18 Haziran 2015 Perşembe

Ankara yakınlarında gezilecek yerler

Ankara çevresinde gezilecek yerler neresi? Anıtkabir yakınlarında gezilecek yerler Mebusevleri Mh. Ankara’da gezilecek yerler listesinde, cumhuriyetimizin en önemli yapılarını görebilirsin. Kurt, çakal, tilki, tavşan ve yaban domuzu, yırtıcı ve ötücü kuş türlerinin bulunduğu Çamkoru Göletinde ayrıca Geyik Üretme İstasyonu bulunmaktadır.


Ankara yakınlarında gezilecek yerler

Ankara’ya 1km uzaklıkta olan bir tabiat parkı burası. Tipik Osmanlı mimarisi ile Safranbolu, iki buçuk saatlik yol mesafesi ile Ankara’dan hafta sonu kaçamağı dendiğinde muhtemelen de ilk kazanan. Ankaralılar için oldukça uygun bir haftasonu kaçamağı olarak göze çarpar. Bölgedeki gezilecek yerler ikiye ayrılmıştır, birincisi yazlık evlerin bulunduğu bağlar, ikincisi ise kışlık evlerin bulunduğu. Büyük bir parkı ve orman içinde olması avantajları.


Eymir Gölü ve Gölbaşı, daha yakın mesafelerdeki güzel yerler. Yaşayan Müze gezilebilir. Bu içerik Onedio üyesi kullanıcı tarafından üretilmiş,. Yanıtla Beğen (2) Şikayet Et Engelle. Ankara-Esenboğa-Çankırı kara yolundan ilerliyorsunuz ve Esenboğa Havaalanına gelmeden önce, sola, Çubuk yönüne sapıyorsunuz.


Bir gezi rotası olarak pek sevilmeyen şehirlerimizden biri olan Ankara, gerek başkent olmasından kaynaklanan bürokratik bir havası, gerekse trafiğiyle ve kalabalığıyla İstanbul’a benzetiliyor olması, bu şehirdeki güzelliklerin önünde büyük engel oluşturuyor. Kızılcahamam gezilecek yerler ve Kızılcahamam görülmesi gereken mekanlar hakkında en güncel bilgileri okuyun, tatili Neredekal. Ankara’yı geziyorsanız birbirinden güzel yemeklerinden yemeden dönmek olmaz, Ankara’da Yemek Yemeniz Gereken Yerler yazımızdan Ankara’nın en güzel restoran-cafe-pastanelerini ve en meşhur yemeklerini liste halinde bulabilirsiniz! Yakın Hafta Sonu Gezilecek Doğal Yerler listemizin ilki Sapanca ile İzmit arasında, Kartepe’nin eteklerindeki Maşukiye tam bir alabalık tesisi cenneti. Benim buradaki favori mekanım Yeşil Vadi.


Yaz aylarında dahi ağaçların gölgesinin serinliğinde hepsi güveçte servis edilen tereyağlı alabalık, köfte, kaşarlı mantar. GEZİLECEK YERLER: KAPLICALAR. Kaplıcalar, şifa noktasında, dünyanın önce gelen kaplıcalarından birisidir.


Ankara yakınlarında gezilecek yerler

Tarihi Kral Yolu güzergahında bulunan Haymana. Kampı kurmak için bir çok alternatif olarak geri dönüyor. Ankara‘da gezilecek yerlerin başında gelen müzeler, başkentin vazgeçilmez adresleri. Türkiye’nin tarihi, kültürel, sosyal, sanatsal, ekonomik ve siyasi alanlarında ilk müzecilik faaliyetini başlatan kurum ve kuruluşlarının bulunduğu Ankara’da, ülkemizin yaşadığı dönemleri kronolojik bir süreç içerisinde gözlemleme fırsatı veriyor.


Kayseri Çevresinde Gezilecek Yerler. Burası benim için hep gri bir şehir olmuştur. Laf kalabaşığı yapmadan en güzel yer listesi oluşturduk. Ancak bir yerden başlamak ve sonraki gezilere bir.


Muğla Gezilecek Yerler Listesi. Tatil köyleri ile ünlüdür. Konaklama yapabilir yazı ve güneşin keyfini çıkartabilirsiniz. Sinop’a Yolun Düşerse Gezilecek Yer. Ankara’da Gezilecek Yerler – Mutlaka Görmeniz Gereken Mekan Tarifi.


Sen de üye ol, beğendiklerini tarif defterine ekle,. Sonuçta onlar da hafta içi mesai peşinde koşup yoruluyor ve gezmek hepimizin hakkı! Gençlik Parkı, daha sonra da çeşitli düzenlemeler ile. Kızılay avm, sakarya caddesi ve Ataktürk bulvarı yani o meydanı gezeceğim.


Konya gezilecek yerler ve görülecek yerler açısından da öylesine zengin bir şehrimiz ki ! Hangi birisini sayayım bilmiyorum doğrusu. Hatta Konya tarihi yerleri, Konya’da gezilecek yerlerin açılış-kapanış saatlerini. Bayramda şehir yakınlarında gidilecek en iyi yer Bayramda şehirden uzun sürün bir tatile çıkamayacaklar ve günü birlik seyahat önerisi arayanlardansanız listemiz tam size göre. Beypazarı’nda Gezilecek Yerler.


Cide gezilecek yerler ve Cide görülmesi gereken mekanlar hakkında en güncel bilgileri okuyun, tatili Neredekal.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar