23 Eylül 2015 Çarşamba

Ankara valiliği taşınıyor

Ankara Valiliği yeni binasına taşınıyor. Pazartesi gününden itibaren Sıhhiye’deki (Eski Sağlık Bakanlığı binası) yeni Hükûmet Konağı’nda hizmet verecektir” ifadelerine yer verildi. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi adresimize gönderebilirsiniz. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. FETÖ şüphelisi gözaltına alındı.


Ankara valiliği taşınıyor

Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. HABER SPOR FİNANS VİDEO YEMEK OYUN KADIN MAGAZİN TREND SİNEMA SEYAHAT EĞİTİM. Halin taşınması ile adliye binası ve EGO otobüs depolama merkezi projelerinin önü açılacak. Valilik binasında başlayacak olan tadilat nedeniyle Bilecik Valiliği geçici bir süreyle eski İl Özel İdaresi binasına taşınıyor. Bilecik Valiliği’nde yapılacak olan bakım ve onarım nedeniyle, Valilik makamı başta olmak üzere bina içerisinde görev yapan birimlerin büyük bir bölümü eski İl Özel İdaresi’nin bulunduğu binada hizmet vermeye başlayacak.


En son ankara valiliği haberleri anında burada. Kalan bölümlerin taşınması bu cumartesi-pazar gerçekleştirilecek. Altın Fiyatları Ne Kadar? Kahramankazan’ın termal suyu Avrupa gündeminde. YIL SONRA BÜYÜKŞEHİR VE ÇANKAYA BELEDİYESİ BİRLİKTE ÇALIŞIYOR.


Mamak’ta yabancı tabela denetimi. Suvarlı’da oy verme işlemi sona erdi. Emniyet müdürünün makam aracı, şehit oğluna sünnet arabası oldu. Okul Servis Ücretleri Ne Kadar Oldu?


Gün Yürüyüş ve Toplantılar Yasaklandı. Ulus Devlet Hastanesi taşınıyor. Antalya Valiliği, bir süredir kent merkezinde hizmet verdiği binadan taşınıyor. Vali Sebahattin Öztürk, merkezi birkaç birim dışındaki tüm birimlerin Özel İdare yerleşkesine taşınacağını, yeni bir bina için çalışma yapıldığını söyledi. Henüz kaydedilmiş bir içerik bulunmuyor!


Ankara valiliği taşınıyor

Kurban Bayramı Mesajı Uzm. Abdullah İbrahim Çalışır, sıcak havalar ile ilgili röportajı Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz Kutlu Olsun Hastanemiz Enfeksiyon Kliniği Prof. Karabük Valiliği taşınıyor. Vali Çeber, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı ve 27. Valilik, vatandaşlara dolandırıcıların numarasını verdi.


Açıklamada, özellikle insanların toplu olarak bulundukları açık ve kapalı alanlarda toplantı, gösteri yürüyüşleri ve benzeri. ANKARA hava durumu raporları açıkladı kar fena bastırdı. ANKARA Haberleri,İç Anadolu Haberleri,Son Dakika Haberleri,Türkiye Ve Dünyadan Güncel Haberler,Son Dakika,Haber,Güncel,Turkey,ilkha,ilke news agency,ilke haber,ilke haber ajans. Başkent Elektrik Dağıtım A. Asbestli Hafriyat Üstü Açık Kamyonla Taşınıyor! Büyükşehir Belediye Meclisimizin 15.


Ankara valiliği taşınıyor

Ardından da Manisa Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve diğer yetkililer hakkında savcılığına suç duyurusunda bulunacağız. Valliğe bize verdikleri zarar nedeniyle tazminat davası da açacağız” dedi. Hakları Anıtı ablukası yargıya taşınıyor. Yeni düzenlemeyle birlikte pasaport ve ehliyet işlemlerinin nüfus müdürlüğüne verilmesinden dolayı şu anki mevcut birimin yetersiz kalacağından nüfus müdürlüğünün yeni yerine taşınacağını duyuran Bolu Valiliği, yeni yerinin Tabaklar Mahallesi Hattat Emin Barın Cad.


Kars’ta işyeri şehir dışına taşınıyor! Sarıkamış Katerina Köşkü için imza kampanyası. Atatürk Havalimanı taşınıyor. Etimesgut Tapu Müdürlüğü Yeni Yerine Taşınıyor.


Açıklamada, Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır. STANBUL Özel Harekât Şube Müdürlüğü Kemerburgaz’a taşınıyor. Galeriler Videolar Yazarlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar