29 Mayıs 2015 Cuma

Arkadaşlar iyidir merve

Arkadaşlar iyidir merve

Birinci sınıfa başlayacakları sene, Seda uzun süredir görüşmediği çocukluk arkadaşı Gizem Subaşı’yla karşılaşır. Bölüm Özeti, Kemal Demir. Ama çok da abartmamak gerekir. Arkadaşlar İyidir: Acıyı sevmek.


Birbirinden başarılı ve genç oyuncuların yer aldığı dizide sevilen isimlerin başında Hayal Köseoğlu isimli oyuncu gelmektedir. Merve, sıfır beden olmasa da kilolu olmayan bir kız. Buna rağmen hem kendisi, hem de çevresi onu şişmanlıkla yargılıyor. Annesiyle olan problemlerini.


Seda beyaz gömlek ve beyaz düşük omuz detaylı bluz kombinleri ile beğeni toplayan bir diğer isim oldu. Genç oyuncu hakkında pek bir bilgiye ulaşamasak ta bu oynayacağı ilk dizisi olmadığını söyleyebiliriz. Toplam 2arkadaslar iyidir haberi bulunmuştur. Gizem, Seda ve Eren üzerinden sinsi planlarını uygulamaya başlamıştır. Merve Altınköprü ve Yunus Çağlayan, bir yıl önce.


Seda hiçbir şeyden habersiz eski dostu Gizem’le tekrar kavuştuğu için mutludur ve Gizem’in planlarından habersizdir. Başrollerinde Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan ve Su Kutlu’nun yer aldığı dizinin yönetmenliğini ise Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş yapıyor. Eren, Arda’nın bir hırsızlık olayına karışmak üzere olduğunu öğrenir ve onu bu işten uzak tutabilmek için elinden geleni yapar.


Oyuncuların gerçek adı ve yaşı. Cast ekibi listesi, başrol, yan rol, kadın, erkek, çocuk, konuk, bölüm, ayrılan eski ve katılan yeni sezon oyuncuları, resimli açıklamaları. Merve Kaza Yaptı Hemen İzlemek İçin Tıklayınız! Noname isimlerin yer alması ise hikayenin önüne geçecek hiçbir şeyin olmadığını, esas olanın hikaye olduğunu gösteriyordu.


Seda, Eren, Merve ve Yunus, üniversitede tanışmış olan yakın arkadaştır. Eren ve Seda arasındaki yakınlaşma bütün dengeleri bozar. Dizinin başrol oyuncularının güzellikleri şık kıyafetlerle birleşince stilleri takip edilecek karekterler ortaya çıkıyor ve bizlerle merve, Seda, Gizem, Yunus ve Eren kıyafetlerini sizlerle. With Devrim Özder Akin, Akin Akinözü, Cankat Aydos, Pinar Caglar Genctürk. Eren, Seda, Merve and Yunus are four friends who met a year ago when they were studying at university.


In their first year of class, Seda meets her childhood friend Gizem. Seda and Gizem, from the first moment they come together as in the old days are connected to each other. Merve’nin giydiği beyaz bluz satın al ve mağaza. Gizem,Merve,Seda,Candan,Eren ve diğer oyuncuların giydikleri kıyafetler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler yazımızdaki foto galerimizi ziyaret. Enes, Seda, Yunus ve Merve, bir önceki sene üniversitede hazırlık sınıfını okurken tanışan arkadaştır.


Seda uzun senelerdir görmemiş olduğu eski arkadaşı olan Gizem ile rastlaşır. Seda, ailesini bir arada tutabilmek için hiçbir şey. Leyla’yı bilerek rezil eder. Merve yıkılmışlık terkedilmişlik duygusuyla söylemek istediği şarkıyı kağıda yazmıştır.


Gizem, Merve ve Seda kıyafetleri ile dikkatleri çekecek. Sadece hanımların değil beylerinde dikkatini çekecek olan Eren ve Yunus. Yasak Elma merve boluğur Seray Kaya türkler geliyor aras bulut iynemli çukur yedinci koğuştaki mucize 7. A Merve ve Yunus aşkı olmayacak gibi.


Merve o kadar çabaladı, pikniğe gittiler. Ya da belki Sabahattin Ali’nin Kürk Mantolu Madonna romanının film yapılacağını duyunca, bildiğimiz Madonna’nın hayatı beyazperdeye yansıyacak diye düşünen sığ kafaların her gün saatlerce konuştuğu ekranlarda tam da bunu hakediyor, bilemiyorum. Merve Yunus’a, büyük ihtimalle Eren Gizem’e aşık! Hal böyle olunca, ilerleyen bölümlerde Merve Seda’dan, Seda Gizem’den, Yunus. Yerli dizi, yabancı dizi, yarışma ve diğer favori televizyon programlarını takip etmenin en kolay yolu.


Yeni diziler keşfet, arkadaşlarınla paylaş. Sanki bir yerlerden Bülent fırlayıp kapının altından çiçek atacak. The Vampire Diaries I Would for You - While Stefan (Paul Wesley) and Valerie (guest star Elizabeth Blackmore) search for a magical herb that can keep.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar