30 Haziran 2015 Salı

Kabarık gelinlik modelleri 2018

V yaka, straplez, askılı, dantelli, büyük beden, kabarık gelinlikler, düz, balık, A prenses kesim gelinlik modelleri Düğün. Gelinlik seçimi, evlilik hazırlıkları arasında yer alan en önemli seçimlerden biridir. Düğün Mekanları Kır Düğünü Oteller Tarihi. Soylu ve tek kelimeyle güzel, mücevheri andırıyor.


Açık gelinlik modellerinde straplez kabarık gelinlikler hem iddialı hem zarif bir görüntü resmetmekte. Omuz detaylı kabarık gelinlikler tam bir prenses edasında. Askılı kabarık gelinlikler de oldukça talep görmekte. Taşları, işlemeleri, dantelleri. Tıpkı hayallerinizdeki gibi ! Beğendiğiniz tüm gelinlik modellerinin özel dikimi için bize ulaşabilirsiniz.


Kendinden desenli kumaşla hazırlanan straplez gelinlik ile platform topuklu gelin ayakkabısı tercih edebilirsin. Ancak dikkat edilmesi gereken nokta gelin adayının vücut tipine uygun bir gelinlik seçilmelidir. Göğüsleri küçük ve üst bedeni ince olan gelin adayları, üst bölümü drapeli olan gelinlikleri tercih etmelidirler. Reem Acra imzalı bu modele ne dersin? Gelinlik Modelleri Gelinlik Koleksiyonlarımız Pembe Düşler Bridal Dreams Elegance Exclusive Romantic.


Kabarık gelinlik modelleri 2018

Masal gibi başlayan aşklara yakışır tasarımlarla, hem prenses gibi görünmek. Omzu Açık Kalp Yaka Prenses Gelinlik. Hepsi de büyük işçilik isteyen ve muhteşem tasarıma sahip gelinlik modelleri. Evlilik çağına gelen genç kızların hayali bembeyaz gelinlik giymektir. Yaz düğün modasında kabarık gelinlikler ilk sırada geliyor aslında.


Taşlı prenses gelinlik modelleri içerisinde bir karar veremez durumda hissederseniz bir alt başlıkta kabarık gelinlik modelleri sizleri bekliyor olacaktır. Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ? Prenses gelinlik modellerinin en özel ve güzel olan tarafı da yalnızca beyaz renge muhtaç kalmaması! Cevabı iptal etmek için tıklayın. Gelinliğim kabarık gelinlik modeliydi, ben bu modelleri daha çok tercih ediyorum. Bu yüzden bu fırsatı kaçırmamak gerek #128578;.


Kabarık gelinlik modelleri 2018

Neden derseniz, bana göre kabarık elbise gelinlik dışındaki elbise modellerinde pek hoş durmuyor. Bu modellerde genellikle yapraklar, çiçekler, tüyler gibi ince detaylar yer alsa da bu detaylar gelinliğin üzerinde gerçeklik payını arttırmaktadır. Hayal ettiğiniz gelinlik modelini bulmak düşündüğünüz kadar zor değil. Gelinlik modeli tercihine henüz karar verememiş evlenme aşamasında olanlar için harika bir gelinlik modeli sizlerle.


Düşük omuzlu ve kabarık olan bu gelinlik aklınızdaki gibi olabilir. Konusunda uzman tasarımcıların kişiye özel dokunuşları ile en özel gününüzde kusursuz görüneceksiniz. Yeni hayatınızın ilk gününde içinde harika hissedeceğiniz en zarif ve en güzel gelinlik modelleri Oleg Cassini’de.


Zevkinize ve tarzınıza en uygun yeni sezon Oleg Cassini gelinlik modellerinden biri mutlaka size göre. Son dönemde taşlı prenses gelinlik modelleri çok fazla gözde olmaya başladı. Bunun en büyük sebeplerinin başında ise klasik renklerden sıyrılmak istemek yatıyor. Kabarık (Prenses) Gelinlikler.


Bu model özellikle beli ince yapılı hanımlara hitap etmektedir. Gelinlik konusunda uzman tasarımcıların hazırladığı prenses gelinlik modelleri ile düğün gününüzde kusursuz görüneceksiniz. Gelinlik yalnızca evlenme planları yapan kadınların ilgisini çekmiyor.


Bunun nedeni her birinin sanat eseri gibi detaylıca. Yakın dönemde böyle bir planı olmamasına rağmen çoğu kadın nerede bir gelinlik görse detaylarına dikkat kesiliyor. OttomanWedding Geçmişin Çizgileri, Geleceğin Modası.


Elbette ki gelinlik deyince akıllarda canlanan beyaz renk ve kabarık modeller oluyor ancak bu durum sizin beğeni ve tercihinize göre değişebilmekte. Yeni gelinlik modelleri arasından özellikle kabarık gelinlikler dikkatimizi çekiyor. Bu yılın trendi bol tüllü ancak klasik görünmeyen daha modern tasarımlı gelinlikler. Uzun kuyruklu kabarık gelinlikler boyunuzu biraz daha kısa gösterebilir. Kısa boylu hanımlar kuyruksuz kabarık gelinlik modelleri ile çok daha şık görüneceklerdir.


Kabarık gelinlik modelleri 2018

Düğün günü kendini özel ve en güzel gelin hissetmek isteyenlerin tercihi kabarık gelinlik modelleri oluyor. Masal prenseslerinin balo gecelerinde giydiği elbiseleri andıran bu gelinliklerle kendinizi bir masal dünyasında gibi hissedebilirsiniz. Galeriyi daha rahat gezmek için klavyenizdeki sağ - sol tuşlarını kullanabilirsiniz. Aysira dünya gelinlik devleri arasındaki farkını, yaratmış olduğu trend gelinlik modelleriyle, modaya yön veren gücüyle, olağan üstü koleksiyonları ve rekabetçi yaklaşımı ile ortaya koymaktadır. Muhteşem bir düğünün hayalini kuran gelin adaylarının aklından çıkmayan yegane şey elbette gelinlik seçimidir.


Dünyaca ünlü marka Christos yeni sezonda kabarık, tül dataylı gelinlikleriyle karşımıza çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar