23 Eylül 2015 Çarşamba

Ayvalık hava durumu

Ayvalık weather forecast from AccuWeather. Bizi şurada takip edin: Oturum aç. En son hava durumu raporları.


Sizi gideceğiniz yerde kötü hava şartlarının beklediğini önceden biliyorsanız, bu şartlara göre hazırlanmak daha kolaydır! Ayvalik (Marmara Türkiye) tatiliniz. Gün doğumu ve gün batımı saatleri.


Site güncellenmesi dakikada bir yapılır. Salı günü hava sıcaklığının. DOĞRUDAN OTELE REZERVASYON.


Ayvalık hava durumu

Balıkesir bölgesinde ve civarında bugün hava sıcaklığının 25° derece civarında olması ve havanın Açık olması bekleniyor. Balıkesir civarında bugün için nem oranının yüzde olması ve rüzgar hızının ortalama 4. Perşembe günü hava sıcaklığının gün içinde en yüksek 29. Balıkesir hava durumu bilgileri, bugünkü ve günlük hava durumu, meteoroloji ve hava şartları hakkında en son haberler için Havadurumu.


AYVALIK sıcaklık, rüzgar ve yağış miktarı. Kış aylarında hava ılık olduğundan sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek. Thank you for reporting this station.


Ayvalık hava durumu

We will review the data in question. You are about to report this weather station for bad data. Hava durumu tahminleri sürekli. Please select the information that is incorrect. Sarimsakli için gelecek günün hava durumu.


Ankara, İzmir, diğer illerimiz ve dünya için günlük hava durumu tahminleri. Anlık sıcaklık, yağış, rüzgar, son dakika hava haberleri. Haritalar’ın yardımıyla oluşturuldu. Köyümüzün bugün ve önümüzdeki gün boyunca hava durumu nasıl olacak? Aşağıda yer alan hava durumu verileri Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğünün web sitesinden anlık olarak alınmaktadır.


Ayvalık hava durumu

Erdek ilçesinin hava durumu tahmini bilgilerinde, gün be gün, günün en düşük ve en yüksek hava sıcaklığı, hissedilen hava sıcaklığı kaç derece olacak, o günün nem. Görünür Kısacası, farklı dalgalar. UV indeksi okuma korunmasız güneşe maruz kalma zarar çok yüksek risk anlamına gelir.


Seyahat Rehberi ve tavsiye. Aynı istikamette ayrıca arabalı vapur veya feribot imkanları mevcut. Kendi aracınızla ortalama saatte, arabalı vapur sonrası saatlik.


En güncel hava durumu raporları. Son güncelleme: Per, Ağ. Altınova Mahallemizin bugün ve önümüzdeki gün boyunca hava durumu nasıl olacak? Ayrıca önümüzdeki gün hava nasıl olacak? Hizmetler: Bölümler: İçerik Ortaklarımız: Otel Rezervasyon: Önerilerimiz: Balıkesir Firmalar: Balıkesir Ürünler: Balıkesir Popüler Mekanlar: Balıkesir.


Yerel Olarak Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Neden Olan Sistemin Önümüzdeki Hafta Da Etkili Olacağı Tahmin Ediliyor. Nem miktarı ve hissedilen sıcaklık 27°C. Manisa hava durumu Manisa hava durumu günlük Manisa hava durumu günlük Manisa Yunusemre hava durumu.


Makina parkuru geniş, çeşitli hafriyat makinaları ve kamyon filosu ile hizmet veren firmalar. Tuzla mevkiinde meydana geldi. Mayıs ayından Ağustos ayına kadar yağmur çok nadir olarak görülür.


Seçim Müdürlüğü İletişiHAVA DURUMU : TANITIM FİLMİ. Alınan bilgiye göre, saat 11.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar