25 Mayıs 2015 Pazartesi

Menemen 35 sokak satılık

Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz? Menemen sokak ilan için 175. TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) metredir. Tam km uzunluğunda ki bu sokak, dönüm yeşil alanla donatıldı.


Atatürk satılık daire fiyatları bir yılda yüzde 50. Sokak daire fiyatları ve 35. Aynı zamanda Türkiye’nin en büyük çelik konut projesi olup yeşil yapı sertifikası ve ödüllerine de sahiptir. Akşan Yapı’nın hayata geçirdiği 35.


Kentpark Evleri, ailenizle birlikte sizi çok özel bir hayata çağırıyor. Sıra Evler, bahçeli veya balkonlu seçenekleriyle hem müstakiliyet, hem ortak sokak yaşamının tüm özelliklerini kullanışlı ve bol ışıklı bir seçenek olarak sunuyor. Dairemiz İzmir In En çok Gelişen Bölgelerinden Kent De Çanakkale Asfaltı üzerinde Yer Almak.


Menemen 35 sokak satılık

Kaliteli projelerle yıldır inşaat sektörüne hizmet sunan Katal İnşaat’ın, Ulukent’teki yeni projesi ‘GreenLife’ büyük beğeni topluyor. SOKAK projesinin teslim tarihi fiyat ve ödeme planları. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir.


Yavaşlar Yapı Gayrimenkul A. Etapta yer alan, tripleks dairenin 2mkullanım alanı içinde, oda, salon, banyosu. Site içinde size ay tatil yaşatacak açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, jakuzi, sauna, spor salonuyla bu özel projede sizde yerinizi alın diye Rezerve. TL ilan detay ve iletişim bilgileri için tıklayın kralilan. Konfor Evleri Ulukent özellikleri ve hakkında detaylı bilgiler, Konfor Evleri Ulukent daire fiyatları ve Konfor Evleri Ulukent resimleri, Konfor Evleri Ulukent satılık ve kiralık emlak ilanları konut ve proje rehberi Markakonutlar.


Yamaç Evler projesiyle komşu olan proje, İzmir Katip çelebi üniversitesine yakın konumda bulunuyor. Ulukent, bölgeye yapılan yeni yatırımlar ile gücüne güç katmaya devam ediyor. SORU VE CEVAPLARINIZI BURDAN TAKİP EDİYORUM ÖNCELİKLE TEŞEKKÜR EDERİM. LİDE TANINMIS BI FIRMANIN YAPTIĞI BINALAR BAKIGIMDA 350.


O yüzden “Güzel İzmir” artık her büyük şehirde olduğu gibi genişliyor ve yeni yaşam alanlarına ev sahipliği yapıyor. Yolu, planlanan Körfez Köprüsü, Çanakkale Otobanı ve İZBAN gibi etkenler ile özellikle kuzeydeki. Muhabbet kuşu tüy dökümüne girerse yapılacaklar ve kuş vebası tedavisi. Kuşu tüy dökümüne girenler için yoğun istek üzerine bir video hazırladım.


Deniz Kızı Emlak - İZMİR Cumhuriyet Mh. Konutları Eylül Mh, 251. A harmandalı çiğli, Cigli. Her daim işimizi geliştirerek, yeni eğitimler ve yeni tecrübelerle sizlere daha iyi hizmet için buradayız. Yıl İÖO, Asarlik Beldesi Irmak Mah.


Arama Sonuçları Favorilerim. Ramkent Hayal Ömerli Evleri Aden Garden Villaları Lalezar Konakları. Keyifli Yaşam Evleri satılık daire fiyatları! Dürüstçe güvenle bilgi alıp danışmada bulunabileceğiniz, alım-satım yaparken şüpheye düşmeyeceğiniz tek nokta. Siteden metro durağına ring servisi , açık - kapalı havuz , sosyal tesisler içerisinde kapalı spor salonu , basketbol , masa tenisi , tenis sahaları mbahçesi çitle kapatılmış durumda , otomatik sulama sistemi var.


MEHMET BİRKAN YEŞİL Gayrimenkul Danışman. Satılık Daireler İzmir sizin için uygunmu? Adres ve ulaşım bilgileri. Burada yaşayanların metro beklentiside var. Halen uygun arsalar var.


TL den başlayan fiyatlarla satılık adet ev ilanı arasında arama yapabilirsin. Karşıyaka Girne Temsilciliği. Ufuk Bayram reviewed İzmir Ulukent 35.


Hayallerinizdeki fiyat ve özelliklerde güncel ilanları için ayboraemlak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar