28 Haziran 2016 Salı

Iyi gecinmek nin sirlari

Geçinmenin En Önemli Sırları Geçinilmesi zor insanlarla iyi geçinme yolları İnsanlarla İyi Geçinmek İçin Kural. Araf kardeşim hem iş yerind ehem evde sorun olduğuna göre yanlış bir davranışta mı bulunuyorsun neden kavga ile iş sonlanıyor. Herkes ile iyi anlaşmak için 1ya cami cc 2ya kebir c. Bu ilişkiyi iyi tutmaya yarayacak birkaç temel tavsiyeye odaklanalım. Hakları en güzel şekilde koruyanlar, Cenab-ı Hakkı en iyi tanıyan ve O’ndan en ileri derecede korkanlardır.


Iyi gecinmek nin sirlari

Rasulullah (A.S.) Efendimiz, kendi tercihi ile Allah’a güzel kulluk yapayım derken, ailesinin haklarını ihmal eden bir sahabisini şöyle uyarmıştı: “Senin için bende bir örnek yok mu? Sizin daha bilgili olduğunuzu düşündüğünüz noktalar olsa bile mutlaka ondan öğreneceğiniz bir şeyler vardır. Patronunuzdan bir şeyler öğrenmeye çalışın. Eşler arası anlaşmazlığın gitmesi ve iyi geçim ve anlaşmaları için talak suresi veya defa defa okunur. Bu süreyi okuyan kişi eşi ile iyi geçinir,dirlik ve düzen olur,evllikleri huzur içinde olur.


Borçlu ise borcundan kurtulur. Mutlu bir evliliğin sırrı herkese göre değişirken, dünyanın her yerinde tüm ilişkilere uyan bazı İyi geçinme kuralları bulunuyor. Psikologlar, sürekli birbirine bağıran ve aynı. Yani bir erkek, ben iyi bir kocayım diyorsa, hanımından gelen sıkıntılara katlanması gerekir.


Hadis-i şerifte, “Hanımının kötü huylarına katlanan erkek, belalara sabreden Eyyüb aleyhisselam gibi mükafatlara kavuşur. Yengeç erkeği giyinmeyi sever. Ancak genel olarak modayı takip ettiği ve modaya uygun giyindiği söylenemez. En iyi danışmanı olarak da her zaman partnerini seçer.


Faydalanabileceğiniz diğer sitelerimiz. Evlilik ve Cinsel Hayat Önsöz. Cima, kadınla erkeğin cinsi temasta bulunmasıdır.


Dolayısıyla mutlu bir ilişki için atılacak adımlar bir sır değil, açık bir gerçekliktir. SEZONLUK BODRUM GAZETECİLERİ VE ÜNLÜ BEDENLERİN KARANLIK SIRLARI! Manası: Bir hayat boyu herkesin işlediklerinin bütün incelikleriyle hesabını çok iyi bilendir.


Esrarı: Düşmanından korkan kimse Ya Hasiybü ism-i şerifini yedi gün gün yetmiş yedişer defa okuyarak bir afta devam ederse korktuğundan emin olur. Okumaya perşembe günü başlamalıdır. Bilhassa Dış politikada denge ve tarafsızlığa çok önem veriyordu. Abdülhamid Han, etrafındaki dostlarıyla ve düşmanlarıyla iyi geçinebilmek için aradaki münasebetleri uygun bir seviyede tutmaya birisiyle dost olabilmek için diğerinin düşmanlığını kazanmamaya dikkat edilmesinin zaruri olduğunu söylerdi. Kulluğun manası ‘vav’dadır, elif ulûhiyetin ve ehadiyetin simgesidir.


O yüzden Lafz-ı İlahi elifle başlar. Elif’ kâinatın anahtarıdır, ‘vav’ kâinattır. AİLE MUTLULUĞUNUN SIRLARI Eşinizin Anne Babasıyla Nasıl İyi Geçinebilirsiniz? OKUYUCULARIMIZ SORUYOR Bir Hıristiyan Üçleme Öğretisine İnanmalı mı? Kusursuz arkadaş arayan, arkadaşsız kalır, kusursuz eş arayan bulamaz.


Yiğitlik, kusurlu insanla iyi geçinmektedir. Evde hiçbir şeyi kusurlu bulmamalıdır! Tenkit, münakaşa, bir yuvanın yıkılmasına veya huzursuz hale gelmesine sebep olur.


Son Dakika Az sayıda istisna dışında hepimiz aynı uyku kalıbına sahibiz: Gece 6-(kimileri için 9) saat uyuruz, sabah uyanırız, gün içinde uyanık kalarak gece tekrar uyuruz. Etrafınızda ne kadar zengin olduğunu belli etmeyen kişiler var mı? Görünürde zengin olmayan ama aslında maddi durumları gayet iyi olanlardan bahsediyorum. Bu tespitlerin iyi değerlendirilmesi, taklit edilmesi gerekir. Sonraki adım sorunun adını doğru koymaktır.


Soruna karşı doğru bir tavır, tutum benimsemek de önemlidir. Tenkit edici değil teşvik edici bir tutum takınılmalıdır. Doğru tavır gerekli ise de yeterli değildir.


Iyi gecinmek nin sirlari

O sorunu çözmek için doğru teknikleri de bilmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar