21 Eylül 2015 Pazartesi

Mavi düşlerim

Mavi düşlerim

Arts Entertainment. Page Transparency See More. Hayat her zaman Mükemmel değildir. Mukim İşbilir adlı şaire ait tüm şiirleri antoloji. Her zaman Sorun,lar çıkma olasılığı vardır.


Mavi düşlerim

Bu Sorun,lar ise Hayat,ın sonu değildir. Yeni ve Farklı bir Hayat,ın. MAVİ DÜŞLERİM Zamanın kuyusuna, düştü mavi düşlerim İstikbâle bakarken, mazi denen miratla Siren sesine döndü, kallavi gülüşlerim Gülüyorum artık ben, kasvetli bir suratla Şiir gibi hayatım, hep yarım kâfiyeli Başladığı eseri, bitiremiyor insan! Unutamamanın Nedeni Hafızanın Genişliği Değil Yar,anın Derinliğidir. Arka plandaki o güzel resimle bir sürü düşler kurarak yaptım bu temayı.


MAVi Umarım beğenirsiniz. Mavi Düşlerim Mavi Düşlerim. Gözlerde kalacak, güzel bir fotoğraf karesi ortaya çıkarmışsınız,elinize emeğinize sağlık,selamlar,sevgiler sizinle olsun. Okyanuslar gibi masmavi, düşlerim vardı benim. Sen ise okyanuslarda büyüttüğüm çiçeğimdin.


Düş değil mi benim ki işte, Uyandım. Ne mutluluk resimleri çizmiştim, okyanuslara. Kocaman harflerle adını yazmıştım, mavi sulara. Read Onu bana nasip et Rabbim! Bazen durup düşünüyorum.


Kim bilir ne güzel uyuyordur. Aci İlginizi Çekebilir Sen olmayınca. Resimli Yalnızlık Şiirleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar