25 Eylül 2017 Pazartesi

Flörtöz

Günümüzde sosyal medyanın hızlanan dalgası flörtözleri de vurdu ve işleri biraz tersine çevirdi. Kendine biraz çeki düzen vermeni tavsiye ederiz. Sonuçta, kadın dediğin biraz ağır olmalı canım. Unutma her şey gelip geçici çok kapılma böyle şeylere. Kişiliği bölümünü flörtöz olarak ayarlayan dişinin topluma vermek istediği mesaj nedir ? Ben flortözüm diyen bir kadın gördüğümüzde ne anlayalım biz ? Makyajsız makyajdan dumanlı gözlere, güzelliğinizi oyuncu bir dokunuşla tamamlayacak pembe alt tonlu dudak renkleri görünümünüzün joker detayı olacak.


Aynı etkiyi maskaranızı çıkarttığınızda da görmek istiyorsanız gündüz kirpik bazı. Diorshow maskaranın kirpiklerde yarattığı bitiş tartışılmaz. Testimizi çöz ve öğren, iş flörte gelince nasıl birisin? Hadi bize biraz kendinden bahset.


Evet, ilişkiler hakkında başarısızlıklarım ortada. Kıçı kırık yaşadığım can yakan şeyler oldu. Ama dikkat, burda dediğim bütün ilişkiler adına en büyük tehlike. Bazen bu mesajı, Beni itici buluyor gibi algılayabiliriz. Bu kadar eğlenceli bir trend listesinde fırfırlara rastlamamak tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratırdı.


Flörtöz

Neredeyse her markanın kataloğunda bulabileceğiniz fırfır kullanımı o kadar çeşitli ve yaratıcı ki, birkaç parça almamak için kendinizi zor tutabilirsiniz. Yüksek belli altları detaylandıran. Bazısı için flört etmek nefes almak kadar doğal bir eylemken, bazısı flört ederken her hareketinde kendini rezil ettiğini düşünür.


Burcunuzun flört etme yeteneğinizi de belirlediğini biliyor muydunuz? Bakalım hangi burç daha flörtöz ? Kahve sıranızı beklerken kulağınıza sizi şımartacak kelimeler fısıldamaya veya odanın öteki ucundan imalı bakışlar atmaya çekinmezler. Tanıştıkları kadınlara kendilerini seksi, göz alıcı ve çekici hissettirirler.


Tüm bunların dışında, bazı şeyler de flörtleşme tarzınızdan bağımsız olarak fiziksel etkilenmeyle ortaya çıkabilir. Flört, ilişkinin ön safhasıdır demiştik. Sizi arzulamasını sağlayın Flörtte asıl meziyet, erkeğin ilgisini ayakta tutabilmektedir. Psikoloji bozukluğu testi sonucu. Bir kadın hayatında değer verdiği adamı yeniden kazanmak adına onun kalbine giden yolları bulmaya çalışır.


Belki dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışacak kadar, kendini açacak ya da kendini zorlayacak kadar flörtöz bir insan değilsin. Ama güvenli alanına giren bir insanı ne kadar seveceğini tahmin edebiliyoruz. Anlayışlı, sakin ve stabil bir ilişki için yaratılmışsın diyebiliriz.


Flörtöz

En flörtöz burç demiş adamlar, hala diğer burçlar nerde diye soranlar var! Yahu sizi de en aklı kıt burçta anlatırlar artık#129315;. Flörtöz Bir Erkeğe Aşıksanız, Ne Yapmalısınız? Filmgoo sadece en iyi filmler izleyin. Odadaki birini göstererek) Onunla ilgili iyi ve kötü şey söyle ! Doğruluk mu cesaret mi soruları belli bir sınırı aşmamalıdır #128578; Yaptığın en çılgınca şey neydi ? Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz, yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak, aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz.


Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak. Eğer sevgilinizin hangi kostümden etkileneceğini tahmin edemiyorsanız bunu ona flörtöz bir şekilde sormaya ne dersiniz? Sevgilinize Eğer senin için seksi bir kostüm giymem gerekseydi ne kostümü giymemi isterdin?


Flörtöz

Arsız bir ruh gerekiyor flörtöz olabilmek için. Biraz istisnai bir durumdur flörtöz erkek olmak kanımca. Sen beni sevmeye hükümlüsün! Kadir’in “Hiçbir avukat senin savunmanı yapamaz.


Zeynep’in duygularını okşarken, Akifrsquo;in ansızın gelmesi iki aşığı utandırıyor. Eğer yalnız iseniz bol bol flörtöz iletişimler içinde olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar