28 Eylül 2017 Perşembe

En iyi dost sozleri

En iyi dost sozleri

Kardeş, dost olmayabilir ama dost, her zaman kardeştir. Dostlarım az olsun öz olsun ama yürekten sımsıcak olsun! Kusursuz arkadaş aramak, dost edinmeyi istememek demektir. Dost konusunda çok şanslıyım.


En iyi dost sozleri

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun can dostum. Bizim dostluğumuz deniz misali buharlaşsa da yağmur misali geri döner iyi ki varsın. Sen gülerken yanındakilerde güler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın öyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın. Dünyada dost denilen kelime yalan. Benim en iyi dostum içkim sigaram.


Onlar da terk ederdi olmasa param. Eğer sadece güzel şeyler duymak istiyorsan dost meclisinde bulunma. Hayatında hata yaptığında gerçek dostlarınla karşılaşırsın. Karşındaki ile konuşurken kendini iyi hissediyorsan ona sahip çık. Dostlar mutlulukta değil, sorununuz olduğunda sevgisini gösterirler.


Gerçek dostluğun en güzel yanı anlamak ve anlaşılmaktır. Denizler büyüktür üzerinde durulmaz, dostluklar kutsaldır asla unutulmaz. Arkadaşlαr yıldızlαr gibidir, onlαrı her zαmαn göremezsin αmα senin için her zαmαn vαr olduklαrını ve seni düşündüklerini bilirsin.


Gönüller birdir vücutlαr αyrı olsα dα. Unutmαyız dost uzαktα olsα dα hαttα dost bizi unutsα dα. OnIar da terk ederdi oImasa param. Dostluk bitmez dostluk αbidesi yıkılsα dα.


Bir insana tamamen güvendiğinizde iki sonuçtan birini elde edeceğiniz kesindir. Ya yaşam boyu dost, ya hayat boyu bir ders… Ekmeğim aşım helal olsun yiyene, içene. Sahte dostlar dedikodu yapana, gerçek dostlar sana inanır. Düşmanım dost olacağına, düşman olsun daha iyi. Ne dostuna iyi, ne düşmanına kötü de.


Tam dostluk benzer arkadaşlar arasında olur. Kim kazanmazsa bu dünyada bir ekmek parası, dostunun yüz karası, düşmanının maskarası. Bu güzel sözleri dostlarınıza iletebilir veya sosyal medyada onları etiketleyerek paylaşabilirsiniz.


Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister. Gülü dikeniyle, Geceyi gizemiyle, Dostu tüm derdiyle sevebilmektir. Konuşmana gerek kalmaz bazen, çünkü dostun senin ne demek istediğini düşüncelerinden bilecektir. Dostum benim, en güzel düşüncelerim senin yoluna armağan olsun. Bu zamana kadar dost bildiğim insanlardan darbe aldım hep, yaralandı yüreğim.


Cevap veriyorum iyi bir dost. Hayat dediğin nedir, yürekte yara, gözde yaştır. O masum yüzünde ne acı olsun ne de hüzün. En iyi ayna eski bir dosttur. Arkadaşlar meleklerin bize attığı öpücüklerdir.


Tek bir arkadaş ise dünyam. Kendinize en iyi dost olarak bilgisayarınızı veya kitaplarınızı seçmeyin, iyi dost dostun dilinden anlayan olmalı. Bu dünyada evlatlarına bırakabileceğin en büyük miras iyi bir dosttur. Sıradan bir arkadaş, sizi asla ağlarken görmez. Gerçek arkadaşın omuzları, sizin gözyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur.


Dostların sıkıntıda iken onları mutlu oldukları zamankinden daha çok ara.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar