21 Ekim 2014 Salı

Izmir balçova hava durumu

Saatlik tahminlerde “Rüzgâr Hamlesi” kısmında verilen değer, geçmiş saatlik periyot içinde rüzgâr hızındaki ani artışı temsil etmektedir. Nem miktarı ve hissedilen sıcaklık 34°C. Hava Durumu Uydusuna Bakın. Gün doğumu ve gün batımı saatleri. BALÇOVA sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı.


Izmir balçova hava durumu

Ankara için detaylı hava durumu, sıcaklık, nem ve yağış bilgisi, saatlik ve günlük hava tahmini veren web sitesi. Ağustos ayı günlük ve saatlik hava tahminleri. En yüksek hava sıcaklığı C, en düşük hava sıcaklığı ise C olacağı tahmin ediliyor. Sağlıklı Ve Huzurlu Günler Dileriz. Sitemizdeki mgm havadurumu tahminleri, ile gunlukten sonra 1-derece farklı olabilir.


Yaklaşan günlerin hava durumu tahminlerinin de tutatlılık oranı artar. Balçova için bölgesel hava durumu. Perşembe günü devam edecek olan hafif yağışlı hava cuma günü yerini bulutlu ve yağışsız havaya bırakacak. Peki, illerdeki sıcaklık verileri neler olacak ve hava durumu tahminleri neler?


Sıcaklıklarda yine kısmen de olsa düşüş yaşanacak. En güncel hava durumu bilgileri sitemizde yer almaktadır. Peki İzmir ve Ege’de bugün hava nasıl olacak?


Get the İzmir weather forecast. Access hourly, day and day forecasts along with up to the minute reports and videos from AccuWeather. Get AccuWeather alerts right in your browser! En son balçova haberleri anında burada. Hoşcan Eczanesi Adres: Sarmaşık Sok.


Izmir balçova hava durumu

Türkiye sıcak havaların etkisi altında. Meteoroloji fırtına ve yağış uyarısı yaptı! Tatil planı yapanları bekleyen hava durumu sürprizi var mı? Soğuk hava hafta sonu da devam ederken, pazartesi günü termometreler eksiyi görecek.


Dikili ilçesinin hava durumu tahmini bilgilerinde, gün be gün, günün en düşük ve en yüksek hava sıcaklığı, hissedilen hava sıcaklığı kaç derece olacak, o günün nem. Narlıdere’nin deniz kenarında oturmakta idiler. Street view ile boyutlu turlayın. Ayrıca önümüzdeki gün hava nasıl olacak?


Yüksekçe bir yerden şehri veya doğayı seyretmek her zaman ilginç gelmiştir gezi severlere! Fırtına beklentisi var mı? Metrekareye Yaklaşık kg Yağış Düştü.


TL, benzinli bir araç için 8. Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. Balcova hava durumu - Balcova için detaylı hava durumu, sıcaklık, nem ve yağış bilgisi, saatlik ve günlük hava tahmini hakkında bilgi alabilirsiniz. POLİTİKA Ak Parti Chp Mhp Hdp İyi Parti SP BBP. Bu mesafe aracınızla tahmini olarak saat dakika sürecektir. Bir süredir çalışmaları.


Civil civil olan alisveris merkezinde dolasmak oldukça keyiflidir. Antik çaglarin en ünlü kentleri arasinda yer alan Efes, Roma devrinde dünyanin en büyük kentlerinden biriydi. HA Güncel İzmir Haberleri.


Son dakika İzmir gelişmeleri ve İzmir hava durumu bilgileri. Seyahat ettiğiniz araç benzinli ise ortalama olarak 13. Lt benzin tüketeceksiniz. Dizel bir araç kullanıyorsanız, toplam 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar