22 Haziran 2016 Çarşamba

Ieu duyurular erasmus

Erasmus Bölüm Koordinatörü: Işık Ülkün Neusser - i sik. Aslı Ceylan Öner - asli. Daha fazla bilgi için lütfen Uluslararası İlişkiler Ofisi sitemizi ziyaret ediniz. Mimarlık Bölümü’nün ERASMUS anlaşması bulunan üniversiteleri incelemek için buraya tıklayınız. Ekonomi Üniversitesi İzmir Ekonomi Üniversitesi.


Mimarlık mesleği toplumun kültürel, sosyal ve estetik değerlerini etkileyerek gelişen mekan tasarlama sürecidir. Detaylı Bilgi için lütfen Uluslararası İlişkiler Ofisi sitemizi ziyaret ediniz. Erasmus anlaşmamızın olduğu okullar ve kontenjanları için tıklayınız.


Yazılım Mühendisliği Hakkında. Eğitim Öğretim yılında da Engelli Destek Birimi’ne kayıt ve güncellemeler için başvurabilirsiniz. Başvuru öncesinde randevu almanız önerilir. Tam Burs, YGS ham puanı 2ve üzeri olan adaylardan ÖSYS Yükseköğretim Programları Kontenjanları Kılavuzunda ilan edilen kontenjan dâhilinde Yerleştirme Puanı en yüksek olan öğrencilere verilir. MODA VE TEKSTİL TASARIMI BÖLÜMÜ.


Stajların başarılı sayılabilmesi için rapor yazılırken IEU Staj Kılavuzu’nda belirtilenlere ek olarak aşağıdaki hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir: Staj Raporu ana metninde V. Bölümde (sf. 10) verilen sorulara ek olarak staj yapılan her gün için bir Asayfası doldurulur. Yılı Öncesi Girişliler) Öğretim Programı.


YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİMİZ İNAN EVİN AALTO ÜNİVERSİTESİNE BURSLU OLARAK YÜKSEK LİSANSA GİRME HAKKI KAZANDI. Diğer Notlar: Seçmeli Derslerle İlgili Önemli Açıklamalar. Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri mezun olabilmek için adet seçmeli ders almakla yükümlüdür. Günümüzde ağırlıklı olarak görsel bir dünyada yaşıyor, görseller üzerinden iletişim kuruyor ve teknolojiyle olan etkileşimimizi görsel kullanıcı arayüzleri aracılığıyla yönetiyoruz. Erasmus değişim programı, Erasmus stajı, Model Avrupa Birliği, Model Birleşmiş Milletler gibi), Öğretim üyeleri, öğrenciler ve mezunlar arasında sürekli ve aktif iletişim,.


Medya ve İletişim Bölümü’nde okumak medya dünyasında başarılı olmanın ve değerli işlere imza atmanın ilk adımı olarak düşünülebilir. Televizyondan internete, yönetmenlikten gazeteciliğe, iletişim uzmanlığından editörlüğe uzanan bu dinamik, heyecan verici ve anlamlı dünyaya hoş geldiniz! Mezunları İşletme Fakültesi’ne Hoşgeldiniz! Aramıza katılacak olmanızdan dolayı öncelikle sizleri çok tebrik ederiz.


Yeni kültüre asimile olmalarını sağlamak için Türkçe dilini seçmeli ders olarak sunuyoruz. Türkçe dünyada en çok konuşulan beşinci dildir ve Türkçe öğrenmek yalnızca eğitim yaşamıyla. Bir dersin detaylı bilgilerini görüntüleyebilmek için (Örn : Amaçlar, Dersin Öğrenme Çıktıları , Ders İçeriği, Değerlendirme ve AKTS İş Yükü vb.) aşağıdaki tablodan ilgili dersin koduna tıklayınız. Daha hazırlık sınıfında Erasmus Öğrenci Değişim programı ile eğitimim bir dönemini Fransa’da almaya karar verdim.


Her iki programımız da profesyonel yönetici ve girişimci adaylarını geleceğe hazırlarken çağdaş, bilimsel değerleri ve küresel dinamikleri referans alan disiplinler arası nitelikte tasarlanmıştır. Basamaklandırma yöntemi ile üçüncü sınıfa geldiklerinde ise son stajlarını genelde yurtdışında önemli kurumlarda yapmaktadırlar. Genetik ve Biyomühendislik bölümü geçtiğimiz yıl Erasmus stajları konusunda üniversitemizdeki en başarılı bölüm olmuştur ve öğrencilerimiz yurtdışında stajlarını yapmışlardır. EU İletişim Fakültesi Kasım’da ünlü yazar ve akademisyen Dr.


Mehmet Yaşın’ı ağırlıyor. Syed Pasha bölümümüzdeydi. Erasmus öğrencilerinden İletişim Fakültesi’ne tam not.


Erasmus programı, Avrupa’daki yüksek öğretim kurumlarının birbirleri ile çok yönlü işbirliği yapmalarını teşvik etmeye yönelik bir Avrupa Birliği’ nin eğitim programıdır. Yüksek öğretim kurumlarının birbirleri ile ortak projeler üretip hayata geçirmeleri, öğrenci , idari ve akademik personel değişimi. Religious Attitudes about GMF.


European Consortium For Political Research General Conference, Oslo, Norway. Between Europeanization and Renationalization: The conflicted governance of EU energy policy. Tasarımı “Geleceği şekillendirmek için bize katılın. Destek kapsamında başlatılan “Diyalog Haftası”nda Portekiz, İspanya, Yunanistan ve Türkiye’den öğrenci mülteci çocukların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla bir araya geldi.


Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde anlaşmalı olduğumuz 100’e yakın üniversitesinde ERASMUS değişim programından yararlanma imkanı veriyoruz. Türkiye’nin önde gelen finans ve sigorta şirketlerinde. Erasmus kapsamında fakültemizde bulunan Karlstad Üniversitesi’nden Prof.


Miyase Christensen “Mediatization, Complicit Surveillance and the Question of Cosmopolitanism” başlıklı bir konuşma yapacak. Christensen’in konuşması Mart Çarşamba günü saat 15’te D002’de gerçekleşecek. EkoID şifrenizi değiştirmek için tıklayınız.


Click here to change EkoID password.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar