29 Haziran 2016 Çarşamba

Arkadaş haftası

Bu hafta uluslararası dostluk haftası Bütün arkadaşlarına onlarla ne kadar ilgilendiğini göster. Bu mektubu arkadaş olarak gördüklerine gönder. Eğer geri gelmişse, mutlu ol, çünkü bir arkadaş çevren olduğunu biliyorsun. Arkadaş seçilmiş kardeştir. Düşman kendini açığa vurur.


Dost sevgisini hiçbir zaman ilan etmez. Hiç Bir Zaman Bir Başlangıç Ya Da Son Yoktur. Geçmişti,yarın Bir -Birisi Senin Adına Herşeyin İyi Sonuçlanmasını Ümit Ediyor.


Ve Sen Bir Tane Olduğun İçin Şu Koca Dünyada, Bir Günaha Çekinmeden, Çiğne Yasayı. Tutum haftası geldi, Bizlere neşe verdi. Yerli yemişlerimiz, Hep birden dile geldi.


Arkadaş haftası

Elma Amasya elmasıyım, Meyvelerin başıyım. Al sarı yanağım var, Beni yersen kan yapar. Armut Ankara memleketim, Koyu sarıdır rengim, Isırınca pek yarar, Yiyenlere can katar.


Okulumuzda arkadaş edinmenin ve bu arkadaşlıkları geliştirmenin önemini her fırsatta vurguluyoruz. Bu kapsamda rehberlik bölümü olarak düzenlediğimiz çalışmalardan biri de arkadaşlık haftasıdır. Her sene bir haftamızı arkadaşlık haftası olarak kutluyoruz. Enerji Tasarrufu Haftası Şiirleri görün. Dünya genelindeki milyonlarca üyemiz ile sohbet.


Arkadaş haftası

Kendinize uygun binlerce yeni arkadaş edinebilir, görüntülü ve sesli sohbet ederek hayatınızda renkli anlar yaşabilirsiniz. Kameralı sohbetin yanı sıra, sesli, görüntülü veya yazılı olarak ta sohbet yapabilir ve hediyeler gönderebilirsiniz. Dostluk haftası herkese kutlu olsun ! Maddi konular ve ailemiz gündemimizde olabilir. Gündemimizde anne, eş ya da arkadaş gibi bir kadın olabilir. Nisan Haftası Burç Yorumları Karma Astrolog Aysun Köşker Koç, burçların yeni haftadaki durumunu yorumladı.


Anne adayı şikâyetlerin ortadan kalması ile arkadaş çevresi ile dışarıda vakit geçirmeye başlamıştır. Yine rahmin büyümesi ile orantılı olarak kasık ağrısı şikâyetleri ondördüncü haftada da sık görülmektedir. Ayrıca bunun yanında bel ağrılarına da rastlamak mümkündür.


Arkadaş haftası

Yaşlılar Haftası Doğan bebeklerin büyüyüp geliştiği gibi bu gün genç, kuvvetli olan kişilerin Allah ömür verirse yaşlanıp, güçten düştüğü zamanlar gelecektir. Toplumumuzun hafızaları olan yaşlıları baş tacı etmek boyun borcumuzdur. Mart tarihleri arasında “Yaşlılar Haftası”olarak kutlanmakta, bu kapsamda halı bilgilendirici seminerler ve. Tutumlu ol arkadaş, Savurma hiç paranı. Paranı savurmadan, Kumbarana atsana.


Biriksin kumbaranda, Gerekli şeyler alsana. Para kazanmak kolay değil Harcamaksa zor değil Geldiği zaman tutmazsan Sonrası hayal değil. Ağlamak zordur Gülmek kolay Yarını düşünmezsen Gelir. Beyaz Baston Haftası, Her yılın Ocak ayının 7-günleri arasındadır. Bu gün özürlü günü, Dağıldı ortalıklar.


Bugün bitiyor satırlar, Yaktın beni arkadaş. Sağlık Haftası Sağlık, hepimiz için her şeyden kıymetlidir. Geldi günüm, Ben özürlüyüm arkadaş. Herkesin en dikkat etmesi gereken, en önemli problemi sağlıktır.


Hayatımızı devam ettirebilmemiz için sağlıklı olmamız gerekir. Bir şeyler öğrenmek, çalışabilmek ve mutlu bir yaşam sürmek için, mutlaka sağlığımızın iyi olması gerekmektedir. Kaş, Fethiye, Marmaris ya da Datça da bölüştürerek toplamda 7-gecelik tatil yapmayı planlıyorum.


Dönüşte belki İzmir e de uğranabilir Alaçatı yı hiç görmedim günlük gezebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar