22 Haziran 2016 Çarşamba

Istanbul büyükşehir belediyesi başkanı

Istanbul büyükşehir belediyesi başkanı

STANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. BB Başkanı Ekrem İmamoğlu son olarak üç atama daha yaptı. Toplantıda yapılan oylamada 3. CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu ise 1oy aldı. En son istanbul büyükşehir belediyesi haberleri anında burada.


Istanbul büyükşehir belediyesi başkanı

Nisan Perşembe günü yapılacak olan 3. Belediye Sarayı, Atatürk posteri ve bayraklarla donatıldı. BB Meclisi’nde gerçekleşen oylamanın 3’üncü turunda 1oyla Uysal Başkan seçilirken Ekrem İmamoğlu 1oyda kaldı. Kısa bir konuşma yapan İmamoğlu, “Türkiye’nin Avrupa’nın en büyük kentine hep beraber hizmet etme karakteriyle hareket edeceğimi herkesin huzurunda. Bunun yerine resmi adresi üzerinden CV formu sistemi oluşturmuş ve bu sayfadan adayların bilgileri alarak bir havuz oluşturuyor. KIŞ ŞARTLARINDAN OLUMSUZ ETKİLENEN CAN DOSTLARIMIZA İBB’NİN MAMA DESTEĞİ SÜRÜYOR.


Cumhur ittifakı Ak parti adayı eski başbakan ve meclis başkanı Binali Yıldırım ve Millet ittifakı CHP adayı Ekrem. Büyükşehir Belediyesi haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Kalkanlı, proje ve yatırımdan sorumlu olacak. YSK kararı verdi İstanbul seçimleri baştan yapılıyor. Bir oy mühürsüz olduğu için geçersiz sayıldı.


Istanbul büyükşehir belediyesi başkanı

Daire Başkanlığı’na Gürkan Akgün, Boğaziçi İmar Müdürlüğü’ne de Tülün İnal getirildi. Seçim Dönem toplantıları, İBB Saraçhane binasındaki meclis salonunda gerçekleştiriliyor. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirl. Ekrem has jobs listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Ekrem’s.


Kotil, evli ve çocuk babasıdır. Evrak kaçırmanın cezası daha ağır. Yandaş medyanın Binali Yıldırım için Haziran planı ortaya çıktı.


Meclis Başkanı ve Vekiller; Meclis Üyeleri; Meclis Komisyonları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar