30 Eylül 2015 Çarşamba

Ieü duyurular

Ieü duyurular

Ekonomi Üniversitesi DERS EKLEME - BIRAKMA KAYIT. Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü ikinci özel yetenek sınavı ön kayıtları başlad. Kurumlararası yatay geçiş başvuruları (Genel not ortalaması ve merkezi yerleştirme taban puanına göre) (GÜNCELLENDİ!) 11.


Sevgili Öğrencilerimiz, Bilgi, hiçbir çağda bizim çağımızdaki kadar etkili ve güçlü olmamıştır. Bilişim teknolojilerinin akıl almaz hızla geliştiği günümüzde bir yazarçizer, ithalatçı-ihracatçı, devlet adamı, her kademedeki bir öğrenci, duymak, görmek ve öğrenmek istediği herhangi bir şeye anında bir tıkla ulaşabiliyor artık. SALT GALATA VE İEÜ MİMARLIK İŞBİRLİĞİ DEVAM EDİYOR.


DOĞADAN MİMARLIĞA: REKABET VE BİRLİKTELİK. Stajların İEÜ Staj Kılavuzunda belirtilen esaslara göre yapılması gerekmektedir: IEU Staj Kılavuzu. EÜ Yurt İnternet hizmetinden faydalanmak isteyen her kullanıcı , bağlantı yapacağı cihaz ile Bilgi İşlem Yardım Masasına (HelpDesk) başvurmak zorundadır.


EÜ Görsel İletişim Tasarımı Bölümü “Bir Fotoğrafı Çizmek” Atölyesi “Color Therapy” atölye çalışması ile renkli bir mola. Mimarlık Bölümü araştırma görevlisi ilanı değerlendirme sınavı sonuçları. GÜNCEL DUYURULAR Güncel duyuru bulunmamaktadır. SEMİNERLER Güncel seminer bulunmamaktadır. LANLARI Güncel iş ilanı bulunmamaktadır.


HALELER Güncel ihale bulunmamaktadır. Mezunları İşletme Fakültesi’ne Hoşgeldiniz! Aramıza katılacak olmanızdan dolayı öncelikle sizleri çok tebrik ederiz. Psikoloji Bölümü Araştırma Görevlisi İlan Sonuçlar. Cem Özcan konuşmacı olarak katılmışlardır.


Ieü duyurular

Biyomedikal Mühendisliği Hakkında. FCTU Franchise Geliştirme Müdürü ve FCTU Gayrimenkul Danışmanı İEÜ MYO Emlak ve Emlak Yönetimi Programında. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nün ana hedefi öğrencilere analitik ve eleştirel düşünce yetisi, etik değerler ve liderlik vasıfları kazandırarak, ulusal ve evrensel boyutta siyasal süreklilik ve değişimleri anlamaları ve tartışabilmelerini sağlamaktır.


EÜ yazılım mühendisliği Türkiye’de kurulmuş ilk yazılım mühendisliği bölümüdür. EU İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Ebru Uzunoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı konferansta, yayıncılık alanındaki telif hakları sorunu ele. Sitemiz içerisinde birimimiz ile ilgili ayrıntılı bilgilere linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Sayfanın sol köşesinde bulunan erişilebilirlik butonuna basarak, sayfayı rahat edebileceğiniz bir düzene sokabilirsiniz.


Bu sayfanın içeriği henüz hazırlanmamıştır. ZMİR’DE SİNEMA YENİDEN DOĞACAK. EÜ İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü 3. Başvuru sırasında en az 2. Güz dönemi stajlarını tamamlayan öğrencilerin Bahar dönemi için yeniden başvuru yapmaları gerekmektedir. Soru Hayat Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor. KAGEM Kariyer danışmanlığı, kariyer rehberliği, eğitim-yayın, staj imkanlarının geliştirilmesi ve kariyer günleri gibi çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir.


Söyleşiye İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, İEÜ Rektörü Prof. Can Muğan, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Lojistik Bölümünden çift anadal yaparak ve Tesco-İEÜ iş birliği çerçevesinde İşletme Perakende Yönetimi Opsiyon Programını.


Ieü duyurular

Bir dersin detaylı bilgilerini görüntüleyebilmek için (Örn : Amaçlar, Dersin Öğrenme Çıktıları , Ders İçeriği, Değerlendirme ve AKTS İş Yükü vb.) aşağıdaki tablodan ilgili dersin koduna tıklayınız. AB Çalışmaları Sertifika Programı: Program, İEÜ bünyesindeki tüm lisans programlarının üçüncü sınıf öğrencilerine açık ve AB üzerine zorunlu bir giriş dersi ile (PSIR 2– AB’nin Tarihi ve Kurumları) üç adet seçmeli uzmanlık dersini kapsıyor. Tarihin derinliklerine bakıldığında pratik ihtiyaçlardan ortaya çıkan matematik çeşitli dalları içeren geniş alanlar sistemine dönüşmüş bir bilim dalıdır.


EÜ TTO Üniversite Sanayi İşbirliği Birimi (ÜSİB) tam zamanlı personel ile, proje yönetim disiplinine bir odak noktası sağlamakla görevli organizasyonel bir varlıktır. Proje yönetimi alanında kullanılacak araçlar ve uzmanlık için altyapıyı sağlayan birim niteliği taşımaktadır. Post-modern Dünyada Bütünleşik İletişim İEÜ’de Tartışılıyor. Ara Dönem Staj Talepleri Hakkında. Cüneyt Devrim ile Sosyal Medya Üzerine.


Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliğine bağlı olarak, en kısa sürede ve en uygun şartlarda temin edilmesini sağlar. Yüzyıllar öncesine giden ve aile büyükleri tarafından genç kuşaklara sözel olarak aktarılan Ege’ye özgü lezzetlerin yapımı, malzemeleri bilimsel tarifler altında toplanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar