24 Eylül 2015 Perşembe

Sandisk cruzer force 32gb metal usb bellek

Sandisk cruzer force 32gb metal usb bellek

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Satış Yap Bize Ulaşın İade Süreci. En Ucuz Flash Bellekler fiyatlarını karşılaştır. Sepette indirimli fiyat. Siteye Git dakika önce. Usb bellek modelleri ve harici diskler için tıklayın.


Sandisk cruzer force 32gb metal usb bellek

Belirtilen kapasitenin bir kısmında veri saklanamaz. Yaklaşık değerler: Sonuçlar dosya boyutuna, çözünürlüğe, sıkıştırmaya, bit oranına, içeriğe, ana aygıta, önyüklemeli dosyalara ve diğer etkenlere bağlı olarak değişiklik. Bu Usb flash sürücünün kendi tarzında bir çizgi sağlayan dayanıklı metal kasası mevcuttur.


SanDisk 32GB Ultra Flair USB 3. Kişisel dosyalarda parola koruması ve şifreleme1. Tüm Sonuçlar İçin Tıklayınız. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Dosyalama ve Organizasyon. Misafir Kullanıcı Cevap.


Bu USB flash sürücüsünün gövdesi dayanıklı metaldir ve şık bir görüntüsü vardır. Akü Test Ve Ölçüm Cihazları. Giriş Yap Ücretsiz Üye Ol. Büyük HD video, müzik ve fotoğraf dosyalarınızı sığdırabilirsiniz.


Dayanıklı bir metal gövde içinde geniş dosya depolama. Kayan konektörü siz onu bağlamaya hazır oluncaya dek güvenle içeride kalır. Benim özellikle kullandığımız tavsiye ettiğim modellere gelince. Sandisk İ-Xpand 32Gb Usb Bellek Sdıx30c-32G-Gn6nn.


Türkiye distribütörü garantili, orijinal ürünler. SANDISK 32GB Cruzer Force USB2. Kapasite GB Mobil Cihaz Uyumluluğu Yok Şifre Koruma Var USB 3. Yok 1GB = milyar bayt Gerçek kullanıcı depolama alanı daha azdır. USB bellekler hayatımızın vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. USB flash drive features an easy-to-use retractable connector so it slides out of harm’s way and doesn’t need a cap.


Bir Amerikan şirketi olan Sandisk, bellek üretimi teknolojisinde kaliteyi ve hızı her zaman en üst seviyede tutarak, dünyanın en büyük bellek üreticilerinden biri olmuştur. USB Bellek (Adet Ürün Bulundu). TL Alışveriş sepetiniz boş!


TL karşılığında Miraç Santur adlı. The Cruzer Orbit USB Flash Drive is truly versatile, making it ideal to take with you wherever you go. The 360° swivel design hides the USB connector from the elements, yet keeps it ready to swing into action when you need it.


The drive can easily be attached to your binder, keyring, or notebook. Ayrıca şık görüntüsü de sizi etkileyecektir. Baskılı USB Flash Bellek USB 3. Bu ürün üretici firma tarafından yıl garanti kapsamı altındadır. Yazıcı ve Fotokopi Kağıtları.


Kingston DTMiniRx 64GB USB 3. CONCORD FLASH BELLEK MİNİ LİTE GB. ULTRA performans usb bellek. Cruzer Force USB flash sürücüsü farklı ve şık bir tasarım içerisinde Cruzer Force USB flash sürücüsü farklı ve şık.


CORSAIR CMFVV3-128GB VOYAGER. Kompakt, hafif, kapaksız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar