22 Mayıs 2015 Cuma

Dell emc türkiye

Dell EMC is reshaping the industry through IT Transformation, combining leading infrastructure, data storage, hybrid cloud and data protection solutions. Kurumların dijital dönüşümlerini ve bulut altyapısına geçişlerini hızlandırmak için ortaklıklarını genişleten iki şirket olarak, ürün ve çözümlerimizle kanal ortaklarımız için daha fazla seçenek ve esneklik sunmaya başlıyoruz. Dell, stil sahibi ve performanslı dizüstü bilgisayarlar sunar.


Dell emc türkiye

Dell iş amaçlı dizüstü bilgisayarları ve iş amaçlı masaüstü bilgisayarları, sınıfında en iyi performansı, sağlamlığı ve IT-odaklı yönetim sistemleri tasarımları ile fark yaratır. Alienware oyun dizüstü bilgisayarları, HD grafik ve üstün oyun performansı ile göz doldurur. Request support or replacement parts online, integrate support APIs into your help desk or train your staff on Dell EMC products. Available for PCs, PowerEdge servers, PowerVault, PS Series and SC Series storage, and Dell EMC networking. Kanyon Joint Idea’da gerçekleştirdiğimiz etkinlikte Genel Müdürümüz Sinan Dumlu ve komedyen Doğu Demirkol sahne aldı.


DellEMC olarak modern veri merkezleri için güvenilir çözümlerle dijital dönüşümü sağlıyoruz. Dell’in EMC’yi satın almasıyla dünyanın en büyük özel teknoloji şirketi doğmuş oldu. Peki bu birleşme Türkiye için ne anlam ifade ediyor? This provides a trusted foundation for businesses to transform IT, through the creation of a hybrid clou and transform their business through the creation of cloud-native.


Dell emc türkiye

Endüstriyel süreçte MSR cihazlarına müdahaleye karşı her zamankinden daha fazla güvenlik gereklidir. Verimli EMC koruma ve hatları topraklama büyük önem taşır. Dell EMC Türkiye Ülke Müdürü Sinan Dumlu: Yapay zeka tehdit değil bir fırsat.


SKL klemensleri yüksek frekanslı girişimi, mükemmel dağılımı ve etkin EMC ekranlaması ile karakterize eder. Dumlu, şirketin geniş portföyü içerisinde yer alan BT hizmetleri, çözümleri ve ürünlerini, hem kamu hem. Dell ve EMC’nin birleşme süreci Enterprise Next olarak yakından takip ettiğimiz bir konu.


Tech Data Corporation, daha önce Avnet’in departmanı olup şu anda Tech Data’nın bir parçası olan Technology Solutions Macaristan, Romanya, Slovak Cumhuriyeti ve Türkiye’de Dell EMC ile yeni bir dağıtım sözleşmesi imzaladığını duyurdu. EMC Ülke Müdürü olarak başlayan Sinan Dumlu’nun kariyer hayatında pek çok şirket birleşmesi bulunuyor. EMC’yi satın alarak teknoloji dünyasının en büyük teknoloji satın almasına imza atan Dell, organizasyonunu tek şirket altında yeniden şekillendirmeye devam ediyor.


Dell’in kurucusu Michael Dell yaklaşık sene önce New York Borsası’nda işlem gören Dell hisselerini tekrar satın alarak şirketini borsadan çekti ve Dell özel şirket. Dell EMC, veri merkezlerinin modernleşmesine ivme kazandırmaya yardımcı olma amacıyla, yeni SC All Flash ürünleriyle orta sınıf depolama portföyünü genişletiyor. Dell EMC, iki yeni SC All Flash veri depolama disk sistemi ile birlikte karışık blok ve dosya iş yükleri için.


Imperva (güvenlik çözümleri) alanında EMEA bölgesinde dünyanın en başarılı iş ortağı olarak seçilmiş. Dell EMC, global veri merkezleri kurup halihazırda bu hizmetleri sunan iş ortaklarına rakip olmak yerine, iş ortaklarını destekleyen bir strateji ile bulutta yer alıyor. PC ve Sunucular alanında hizmet veren Dell ile, veri depolama ve sanallaştırma alanında çözümler üreten EMC’nin güçlerini birliştirmesi, sayısal dönüşüme öncülük edecek bir şirket yarattı. Bu önemli süreçte DellEMC’nin Türkiye operasyonu ise, BT sektöründeki yılı aşkın tecrübesiyle Sinan Dumlu’ya emanet.


Türkiye’deki bulut hizmet sağlayıcıları ile birlikte rekabetçi çözümler üretiyoruz. Dell EMC olarak dijital dönüşüme ve geleceğe hazır olmak isteyen şirketlere uçtan uca çözüm sunarak yalnızca inovasyona odaklanmalarına. HABERLER Şirketlerin dijital dönüşümü Dell EMC ve Bulutistan’a emanet.


Dell emc türkiye

Dell haberleri, son dakika dell haber ve gelişmeleri burada. Dell bilgisayar ürünleri en iyi fiyat ve ödeme koşullarıyla burada. Dell EMC VxRail ile daha basit, daha hızlı, daha az riskli mimarileri müşterilerimize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müşterilerimiz, bu sayede katma değerli servisleri için daha çok vakit buluyor. Buna karşın CIO’ların önünde dijital dönüşümü gerçekleştirmelerini engelleyecek unsurlar bulunuyor.


CYPRUS COMPUTER GLOBAL DELL EMC (DELL TECHNOLOGIES) İŞ ORTAKLARI TOPLANTISINA KATILDI. Near East Technology’nin teknik donanım tedarik bacağı olan Cyprus Computer Global, Dell EMC ve Avasya Teknoloji ‘nin davetlisi olarak Türkiye Sapanca’da Richmound Nua Wellness SPA Hotel de yapılan Dell EMC İş Ortakları toplantısına katıldı. Etkinliğinde ana konusu olan Dijital Dönüşüm, dünyadaki tüm.


Didem Duru ise Dell EMC’nin EMEA bölgesine transfer oldu. Dell EMC, Türkiye”deki CIO“ların dijital dönüşüm yolunda karşısına çıkan zorlukları ve çözüm önerilerini açıklıyor. Dell EMC Satış Direktörü Tarık Yenipazar ise sunumunda, şirket olarak dünya çapında Bulut Hizmet Sağlayıcılarını (CSP – Cloud Service Provider) desteklediklerini dile getirdi.


Araştırmaya katılan CIO’ların yüzde 88’i know-how ve teknik yetenek eksikliğinden yakınıyor. Türkiye’de teknik ve tecrübe anlamında yetişmiş eleman bulma sıkıntısının en önemli engel olduğunu belirtiyor. Bunun için yurtdışından ekipler bir süredir Türkiye’ye düzenli olarak gelip gidiyor, bir takım yerli şirketlerle görüşüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar