18 Eylül 2015 Cuma

Rahmi koç müzesi fotoğraf çekimi

Rahmi koç müzesi fotoğraf çekimi

Konusunun ilgi çekisi olması ve Türkiyede benzerinin çok bulunmaması dolayısıyla bu müze dış çekim düğün fotoğraları için güzel bir seçimdir. Bu kadar tarihi ve pek çok eseri barındıran bir yer bulunca şüphesiz akla ilk şeylerden biri müzede fotoğraf çektirmek oluyor. Hemen söyleyelim müze, düğün fotoğraf çekimleri yapılmasına olanak veriyor. TL ödeyerek müzeye giriş yapılmakta ve çekim yapılabilmektedir. Profesyonel fotoğrafçı Mehmet Akif Kolay düğün ve nişan fotoğraf çekimlerinde size özel en iyi kareleri sunuyor.


Cumartesi ve Pazar günleri için önceden rezervasyon yaptırmak gerekmektedir. Koç Müzesi’nde binaların dokusunda geçmişi hissedeceksiniz. Askeriyeye ait denizaltı, helikopter vb.


Firma sayfasında da burada çekilmiş birçok fotoğrafı olduğunu görebilirsin. Koç müzesi düğün nişan fotoğraf çekimi Koç müzesi düğün nişan fotoğraf çekimi. Fotoğraf çekimi için gelin-damat ve fotoğrafçı dışında iki kişinin daha çekim için müze girişine izin veriliyor.


Rahmi koç müzesi fotoğraf çekimi

Mekân Kullanımları“ bölümünde belirtilen telefon numarasını aramak. Güncel fiyatlar için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Safranhan’ın yeniden doğuşuna tanıklık etmeye hazır mısınız? Sarımsak taşından yapılan kilisenin müzeye dönüşüne şahit oluyoruz.


Müzeye girişte gelin ve damadın yanında iki refakatçi ve bir de fotoğrafçı için girişte 400TL ödemeniz gerekir. Ulaşımdan oyuncaklara, iletişim tarihinden demiryolu araçlarına aklınıza gelebilecek hemen hemen her konuda eserin sergilendiği. Kuzguncuk (Renkli Evler). Bunun en büyük nedenlerinden birisi kış aylarında ,yağmurlu günlerde düğün fotoğrafı çekimi yapılabilecek kapalı mekanların yok denilecek kadar az olmasıdır. Bir gününüzü yalnızca fotoğraf çekimi için ayıracağınız düğününüzde mekanın büyüleyici atmosferi tüm ruhunuzu sarıp sarmalayacak.


Müzde tıp aletlerinden havacılığa ait eserlere, oyuncaktan eski araçlara kadar bir çok eser var. Mutlaka ve mutlaka görün derim. Müzede fotoğraf çekmek ücretsiz, kamera çekimi ise ücrete tabi.


FOTOĞRAF ÇEKİMİ SIRASINDA YANINIZDA BULUNMASI GEREKENLER;. Fenerbahçe Vapuru, Moda Tramvayı, Atlı Tramvay, Littorina Mototren. Ancak bazı kapalı ve bir işletmeye bağlı mekanlar fotoğraf çekimleri için ücret uygulamaktadır.


RAHMİ KOÇ MÜZESİ 5TL SIRKECI TREN GARI 4TL ADİLE SULTAN KASRI 5TL ADİLE SULTAN. Lengerhane de ikinci sınıf bir tarihi eserdir. Hafta sonları için randevu sistemi ile çalışmaktadır. Ancak mekana gitmeden önce, randevu alman gerekiyor. Beykoz Kundura Fabrikası fotoğraf çekimi ücreti saat için bin TL.


Eminim siz de düğün fotoğraflarınız çekilirken büyük zevk. Buraların içine girip fotoğraf çektirebilirsiniz. Cosmopolitan Bride dergisinin sonbahar-kış sayısında yer aldı.


Rahmi koç müzesi fotoğraf çekimi

Müzenin çeşitli yerlerinde ayrı gelin gördük fotoğraf çektiren demek ki sık kullanılan bir kapalı mekan olmuş burası. Düğün fotoğraf çekimi için önceden izin almak. Uluçalireis Denizaltısı, eskiden bu denizaltında görev yapmış emekli denizcinin rehberliğinde geziliyor, gezi sonunda da sertifika veriliyor #128578;. Bir de -özellikle hafta sonu olduğu için sanırım- fotoğraf çekimi için gelmiş birçok çift vardı. Fotoğraf çekimi düğün gününde mi olacak yoksa düğün günü haricinde bir gün mü çekim yapılacak buna karar vermek gerekiyor.


Düğün gününde çekilen fotoğraflarda zaman kısıtlı olduğu için hızlı davranmak gerekiyor. Yıldız Parkı Dış Mekan Çekimi. Ama fotoğraf çekimleri konusunda özellikle yağmurlu günlerde çekim yapabildiğimiz bir yerdir. Tüm fotoğraflarınızın baskı alabilmeniz için yüksek çözünürlüklü kopyalarını ve dijital ortamlarda paylaşıp kullanabilmeniz için küçültülmüş kopyalarını veriyorum.


Biz de dış çekim ücretli mekanlar için bir liste toparlayıp bilginize sunduk. Gelin ve Damat adayları ile yaptığımız düğün fotoğrafı çekimlerine ait paylaşımlarımızı blogumuzdan ve web sitemiz üzerinden takip edebilirisiniz. Rahmi Koç’un desteği ile açılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar