28 Eylül 2015 Pazartesi

Yandex görsel arama

Yandex görsel arama

Yorumunuz arama algoritmalarımızca kullanılacaktır. Size burada bir açıklama göstermek isterdik,. Web üzerindeki en geniş kapsamlı görsel arama. Masaüstü için duvar kağıdı arama. Web uzmanları için öneriler.


Robot, resim ararken ne tür metinleri. Windows, Mac ve Linux için Firefox tarayıcısını buradan ücretsiz indirin. Kurulumu çok kolay olan bu tarayıcıyla artık internet çok daha hızlı.


Arama geçmişinize dahil edilmeyen bu resimler, yalnızca ürün ve hizmetlerimizi daha iyi hale getirme çalışmalarımızda kullanılır. URL adresi gibi aranan resimle ilgili ek bilgiler sadece kullanıcının isteği üzerine gösteriliyor. Görsel’in arayüzü tamamen yenilendi. Yeni arayüzdeki arama sonuçları sayfası, sorguya göre sıralanan resimlerden oluşan bir mozaik şeklinde sunuluyor.


Direct, içerik ve medya reklamlarının ortak yayınlama platformudur. Bu platform sayesinde satış hunisi oluşturabilir, tüm düzeylerinde pazarlama görevlerini yerine getirebilirsiniz. Maksimum etki: Aynı bütçeyle Arama’da.


Ara yüzündeki yenilikler sonrasında, aramanız sonucunda resimler mozaik şeklinde karşınıza çıkıyor. Gelişmiş özellikleri ve şık arabirimi ile fark yaratan yazılım, sitelere dair tanımlayıcı ifadeler, kurumların adres ve telefonları gibi özelleştirilmiş sonuçları farklı bir arabirim ile. The most comprehensive image search on the web.


Seni takip etmeyen arama motoru. Yandex kullanıcıları, gorsel. Herkes bunu nasıl yapacağını bilmez.


Sadece web sitelerinde değil, aynı zamanda son dakika haberleri, satılık ürünler, görsel ve videolar arasında da arama yapılabiliyor. Bunlardan birisi de güvenli arama. Fakat gündemde Türkiye için iki arama motoru rakabet içerisinde denilebilir. TL bütçenizle nasıl bir akıllı telefon alsam diye mi düşünüyorsunuz? Etiket: yandex benzer görsel arama.


O zaman doğru yerdesiniz. Webisyo’ dan herkese merhabalar. Bugünkü makalemizi İnternet kategorimiz altına ekliyoruz. Makale konumuz ise resmin benzerini bulmak ile ilgili olacak. Doğru kullanıldığı zaman oldukça faydalı olan internet bize bilmediğimiz aramak istediğimiz her konuda yardımcı olmaktadır.


Ama elbetteki Rus menşeili bir arama motoru. Arkadaşlar internetten birisinine ait resim bulmak istiyorum. Benim o resimdeki kıza acilen ulaşmam lazım.


Yandex görsel arama

Program görsel arayabilen ve bulan tüm web i kurcalayan bir program olsun? Teknoloji konusu altında soruldu. Browser mobil tarayıcı, benzer şekilde, mobil cihazlardan sıklıkla gelen ? Arama ve adres çubuğu tek satırda, en sık ziyaret ettiğiniz siteler görsel favorilerde.


Elements, kullanıcının hem aradığı web. Bakso bakteri bağırsak beşiktaş caretta cevap dijital dünya emlak Endemol food fotoğraf futbol galatasaray Gastoentereloji görsel günü hd hürriyet hürriyetemlak. Probiyotik rolls-royce satınal Shine soru süperlig teknoloji test. Kullanıcılardan gelen tüm sorgular önce MetaSearch sistemine gider.


Her sorgu, gerçek zamanlı olarak işlenerek. Reklam veren kullanıcı, reklamının gösterileceği yeri, tarihi ve hatta saati de belirleyebilir. Bu tarihte arama sistemi Moskova Softool sergisinde ilk kez kamuya duyuruldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar