23 Haziran 2016 Perşembe

Arkadaşım eşek öyküsü

Sonra birgün kızım müzik dersinde bu şarkıyı öğrenmiş. Get without the ads. Skip trial month free.


Sırtından iki yana sarkan heybenin üzerine kurulmuş adamı taşıyan çelimsiz eşeğe çok acırdım! Bahçemizdeki çağla ağacından koparttığım yaprakları ona yedirmek çok hoşuma giderdi. Avucumu yaladığında gıdıklanır, kıkır.


Arkadaşım eş arkadaşım şek arkadaşım eşek. Uzun kulaklarını son bir kez salla Tüm eski dostlarımdan bir haber yolla Ayrılık geldi başa katlanmak gerek Seni çok çok. Eşek sıpası deyinceyse sevimliliği çağrıştıran bir iltifat. Nedir bu eşeğin bizden çektiği!


Eşek deyince Nasreddin Hoca akla geliyor. Eşeğine ters binişi, düşünce zaten inecektim demesi. Bir inek, bir beygir, bir eşek, etrafa dağılıp insanların ne yaptıklarını öğrenmeye ve üç yıl sonra buluşmaya karar verirler. Her biri başka yöne gider. Aradan üç uzun yıl geçtikten sonra buluşma yerine önce inek ve beygir gelir.


Daha önce, pantolon giyen bir eşek görmüş müydünüz? Bu kitabımızın kahramanı olan eşek giyiyor, ama pantolon giydiği için çocuklar onunla alay ediyorlar, ona gülüyorlar. Kitabımızın bir diğer kahramanı Constantin ise onunla arkadaş olmak istiyor. Sitemizdeki tüm müzikler tanıtım amaçlıdır.


Söz eşekten, eşeklikten açılmışken bu konuda birkaç fıkra anlatalım. Eşek fıkraları ve öyküleri pek boldur. O yüzden hepsine yer vermiyorum.


Ders verici olanlardan söz edeceğim. Bektaşi eşeğine binmiş gidiyormuş. Hemen Pantolonlu Eşek satın alın, indirimli ve avantajlı seçenekleri kaçırmayın! Onun kol düğmeleri şarkısının bende çok özel bir yeri vardır. Barış Manço’nun şarkıları bizim nesildeki hemen – hemen herkeste hatırası olan eserlerdir.


Domates, biber – patlıcan derken. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildirimlerinde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır. Einstein Katına Çıkaran Otizmli Genç Dâhinin Hayran Kalacağınız Başarı Öyküsü.


Sarı Çizmeli Mehmet Ağa. Strolling Through Istanbul : The Classic Guide to the City. Evet canım evet arkadaşım. Seni söylemeye vakit bulamadılarım gibi yüreğime gizliyorum. Ve biliyorum ne kadar çok yazarsam yazayım hep eksik kalacak bir şeyler.


Hep sözllenmezi gereken söylenmemiş bir şey kalacak içimde. Oysa ben şimdi tek bir cümle söylemekle yetinebilirim. Ben yazarken çok dinledim. Gelecek adına ümit verici.


Barış’ın şarkılarında, bizlere verdiği mesajlar vardır. Pantolonlu Eşek - Henri Bosco - Can Çocuk Yayınları ürününü vade farksız taksit seçeneği ve kapıda ödeme imkanı ile satın alabilirsiniz. Yeryüzü cennetinin sır dolu öyküsü.


Müzik kalitesinin nispeten azaldığı, özel televizyonların arttığı, reyting kavramının ortaya çıktığı günlerde Barış Manço, kendini hem televizyon, hem de müzik ekranından çekti. Kaplumbağanın Öyküsü projesini yaratmak istedi ve demolar da kaydedildi, ancak plak şirketinin isteğiyle Mançoloji adlı bir toplama albüm yapma kararı. Matematik ile ilgili çalışmaları da 1. Serbest etkinlikler ve oyun derslerinde zeka oyunları oynamaya devam ediyoruz.


Just Dance Kids videoları ile dans çalışmalarına devam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar