24 Haziran 2015 Çarşamba

Erkek evlenmeyi düşündüğü kıza nasıl davranır

Ciddi düşünen bir erkek, sevdiği kadına zaman ayırır. Tek başınaymış gibi hareket etmez, sevgilisini gelecek planlarına dahil eder. Genelde kadınlar, bir erkek bebek hayalinden bahsediyorsa tamam o ciddi düşünüyordur düşüncesine kapılabiliyorlar, fakat erkekler babalık duygusunu tatmadan o psikolojiye çokta iyi girmeyi başaramıyorlar aslında.


Eğer sizi aile resminde görmek istiyorsa ilk yapacağı şey sizi onlarla tanıştırmak olur. Yoksa normal bi arkadaş dosttan ne farkı var ki? Evlenmek İsteyen Erkek Belirtileri 1. Size olan ilgisinin artması. Erkeğin bu davranışları, artık ilişkinin boyutunu daha ciddiye taşımayı istediği anlamına gelir.


Sevdiği ve evlenmeyi düşündüğü kadının hayatını kolaylaştırmak ister. Belki büyük jestler, sürprizler yapmayı beceremez ama onun rahatı, konforu için elinden geleni yapmayı bir görev sayar. Kısacası kadınına karşı tam bir sorumluluk bilinciyle hareket eder. Annesi ile iyi anlaşmasını ister.


Ailesine sokar ve kız arkadaşına ailesini sevdirme çabasına girebilir. Böylece sizi o ailenin bir ferdi olarak gördüğünü belli eder. Ama kadın siz ona söylemeden zengin olduğunuzun farkına varmışsa bu onun gözünde güç kavramına işaret edeceğinden hoşuna gider ama çoğu erkek parasını bir gösteriş vasıtası olarak kullandığı için kadın bundan hoşlanmaz ve bu ona çekici gelmez.


Sevdiğiniz adamın sizinle evlenmeyi düşünmediğini gösteren işaretleri öğrenmek, tüyler ürpertici bir fikir olabilir. Ama yine de beş yıl içinde mutsuz bir evliliğe dönüşen bir. Merhaba Arkadaslar, Ben senelik evliyim ve cocugum var biri kız biri erkek eşimle görücü usulu evlendık erken yasta o yasındaydı ben yasındaydım. Erkek böyle bir eş olacağına inandığı kadına kendisini tamamen açar ve kadınların merak ettikleri “Seviyor mu, ciddi mi, evlenmek istiyor mu? Oğlunu evlendirmek ve erkek torun sahibi olmak onun için çok önemlidir.


Demir’in çiftlikte yerine geçeceğini düşünür bu nedenle de askerde tertipi olan Demir’e kötü davranır. Fadik geldiği günden beri Züleyha’nın amacının mutfaklarını ellerinden almak olduğunu düşündüğü için. Hemen kıza o güne kadar tanıdığım hiçbir kıza benzemediğini, kendisiyle çok iyi anlaşacağımızı düşündüğümü, sanki gerçek bir insan değil de bir melekle konuştuğumu (höh amk abartımı sikiym) vs diyerek iltifat yağmuruna boğdum.


Ertesi gün yerimde duramıyordum. Tabii o arada numarayı da aldık. Bunu yaptırmak isteyen kişi, gururunu okşayarak ona en iyi, en büyük olduğunu hissetmelidir. Bu küçük kapılardan içeri süzülmeyi başaran kadın, onun iyiliğinden emin olabilir. Erkek, kendi başına kesinlikle yapmayacağını düşündüğü şeyleri, kadınla beraberken yapabilir.


Kaçamakları hayatta affetmez. Erkek olmak maddi ve manevi anlamda güçlü olmak demektir,bir erkek yalnız yaşayabilir, bir kadında yaşayabilir ama erkek kadar şanslı olamaz, erkek tamamen toplumda üstündür, hemen hemen tüm işlerde çalışabilir,para kazanabilir ve her ortamda yaşayabilirler, asıl mesele soyunu devam ettirmektir, bu konuyu çok özel. Erkekler evlenmeyi düşündükleri kıza nasıl davranırlar? Kendi ayağı ile, ailesini atarak koşa koşa gelen bir kıza şaşalı düğün yapan, çok değer veren bir erkek tarafı ben pek duymadım. Kız evi naz evidir, kız tarafı çok istekli davranırsa kız isterse kaçmamış olsun yine de kıymeti düşük olur.


Bizim toplumumuzda ise yetişkin kızların ancak evlenmeyi düşündüğü erkekle gezmesine izin verilir. Kentlerimizde kız erkek arkadaşlığı göründüğü kadar serbest ve açıktan onaylanan bir ilişki biçimi değildir. Edibe eve erkek almaya başlayınca Kasım Efendi felç geçirir.


Meftun ise servetin peşinde olduğu için eski karısıyla yeniden evlenme planları yapmaya başlamıştır. TAAŞŞUK-I TALAT VE FITNAT ŞEMSETTİN SAMİ- ROMAN. Eşim içiyordu diye onunla evlenmeyi hep erteledim sonrası herseyi biraktim diyerek evlenme teklifi etti inandim. Kıza biraz da oyunları anlat.


Bir Zamanlar Çukurova 29. ISTAKOZ DANSI O zaman Taklid Kaplumbağa, derin derin içini çekerek yüzgecinin tersiyle gözlerini sildi. Fakat bir iki dakika hıçkırıklar yüzünden sesi boğuk çıktı.


Grifon, — Bu boğazına kemik kaçmasından farksız bir şeydir, diyerek. Adam hikayesinin bir yerinde iki erkek kardeşi oldugunu söylemişti. Daha sonra Erickson ziyaretçisine, adamın sadece bir tane erkek kardeşi oldugunu söyler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar