22 Mayıs 2015 Cuma

Erkek kuaförü aranıyor

Fulya erkek kuaföründe çalışacak deneyımlı erkek berberı aranıyor. Bir önceki yazımız olan Otel Sektöründe Çeşitli Departmanlarda Çalışacak Bay Bayan Personel başlıklı makalemizde bayan garson,. Erkek kuaför aranıyor İş İlanları. Tam zamanlı, dönemsel ve yarı zamanlı iş ilanları. En büyük ve güvenilir iş verenler.


Aradığınız işi sahibinden. Maaş ve diğer detayları telefon numaramızı arayarak. Berber Aranıyor iş ilanı dünyanın en büyük iş sitesi Indeed.


Seferihisarda bulunan erkek kadın kuaförümüze erkek berber (kuaför) aranmaktadır. Geliri gayet iyidir detaylar başvuran arkadaşlara. En az sene berber olarak calismisiligi olup, calisma iznin’de problem olmayan. Bizimle çalışmak isteyen, sanatkar disiplinlili olan, kendine gücenen ve dürüstce calismak isteyen bir eleman ariyoruz. Türkiye ve yurtdışında 29.


Konuşan Cv (cv video) leri olan adaylar CV’leri ve cv videoları başvurularda üst sıralarda görüntülenecektir. Cumhuriyet Caddesinde Bulunan Yeni Açmış Olduğumuz Bay Berber Dükkanımıza Sektörde Tecrübesi Bulunan Kalfalar Aranıyor. Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.


Bu ilanın süresi dolmuştur. Ana Sayfa Kariyer imkanları ve yeni iş ilanları bin dolar maaşla çalışacak kuaförler aranıyor. Kuaför Elemanı, iş ilanları. Sizde sayfaları ziyaret edin kolayca aradığınız iş ve elemana ulaşın.


Telefon numaramızdan ulaşabilirler. Makyaj bilen,Tecrübeli manikürcü aranıyor. KURTKÖY’deki salonumuza erkek kuaförü, bayan kuaförü, manikürcü alınacaktır.


Avsallar erkek kuaförü aranıyor Avsallar - Turizm İş. Sarı Sayfalar” mantığında hareket ederek yalnızca ilan yayınlanmasını sağlayan bir kuruluştur. Londra dsında calisacak tecrubeli berber aranıyor. Sakarya İş İlanları en güncel haliyle Supereleman.


Erkek kuaförü aranıyor

Brüksel de çalışacak erkek kuaförü aranıyor. Dolgun ücret sağlanacaktır. Want your business to be the top-listed Beauty Salon in Ankara? Click here to claim your Sponsored Listing.


STEEL SCRİSSORS BY İSMET. Havaalanı Mahallesi Gönlüm Sok Bo Esenler Emlak Konutları 2. Etap CNo:1Esenler İstanbul Esenler. ERKEK KUAFÖRŪNE ORTAK ARANIYOR. LGĪLENENLER BENĪMLE ĪRTĪBATA GEÇEBĪLĪR(.NOT) ĪŞ ĪLE SIKINTIM YOKTUR ĪŞĪM GAYET ĪYĪDĪR.


SORUN ĪYĪ ELEMAN BULAMAMADIR. TWENTN erkek kuaförüne manikürcü. Eğer bayan veya erkek kuaförü açmak istiyorsanız, bu rehberimizde bir berber açmak için gerekli bütün konular hakkında net bilgiler elde edebilirsiniz.


Her kuaför açmak isteyen girişimci maalesef bu sektöre. Manikürcü İlanları (0) Manikürcü Arayanlar (0) Manikürcü Aranıyor (0) Manikür Padikür (0) Güzellik. Acilen erkek kuaförü kalfa.


Aksaray’daki bayan kuaförüne kalfa. Altunizade’ye manikürcüler, yardımcılar alınacaktır. Ataşehir Fırcha’ya yardımcılar,föncüler, manikürcüler.


Acil bayan yardımcı aranıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar