21 Eylül 2017 Perşembe

Sevgiliye sözler

Keşke herkes benim kadar şanslı olsa. Yorum kısmında sevgiliye güzel sözler bekliyoruz. Sen benim umudum, yarınlarım, paylaşacağım güzel anılarım, ortak lokmam, son göz ağrım, hayallerimi tamamlayansın. Bu güzel sayfamızda sizler için sevgiliye söylenebilecek en güzel sözleri hazırladık. Sayfamızdaki sevgiliye etkileyici güzel sözleri facebook, twitter ve whatsapp ile indirip paylaşabilirsiniz.


SEVGİLİYE ETKİLEYİCİ SÖZLER. Fazla değil işte, her saniye! Seninle aynı dünyada sensiz yaşamak ağır geliyor. Birbirinden anlamlı sözler ile sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. Bir dokunursa bin aşka boyar rengimi ellerinin ateşi… Yanağında açan güle âşık oldu bu can.


Aşk Sözleri, Güzel Sözler İle sevdiklerinize Gönderin. Ona olan kızgınlığınızı ve kırgınlığınızı sevgiliye ağır sözler ile ifade edebilirsiniz. Aşk kokan sevgiliye güzel sözler kısa ve öz anlamlı olarak yazımızda!


Sevgiliye sözler

Bu başlık üzerinden eşinize, sevgilinize, ya da yakın bir arkadaşınıza iletebileceğiniz en güzel sözler bulabilirsiniz. Benim bu konularda pek şansım olmadı çünkü aşırı derecede utangaç ve içine kapanık birisi olduğum için hiç kimseye yaklaşamadım. Bu güçlü duyguyu yaşarken aklınızı kalbinizle birleştirebilir ve sevgiliye sözler kısa anlamlarıyla sevgilinizin kalbine bir ok gibi yerleşebilir. Böylece birbirinden anlamlı sözler size ilham. Gözlerimi her kapattığımda seni görüyorum.


Resimli sevgiliye kapak sözler yazılı resimleri aşağıdan takip edebilirsiniz. Sevgiliye Etkileyici Sözler. Sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Sizler için resimli güzel sözler ve sevgiliye kısa aşk sözleri.


Sevgiliye sözler

Ne kadar sarılırsan sarıl, bıraktığın an özlersin. Aklımda sen varken kalbim kimseye kıyak yapmaz. Sen Allah(c.c)’a dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin.


Sen gözümden süzülen yas, tek düşüncem, hasretimsin. Ayrıca sevgiliye en güzel sözler,sevgiliye güzel sözler kısa,sevgiliye kısa sözler,sevgiliye aşk sözleri de yazımız içerisinde bulabilirsiniz. Eğer bir sevgiliniz varsa ona güzel sözler söylemek şarttır. Aşıklar için süper bir sayfa hazırladık.


Bu sayfamızda sevgilinize söyleyebileceğiniz çok güzel sözler bulabileceğiniz gibi, sevgilinize yollayabileceğiniz çok güzel kısa mesajlar da bulacaksınız. Ağzımın tadı yoksa hasta gibiysem, boğazımda düğümleniyorsa lokmalar, buluttan nem kapıyorsam inan hep güzel gözlerinin hasretindendir. Sen gözlerimden süzülen yaş, tek düşüncem hasretimsin. Bizler bunu ancak aşkın tadını alabildiğimizde farkediyoruz.


Uyumadan önce sevgilinize en güzel iyi geceler mesajları göndermek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Ayrıca burada yazılan en güzel özel sözler twitter facebook gibi yerlerde de paylaş yapılabilir. Terkedip giden eski sevgiliye söylenebilecek anlamlı sözü bu sayfamızda bulabilirsiniz. Yağmurlu bir havada SENİ SEVİYORUM demeye gerek var mı? Herkesin hayatında bir erkek vardır ama kimsenin erkeği benim ki kadar yakışıklı ve benim erkeğim kadar sevecen olamaz.


Sevgiliye sözler

Ben Senin için Aşkımı Roman Yaptım Bu Dünyaya! Seni çok seviyorum erkeğim. Artık gelip sarılsanda bi fayda etmez, biliyorsun değil mi ? Sosyal paylaşım sitelerinin olmazsa olmazları arasında yer alan etkileyici sözler, pek çok insan tarafından her gün paylaşılmaktadır.


Kısa etkileyici sözler daha sık paylaşılsa da uzun sözler de vardır. Irvin-D-Yalom Sözleri Ölen Babaya Sözler – Yetim Sözleri George R. Devamı Çünkü Hediyemen sizler için sevgiliye alınabilecek hediyeler kategorisindeki binlerce ürün arasından biricik aşkınızı etkileyecek en doğru hediyeleri bulmanızda size rehberlik ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar