29 Haziran 2015 Pazartesi

Kadıköy bayan ev arkadaşı

Kalacak yer mi arıyorsun yoksa evine arkadaş mı? Görükle Spor Parkında, oda salon ev kira 90 aidat TL olup temiz ve düzenli biriyim. Dürüst ve güvenebilir yabancı ev arkadaşı da olur. Ciddi düşünen arkadaşlara mail üzerinden cep tel yollayabilirim.


Yeşilpınar mah ikamet etmekteyim vialand avm önünde oturuyorum aile bağları kuvvetli merhametli eğlenceli dürüst bayanlar arasın evin önünden otobüs minibüs geçmekte yakında metro açılıyor ulaşım sı Seri İlanlar istanbul. Ev arkadaşınız evcil hayvan beslemek istiyorsa. Birçoğumuz hayvanları çok seviyoruz. Onlarla vakit geçirmek kimileri için önemli.


Konu özellikle evcil hayvanlar olunca farklı bir açıdan yaklaşmak gerekiyor. Sonuçta aynı evi paylaştığımız başka bir arkadaşımız oluyor. Evde tüm eşyalar mevcut yalnızca gelecek kişinin odasını getirmesi yeterli. YALNIZCA KADINLAR İLETİŞİME GEÇERSE SEVİNİRİM. Ortak kullanım alanı mutfak.


Kadıköy bayan ev arkadaşı

Ekleyeceğin Listeyi Seç. Gelicek kişiyle kişi olucaz. Evin her türlü eşyası mevcut gelicek kişinin odasına sadece yatak alması gerekiyor, dolap ve masa mevcut. Boş olan odam için ev arkadaşı arıyorum.


Kadıköy ev arkadaşı, Kadıköy. Odada gömme dolap mevcut, mutfak ve salon eşyaları tam, gelen kişi yatak ve masasını beraberinde getirecek. Aylık ev giderlerim makul ölçülerde.


Konuyla ilgilenenlerin acil dönüşünü bekliyorum. Kadiköyde hasanpasa acibadem civarinda beraber eve cikabilecegim bayan ev arkadasi ariyorum. Ev Arkadaşı İlanları Platformu - evarkadasi. Ankara çankaya kurtuluş kıbrıs caddesindeki ful eşyalı eve ful eşyalı odaya arkadaş arıyorum. Emlakçı veya komisyoncudan değil ev sahibinden.


Kadikoy bayan yanina calisan bayan. KADIKÖY MODA DA KİRALIK ODA. Burs gibi de düşünebilir bir yerde.


Kadıköy bayan ev arkadaşı

Evde ben nişanlım ve bir bayan arkadaş yaşamaktayız,ev söğütlüçeşme metrobus durağına dakika yürüme mesafesindedir. Tuzla veya Pendik’te evine bayan ev arkadaşı arayan arkadaşlar aranıyor. Kira 4full eşyalıdır. Bayan yanına bayan ev arkdaşı aranıyor. En yeni ve güncel bayan iş ilanları.


Merhaba, Acıbadem, kadıköy taraflarında doğuş üniversitesine yakın eve çıkabileceğim bayan arkadaş arıyorum. Ev tutacaksınız arkadaşınız yok? Eviniz var arkadaş arıyorsunuz ? Bakırköy İncirli Caddesi üzerinde oturuyorum ve kirama ortak olacak ev arkadaşı arıyorum gelen kişinin payına düşen 7tl dir. Ev son derece merkezi konumda olmakla beraber otobüs durağına yürüyerek dk,metro ve metrobüs. En son güncel ve yeni iş ilanları.


Beylikdüzü Full eşyalı evime temiz,titiz bayan oda arkadaşı arıyorum. Herşey dahil (kira ve faturalar). KOŞUYOLU SOYAK SİTESİNDE BAYAN ÖĞRENCİ EV ARKADAŞI ARANIYOR.


Nasıl bir yer bakmıştınız? Seyahat ve tatil oda arkadaşı arayanlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar