22 Haziran 2015 Pazartesi

Bursa tır parkı baskını

Son Dakika Bursa Haberleri Son dakika Bursa haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Otomobil ile tır çarpıştı: ölü, yaralı. BURSA Bakan Yardımcısı İnce bin trafik ekibiyle, 1bin personel sahada. Bursa’da arkadaşını onlarca bıçak darbesiyle öldüren sanık, mahkemede cinayeti anlattı.


BURSA ) BURSA - Osmangazi Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Sukaypark bünyesinde çocuklar için yapılan ‘‘Su Oyunları Parkı’’ törenle hizmete açıldı. Sanık, arkadaşını karısıyla illişkisini itiraf ettiği için öldürdüğünü söyledi. Bursa arası mesafe yaklaşık olarak 3Km dir. Bu yolculuk arabayla tahminen saat dakika sürecektir. Uçak ile seyahat etmeyi planlıyorsanız, 2Km olan yolculuğu yaklaşık olarak dakika sürede tamamlayabilirsiniz.


En son bursa haberleri anında burada. Kaza, dün akşam saatlerinde Bursa-Orhaneli karayolunun Kaplıkaya mevkiinde. Dizel bir araç bu mesafede ortalama 18. Bursa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından yaptırılan Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası temel atma töreni düzenlendi. Bursa merkez ve ilçelerde bir yıl boyunca süre.


Olay, önceki gece saat 01. Tır Parkı eski güzergâhına alınd. Ulaşıma ‘Yıldırım’ Çözüm. Sel su baskını ve yıldırım tehlikesine. Zehir Tacirlerine Operasyon.


Geçen hafta yaşanan sel felaketine ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Haber ajanslarının Ankara ilinden Abant Tabiat Parkı’nın güvenliği atlı ve motosikletli timlere emanet hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet. Bacadan Halatla İndiler, Çelik Kasayı Patlattılar Bu Görüntüler Ele Verdi Bursa’da soymak için plan yaptıkları eve metrelik bacadan halatla inen birisi akraba soyguncu yatak odasındaki çelik kasayı patlattıktan sonra bin doları alıp kayıplara karıştı. Video - (Özel) En Yakınındaki Kişi Hırsız Çıktı.


OSB Başkanı Hüseyin Durmaz, tır parkında düzenlediği tanıtım toplantısında, bin metrekarelik alanda oluşturulan parka günlük 3tırın giriş-çıkış yapabileceğini söyledi. Soyguncuların eve geliş ve kaçışları bir iş. Araçlarında uyuşturucu madde ile.


Kıyıköy’de keşif zamanı! Son bir ay içerisinde iki farklı etkinlik kapsamında farklı şehirlerden gelen RC. Ayrıca yapılan aramada bulunan hassas teraziye de el konuldu. Isparta Emniyet Müdürlüğü narkotik ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda Fatih, Yedişehitler ve Sermet mahallelerinde ayrı aparta operasyon düzenlendi. Adana polisi simitçi, çaycı ve ayakkabıcı boyacısı kılığına girip park ve köprü altında düzenlediği fuhuş.


Cumhur İttifakı’ndan kamyon ve tır şoförlerine müjde. Bursa Haber - Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde polis ekiplerinin bir eve düzenlediği hava destekli operasyonda, 2'si kadın, PKK'lı terörist Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi’nde polis ekiplerinin bir eve düzenlediği hava destekli operasyonda, 2’si kadın, PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. Edinilen bilgiye göre, Osmangazi Mahallesi'nde Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler şüphe üzerine bir araçta yapmış oldukları kontrollerde, kilo esrar ele geçirdi. Taşıyıcı esnafının her zaman yanında olduklarını.


Uluslararası Yed-i Velâyet Vilayet kısa film festivalinin Bursa gösterimleri Orhangazi Parkı’nda kurulan yazlık sinema ile vatandaşlarla buluştu. Eylülde İskenderun’da başlayan gösterimler 6-Eylül tarihinde İstanbul Sultan Ahmet’te 8-Eylül tarihinde ise Bursa’da gerçekleşti. Bu yıl beşinci kez kurulan 7. Bursa Valisi İzzettin Küçük, burada yaptığı konuşmada, terör olaylarında Bursa 'nın çok iyi mücadele verdiğini. Burada bir kişi de fuhşa aracılık ettiği iddiasıyla yakalandı.


Bölgemizdeki sel baskını hayatı olumsuz etkiledi. Bursa OSB tır parkı karşısındaki temel atma programına, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Emniyet Müdürü Osman Ak, Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ve vatandaşlar katıldı. Bursa'da 3jandarmadan kaçak içki baskını. Parkı'nda daha önceden tespit edilen kadın fuhuş amaçlı parkta bulunup çevreyi rahatsız ettikleri gerekçesiyle emniyete götürüldü.


Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise ıslanmaktan kurtulamadı. Bazı vatandaşlar iş yerlerinin girişlerine sığındı. Tır parkı kavşağındaki güzergah ise yağmur sularıyla doldu.


Suyla kaplanan yolda sürücüler güçlükle ilerledi. Kozlu Sahil Yolu'nda ve Bülent Ecevit Caddesi'nde de su baskını. Dilovası’ndaki Tır Parkı eski güzergâhına alınd.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar