28 Haziran 2016 Salı

Yeni anlatımlı erkek hırka modelleri

El örgüsü hırka modelleri çeşit çeşit tarzlarıyla görülmeye değer. Hanımlar bu yazımızda sizlerle birbirinden güzel erkek hırka modellerimizi paylaştık. Bu modelllerimiz oldukça şık olmakla beraber yapımları d oldukça kolay. Burada tüm anlatımlı bebek yelekleri yer alıyor. Resimlerden hoşunuza gidenin üzerine tıklayarak yapılış sayfasını açabilirsiniz.


Yeni anlatımlı erkek hırka modelleri

Daha önce paylaştığımız bebek örgüleri yazısında da bebekler için harika örgü modelleri paylaşmıştık. Battaniye, yelek, hırka, atkı, patik hepsi yer alıyor. Bol bol erkek çocuk hırkaları örgü modelleri. Hanımlar özellikle erkek çocuğu olan, olacak olan hanımlar, teyzeler, halalar babaanneler sizlere erkek çocuk hırkaları örgü modelleri göstermek istiyorum.


Bende sizlere tam 1tane örgü çocuk hırkaları. Mavi tonlardaki hırka erkek çocukları için yapılmış sizler renkleri değiştirerek kızlar için de yapabilirsiniz. Bebekler için yapılan ilk hazırlıklardan olan bebek örgü. Her tarza uyan erkek uzun, fermuarlı ve kapüşonlu hırkaları satın almak için sayfamıza göz atın! Düğmesiz ve kalça hizasında olan bu modeller, daha çok fit bir vücuda sahip olan erkeklerin tercihi oluyor.


Yeni anlatımlı erkek hırka modelleri

Düğmeli, fermuarlı, kapüşonlu gibi çok sayıda farklı türü olan hırkalar, markaların. En yeni bebek hırkası modelleri arayanlar sitemizde yer alan resimli anlatımlı görselleri inceleyerek fikir sahibi olabilirler. Düz ve sade olarak ördüğünüz hırkayı kurdele, düğme, ponpon, püskül gibi materyaller yardımı ile süsleyebilirsiniz. En güzel örgü erkek bebek hırka modelleri galerisi ile erkek bebek örgülerine yer vermeye devam edeceğiz. Tam Tane Nazarca Örgü Bebek Yelekleri-Tane modelin hepsinin baştan sona anlatımlı yapılışları bulunuyor.


Tığ işi,Tunus Tekniği ve Şiş İşi Bebek Yelek Modelleri. Dün sizlere sitemden seçtiğim Tane Nazarca Örgü Modellerinden oluşan çok güzel Örgü Şiş işi modelleri sunmuştum. Bugün de kolaylık olsun diye Sitemden seçtiğim Baştan sona açıklamalı.


Yeni anlatımlı erkek hırka modelleri

Uzun hırka modelleri ile modaya ayak uydurun! Bayan gardıroplarının vazgeçilmezi olan triko, örgü ve uzun hırka modelleri için Koton. Bir hırka için geleneksel desenler Argyle, balıksırtı, Aran ve çizgili desenleri oluyor. Fair Isle ve Nordic modelleri de yılın daha soğuk ayları için iyi bir seçim olarak karşınıza çıkıyor.


Hırka dokuları arasında ise kablo örgüler, sakson örgüler veya petekler bulunuyor. Bayanlar için örgü modelleri olduğu gibi erkekler için de kazak, hırka tarzında örgü modelleri vardır. Birbirinden şık ve modern tarz da hırka modelleri mevcuttur. Günlük hayatınızda hem şık hem de spor kombinlere eşlik edecek bu hırka modellerini yapılışını sizlere görseller ile verdik. Kısa zamanda yepyeni hırka modelleri çıkarmak istiyorsanız bu yazımız sizlerin de çok hoşuna gidecek.


Yeni Bebek Yelek Modeli Yapılışı. Genellikle erkekler tarafından koyu ve mavi renk tonlarının tercih. Bu örnekten daha önce erkekler için bere şapka örülüşü yapmıştık. Aynı erkek yelek örgü modelleri anlatımlı örneği kız çocukları içinde , yetişkinler.


Bu modellerimiz içinden sizler de birini seçerek örebilirsiniz ancak biz bu yazımızda sizler için sarı saç örgülü hırka modelimizin yapımını anlatmaya çalışacağız. Bebek hırka modelleri annelerimiz tarafından özene bezene yapılan ve bebek giyim eşyasının en önemli parçasını oluşturmaktadır. Biz de bu nedenle kış ve bahar aylarında soğuk havalarda çokça tercih edilen bebek hırka örnekleri konusunu sizler için ele aldık. Bebeklerimiz için faydalanabileceginiz bir yazı oldu, keyifli okumalar dileriz.


Ancak eğer dışarıda giymesi için örecekseniz kapüşonlu hırka modelleri daha iyi ve kullanışlı olacaktır. El işi erkek bebek hırkası modellerinde ise çeşitlilik bir hayli fazladır. Tek renk kullanılarak yapılan erkek bebek hırkalarının yanı sıra aynı zamanda iki veya daha fazla renk ipliğin kullanıldığı erkek. Tüm bedeni hep birlikte örüyoruz. Ve kol kısımlarına geldiğimiz zaman ayrım yaparak örüyoruz.


Merhaba hanımlar ben erkek örgü hırka yapmak isteyen hanımlar için Örgü Tasarım kanalında harika bir örnek paylaşılmış. Detaylı anlatımlı olarak yayınlanan örgü bebek hırkası modelini bizlerde siz değerli ziyaretçilerimiz için sitemizde yayınlamak istedik. Miniklere yapmış olduğunuz hırkalar ile onları giydirebilirsiniz.


Bu bebek yeleği modeli de robadan başlamalıdır. Bu hırkalar mağaza ürünlerinden kuşkusuz ki birçok açıdan öne çıkmaktadır. Bebek hırka açıklamalı, bebek hırka modelleri, bebek hırka erkek, erkek çocuk hırka örgü modelleri anlatımlı, bebek hırka görselleri, bebek için hırka modelleri en çok merak ettiğimiz konulardandır.


Erkek çocuk kazak modelleri yapıl.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar