19 Haziran 2015 Cuma

Sahibinden satılık daire pursaklar ayyıldız

Pursaklar bölgesinde 2adet Daire 115. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Kiralık Toplu Daire için Tahsis ilanlarını bulun ve iletişime geçin!


Sahibinden satılık daire pursaklar ayyıldız

Detaylı bilgi için hemen bizi arayın. FT BANYOLU , İÇİ BÜYÜK YAPILI VE TEMİZ , OKULA YAKIN , SAĞLIK OCAGINA YAKIN DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN BİZE ULAŞIN. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Ankara satılık emlak ilanlarına goz atın! AKYURT EMLAK FUARI ESENBOĞA HAVAALANI YOLU 17. Hiç şüphe yok ki, bir ev satın almak hayatımızda verdiğimiz en büyük ve en zor kararlardan biri.


Sahibinden satılık daire pursaklar ayyıldız

Ayyıldız Girişim Grubu DAHA FAZLA KALİTE VE İNSAN ODAKLI TASARIM. Karaköy Mahallesi Muhtarlığı. Satılık Konut Bakanlara Tercih Rehberi.


Bu sayfayı görebilmek için tarayıcınızın Javascript desteğinin açık olması gerekmektedir. Sahibinden Elvankent banka bloklarında satılık daire. Evimiz, Elvankent Emlak Bankası Blokları olarak adlandırılan; Etimesgut ovasına hakim bir tepede yaklaşık 5dönümü kaplayan bir site içerisindedir.


KAYIT NO:3321M1. KAT KOMBİ PETEK TAKILI yıl önce - Daire. Pars aktif ten elvankent ayyıldız mah satılık daire.


Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Egemen Gayrimenkul Etimesgut, Property investment firm, Süvari Mahallesi Ahi Mesud Bulvarı No:30/A ETİMESGUT/ANKARA, Etimesgut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar