29 Haziran 2016 Çarşamba

Karaburun badembükü harita

Karaburun Nerede ve Nereye Bağlı? Doğu gps koordinatlarıdır. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) metredir. Hamzabükünden asfalt yol ladakika daha batıya, Parlak Köyüne doğru yol aldıktan sonra, toprak yoldan km içeri giriyorsunuz ve yine bir doğa harikası sizi bekliyor.


Evet arkadaşlar yine geldik çok güzel bir koyun tanıtımına. Daha öncede bahsetmiştim. KAraburun gerçekten de çok güzel meralara ev sahipliği yapıyor. Gerçi bu ne kadar sürecek bilmiyorum çünkü yeni yapımına başlanan yollar sebebiyle bu muhteşem koylar her an yeni sitelere dönüşebilir ve bizimde buralara gidip av yapmamız.


Harita güncellemeleri duraklatıldı. Güncellenmiş bilgileri görmek için yakınlaştırın. Yakınlaştırmayı sıfırla.


Bunda tabii ilçe merkezinin, yarımadanın en kuzeyinde yer alıyor olması da etkili. Bu sebeple her türlü insan tipi ve sorunla karşılaşabilirsiniz. Geniş bir kumsal, günbatımında çok keyifli olabiliyor. Kampçıların tercih ettiği bu koyda hiç bir.


Dolmuş saatleri dönemsel olarak değişmektedir. Elektrik ve su hemen yanında. Zaten burayı yukarda harita bölümünde işaretledim. Badembükü plajına 6km mesafede. Burada da ilk anlattığım şeyler geçerli ama deniz biraz sığ olduğundan olabildiğince uzağa atmak faydalıdır.


Karaburun badembükü harita

Kefal balığıda bol bu yüzden yanınızda Kıbrıs yada bizim. KARABURUN KANLIKAYA Yanınıza kumanya alın. Mavi tur yolculuk gezi turları gemiyle turlar roro ku. Benim amatörce yazılarım kaynak durumunda çıkıyor internetten.


Merkezde balık lokantalarının ve kafelerin sıralandığı İskele Caddesi, beldenin ünlü kalamarının ve enginarının tadına bakıp kulaç atmak isteyenler için ideal. Mahallesine yakın olduğu ve elimizde harita olduğu için yürüyerek gidiyoruz. Kalkınma Ajansı (İZKA) ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) işbirliği ile Yarımada Sürdürülebilir Kalkınma Stratejisi çalışması yürütülmektedir. Her gelişimizde suyundan kana kana içtiğimiz Paşa Çeşmesi’nden yol boyunca ihtiyacımız olan su ikmalimizi yaptık.


Kolay kolay hiçbir şey seni şaşırtmıyor, hayatının rutini olan hiçbir şey seni tatmin etmiyor mu? Buna o klasik tatil ve seyahat anlayışı da dahil mi? Halkbank aktif büyüklüğünü 4milyar TL’ye taşıdı.


Yardım sever çalışanlardan bir harita isteyip, hızlı bir briefing alıp bu noktadan sonra devam edeceğimiz rotayı da belirlemiş olduk. Sırtınızı Turizm Bürosuna verdiğinizde doğu istikametinde iletlediğinizde Sizi büyüleyici Santa Maria Del Fiore nam-ı değer Dome Katedrali karşılayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar