerçekleşecek olup sözleşme onaylanmadan önce muvafakata bağlı hizmetler, gizlilik ve sorumlulukları içeren bölümlerin okunması tavsiye edilir. Türkiye’nin önde gelen dokuz bankasının ortaklığı ile. Parolamı Unuttum Hesap Kilidini A. Tüm bunlar haricinde findeks üyelik iptali aslında tıpkı findeks sistemine üye olmak gibi kişisel ve bireysel olarak gerçekleştirilen bir işlem olarak karşımıza çıkmakta.


Risk Raporu: Kişi ve kurumların, banka ve finans kuruluşlarından kullandığı tüm kredili ürünlere ait detayları ve. Başvurunuz onaylandığında SMS ve E-Mail aracılığıyla tarafınıza bilgi verilecektir. Dilerseniz bu kılavuzu internetiniz olmadığında da okuyabilmek için şimdi PDF formatında indirebilirsiniz. Bu butona tıklandığında açılan sayfada “Normal Üyelik” ve “Mobil Üyelik” şeklinde iki seçenek görülür.


IikIe kredi notunun ne oIduğunu, neden önemIi oIduğunu biImemiz gerekiyor. BankaIardan aIdığınız kredi ve kredi kartı. Telefon üzerinde iptal işleminizi kısa sürede bitirebilirsiniz. Firmalar findeks ticari kredi notu sorgulama işlemlerinden haberdar olabilmek için üyelik işlemleri yapmaları gerekiyor.


Firmalar bu formları doldurarak üyelik işlemlerini tamamlıyorlar. Doldurduğunuz üyelik formu ile üyelik sözleşmesini bilgisayara indirerek fiziki olarak bir örneğini alın. Bu sistem sayesinde bankaya gitmeden ya da telefon ile görüşme yapmadan findeks. Onay süreci Kredi Kayıt Bürosu A. Ticari kullanım amacıyla 3. Birinci yöntem, ön onaylı süreçtir. Aslında finansal bir hizmet platformu olarak adlandırılır.


Bununla beraber findeks ücretli mi? Bunun nedeni aslında finansal geçmişi hakkında bilgi sahibi olmak isteyen tüketicilerin fazla. Bu ücreti ödemek istemeyenler ise üyeliğin ücretli olduğunu düşünüp, mevcut üyeliklerini iptal ettirmek veya sildirmek isteyebilirler. Daha sonraki işlemlerde sms olarak ve diğer.


Bu güvenliği sağlayabilmek için, findeks platformu üzerinden yapılan bütün işlemler, kimlik doğrulama ve üyelik mekanizması aracılığıyla gerçekleştirilir. Bilgileri sorgulanan karşı tarafın gönderilen izin SMS’ine onay vermesi gerekmektedir. Kredi notu olarak bilinen findeks risk raporunun ölçüm olarak kullandığı kişiye özel olarak findeks risk raporunun oluşturulduğu tarihe özgü bir puandır. Nolu Telefon numarasını arayarak iptal edebiliyorsunuz. TARAFLAR, bu sözleşmeyi her zaman diğer tarafa uygun bir şekilde bildirmek kaydıyla feshebilecektir.


Bu işlem oldukça kolay bir işlem fakat biraz bürokrasi işin içine giriyor. Bu site sayesinde kolayca erişim olanağı bulacağınız bu sistemle, tüm kredibiliteniz hakkında detaylı bilgilere ve raporlara ulaşabilirsiniz. Kişiler üyelik formunu doldururken saydam olmaları gerekmektedir.


Findex hakkında detaylıca. Etiketler: findeks risk raporu içeriği, findeks risk raporu sorgulama, risk raporunda neler bulunur. Ol” sekmesinden “bireysel” ya da “ticari” üyelik kısmını seçerek, gerekli bilgileri girebilirsiniz.


Karşınıza çıkacak formu eksiksiz doldurmanız gerekmektedir. Son aşama olarak da e mail adresinize gelen aktivasyon işlemini de tamamladıktan sonra aktif üyeler listesinde yer alabilirsiniz. Bunun için mutlaka bankaların internet şubesi girişinde kullanılan bir cep telefonu numarasına sahip olunması gerekmektedir. Bireysel Olarak KKB’den Alınabilecek Hizmetler Kredi Kayıt Bürosu (KKB) hizmetlerinden faydalanmak için mutlaka kurumsal bir üyelik işlemi yapmanız gerekmiyor.


Findeks üyelik

Bu hizmetlerden bireyler de faydalanabiliyor. Ayrıca başka kurum veya kişileri bilgilerine erişmek isterseniz findeks karşı taraftan onay almak için bir bilgi mesajı gönderiyor. Bu bankalar aracılığı ile yapılan tüm bankacılık işlemleriniz sizin kredi notunuzu belirler.


Bize sorgusu düşen firmaları,findekse oranla daha doğru bildik. Bu kredi notu sayesinde, kişilerin ödemeyi taahhüt ettikleri borçlarını ödeyip ödemedikleri hakkında bilgi sahibi olunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar