17 Eylül 2015 Perşembe

Trademark bornova 1+1

Trademark bornova 1+1

ADET KONUTTAN MEYDANA GELİYOR. TRADEMARK BORNOVA, ÇEVREDEKİ YEŞİL DOKUYLA BÜTÜNLEŞEN, KENTTEN KOPMAYAN YENİ BİR KONSEPT. Projede oda salon ve oda salon daireler yer alıyor. Kâtip çelebi üniversitesinin çok yakınındadır.


Metro yürüme mesafesindedir. Trademark studio ii projesinde yeralmaktadır. Aynı zamanda anadolu caddesi ve çevre yolu 5metre mesafededir. We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Fiyatlar ise 2bin TL’den başlıyor.


Bornova bölgesinde adet emlak 1. Projemizle ilgili tüm görsellerimizi bu panoda bulabilirsiniz. TRADEMARK STUDİOS İZMİR projesinin adres, telefon ve e-posta bilgileri. Projenin bin 7metrekaresi ise yeşil alanlara ayrılmış. Allways Yapı- Daima iyi yaşam! E-Mail, sms, telefon yolu ile bilgilendirmek istiyorum.


Cİ GROUP kişisel bilgilerinizi yasal bir zorunluluk olmadığı sürece üçücü şahıs veya kurumlarla paylaşmamaktadır. Bu sitede yayınlanan ilanların tüm mülkiyet ve fikri mülkiyet hakları münhasıran “SAHİBİNDEN”e aittir. Büyüklükleri - m², fiyatları ise 195. TL arasında değişen daire var.


Yakini trademark studİo de kİralik daİre. Kişiye özel ödeme seçeneği bulunan TradeMark Studios projesi peşin ödemelerde yüzde indirim fırsatı da sunuyor. Dairelerin dışında bölgede sosyal hayatı desteklemek amacıyla adet de ticari alan yer almaktadır. Eşyalı ve eşyasız daire seçeneklerinin konut alıcılarına sunulduğu İkon Loft. Hem şehrin hem doğanın içinde, üç tarafı Çatalkaya Korusu ile çevrili, yeşille iç içe bir yaşama adım atacağınız Aryom Koru sizi konumuyla da bir adım ileri taşıyor.


Mimarisi Epig Mimarlık tarafından yapılan İkon Tower projesinde alüminyum sistemlerimizden Smart Slide sürme sistemleri bayilerimizden Seltoy firması tarafından uygulanmaktadır. Turkcell Global Bilgi Izmir, Turkey. Company, Business Service, Event Planner 0. TL fiyatından başlayarak konut arasında en iyi teklifleri kontrol edin. Daha fazla satılık emlak ilanları mı arıyorsunuz?


Ege Bölgesi ilanlarına goz atın! Tüm daireler, yüzme havuzu, SPA merkezi, sosyal İbrahim Kaleli, “Bütün daireler, denizi aratmayan güzellikteki havuz ve iç bahçe manzaralı olarak tasarlandı” dedi. Mavişehir Siena Evleri’ni görünce bunu siz de anlayacaksınız. Bugün için keyifli bir yaşam, yarınlar için kazançlı bir yatırım. Gayrimenkul sektöründe hizmet vermeye başlamıştır.


Trademark bornova 1+1

Otomotiv ve Yat Brokerliğini de ekleyerek hızlı ve güvenilir şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. Tüm il ve ilçelerdeki emlak ofislerinden haberdar olun! Golden Tulips, Kartal-İstanbul. Konut projelerinde satılık kiralık.


Kartal’da inşası yapılan proje katta konut, ofis ve işyeri birimleri ile karma proje olarak hayata geçmektedir. Kiralık Daire emlak ilanları için yasarkartal. Yaşar University and Ege University. Sİnce I started living out of Turkey, I left my room and stuffs at İzmir. Müşteri memnuniyetini esas alan şirketimiz gün geçtikçe projelerine yenilerini ekliyor.


List of hospitals in Izmir Province. Quite the same.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar