23 Haziran 2016 Perşembe

Grand bursa hotel

Grand bursa hotel

TripAdvisor’ın interaktif haritasını kullanarak konuma ve yakındaki restoran ve gezilecek yer seçeneklerine göz atın. Konaklamanız için fiyatları karşılaştırın ve en iyi teklifi alın. Her sabah ana restoranımızda servis edilen ve soğuk ve sıcak lezzetlerden oluşan zengin kahvaltımızın tadına doyamayacaksınız. Günlük gazetenize göz atarken içtiğiniz sıcacık çay içinizi ısıtacak, tattığınız hamur işleri ise iştahınızı daha da kabartacak! Tesis oda ve yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir.


Located in Bursa and with Bursa City Square Shopping Center reachable within 1. Each room at the 3-star hotel has garden views, and guests can enjoy access to a shared lounge and to a terrace. Oteli hemen incele, sana en uygun odayı seç ve kolayca rezervasyon yap! Osmangazi Otelleri fiyatları ve rezervasyon için sayfamıza bekleriz!


Tesiste sunulan açık büfe sabah kahvaltısı ile güne güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Tesisin merkezi konumu sayesinde Bursa şehrini kolaylıkla keşfedebilirsiniz. Herşeyi ile yeni otelimizde sizleri ağırlamak ve misafirperverliğimizi göstermek en önemli isteğimizdir. Grand Bursa Otel Bursa, Osmangazi bölgesinde bulunmaktadır.


Coral Tatil, size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Tesiste bulunan kapalı restoranda yemeklerinizi yerken, araç kiralama hizmetinden de faydalanabilirsiniz. Sana uygun tarihler arasında odanı seç, rezervasyon yap. Kule Hotel Bursa, Bursa merkez otelleri nden olup kaplıca merkezine yakın konumu, şık odaları butik servisi ile – sabah uyandığınızda Bursa Türkiye de olduğunuzu anlayabileceğiniz en özel seçkin Bursa hotel idir.


Eminiz Kule Hotel Bursa ile şehri yeniden fark. Grand Turkuaz Hotel otelinde mi konaklamak istiyorsun? Bursa seyahatleriniz için ideal bir seçenek oluşturan otelde güne açık büfe sabah kahvaltısı ile başlayabilirsiniz. Dilersen otelde öde dilersen kredi kartıyla anında ödeme yap. The Hotel is 5m away from Bursa Science Centre.


Kurumsal hizmet yapısı ve profesyonel çalışma kadrosu ile seçkin, ekonomik, tatil yerleri, tur paketleri ve en ucuz rezervasyon fiyatı sunan acentamız Heryerden Tatil geçtiğimiz yıllarda yurt içi turları, yurt içi kültür turları, yurt içi otel rezervasyonları, yurt dışı turları, uçak. Bursa otelleri içerisinde beş yıldızlı oteller arasında Crowne Plaza Bursa ve Sheraton Bursa Otel ya da şehrin en merkezi konumlarından birinde konumlanan Kervansaray Bursa City Hotel en çok tercih edilen oteller arasında yer almaktadır. Açıklama buraya buraya buraya buraya buraya buraya buraya buraya buraya buraya. Terası, saat açık resepsiyonu, panoramik manzarası ve sunduğu zengin kahvaltı seçenekleri ile sizi bekliyor. Rahat ulaşımı ile Bursa’nın en çok.


Bursa nın Merkezinde Havaalanına,fuar alanına şehir merkezine yakınlığı,internet, otopark,yemek ve bütçenize uygun hizmet vermekteyiz. Grand Yazıcı Hotels, bünyesindeki Grand Yazıcı Bodrum, Grand Yazıcı Torba ve Grand Yazıcı Uludağ ile hizmet sunuyor. Divan Group of hotels has arrived in Bursa with a stylishly modern 105-room business hotel located in central Bursa, an important centre of business, industry and history.


Grand bursa hotel

New Divan Bursa offers both comfort and convenience and a superb location in a fast-growing, modern city set on the lower slopes of Mount Uludağ. Güler yüzlü ve sıcak bir şekilde hizmet sunmaya özen gösteriyoruz. Otel Referans tarafından derlenen otel bilgilerini inceleyebilirsiniz. KAYAK ile, Otellerde veya daha fazla tasarruf edin. Tesis, havaalanına km, Kuşadası merkezine km, Efese Mesafe km uzaklıktadır.


Tesisin kendine özel mavi bayraklı kum plajı bulunmaktadır. Deniz ve Havuz Özellikleri. Taksit imkanı ile muhteşem bir tatil seni bekliyor. Geyve Han and Orhan Gazi Mosque are also within mi (km).


Grand bursa hotel

Uygun fiyat ve esnek ödeme imkanıyla hemen rezervasyon yaptırın! The hotel at all is good safe location not far from center taxi station very close. The most important thing is the reception stuff very helpful especially the night shift lady. Yanlışlıklardan dolayı Oteliletisim.


Wi-Fi, odada klima, yıldız sayısı: 3-star, oda: 4 Plaj havlusu, valet parking, cleaning frequency: daily, Teras, kitchen equipment.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar