27 Eylül 2017 Çarşamba

Sms gönderemiyorum

Sms gönderemiyorum

Ulaşmayan mesajlarınız saate kadar bekletilir ve iletilmemesi durumunda kredi düşümü hemen yapılır. Ayarlardan varsayılan uygulamayı seçin. Menüden “İletiler” bölümüne giriş yapın. Açılan sayfadan ayarını yapmak istediğiniz seçeneği tıklayın. Not: Hiç bir yere mesaj sms gönderemiyorsanız yazının en alt kısmındaki not’u okuyunuz.


Arkadaslar farklı kombinasyonlar denedim ama bir türlü turkcell hattımdan sms gönderemedim. Cagrı yapabiliyorum, alabiliyorum, sms de alabiliyorum ama gönderirken biraz bekliyor ve ardından hata veriyor. Ad ve Hesabına verilmektedir. SMS Gönderemiyorum Neden? Türk Telekomünikasyon A. Kullandığımız GSM Operatörü olan Turkcell’de kısa mesaj sms gitmiyor sorunu ile karşı karşıya kalınabiliyor bazen.


Göndermeye çalıştığımız mesaj gitmediğinde tekrar dene dediğimiz halde yine aynı sorun yaşanmaktadır. Galaxy note Android 6. Ve ben bunu duzeltemiyorum. Mesajlar uygulamasının verilerini falan komple temizledim ancak hala gönderemiyorum. Biri yardımcı olabilir mi? Aşağıdaki Konular da İlginizi Çekebilir: Android 2. Gingerbread Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır.


Bu değeri sağında yer alan ok işaretine tıklayarak değiştirebilmekteyiz. Ok işaretine tıklayarak Daima izin ver olarak değiştirip çıkıyoruz. Mesaj türleri arasındaki farklılıklar hakkında daha fazla bilgi edinin.


Vodafone hattımdan sms yolluyamıyorum ! Ağ bağlantınızı kontrol edin. Message veya MMS olarak mesaj göndermek için bir hücresel veri veya Wi-Fi bağlantısına ihtiyacınız vardır. Android telefonunuzda 3-haneli operatör numaralarına mesaj gönderemiyorsanız çözüm yöntemleri yazımızın devamında. Sizden gelen geri bildirimlere göre yazımızı güncellemeye devam ediyoruz.


Sonunda avea bayisine gittim onlarda halledemedi. Haneli Numaralara Mesaj Atamıyorum. Sorun telefondan mı kaynaklanıyor diye düşünüp hattımı başka telefonlara da taktım ama yine aynı hatayı aldım. Bu durum ile ilgili mağdur olmamam için gerekenin yapılmasını arz ederim.


Cep telefonunuzdan bir başka cep telefonuna yazılı mesaj göndermenizi ve almanızı sağlar. Artı Puan Eksi Puan Yanıtla. Müşteri hizmetlerini aradınız mı ? Turkell hattımdan mesaj gönderemiyorum. Bugün telefon dondu hiçbir uygulamaya giremedim sonra teli yeniden başlattım.


Bazı ayarlar silinmişti bende tekrar ayarladım. Telefonum samsung güncelleme geldiğinden beri haneli numaralara sms gönderemiyorum yardım edin nasıl düzelticem. Sms gönderemiyorum neden? Güncellemeler: Takip Et.


Merhaba xiaomi mikullanicisiyim 4haneli sms gönderemiyorum yardımcı olur musunuz bir türlü sorunu gideremedim. This feature is not available right now. Apowersoft Telefon Yöneticisi ise, çok geniş özelliklere sahip bir yelpazededir ve çalışması mükemmeldir. Bu iki uygulama arasında, Apowersoft bilgisayardan telefon mesajları göndermek için çok daha iyi bir uygulamadır. Samsung JPrime telefonumda sms gönderme sorunu var.


Sms gönderemiyorum

Jtelefonumdan haneli numaralara mesaj gönderemiyorum mesela vodafone internetimi yenilemek için mesaj göndermem gerekiyor ama haneli numara olduğu için mesaj gönderemiyorum. Yeni bir SIM kart aldığınızda Kısa Mesaj ayarlarınız otomatik olarak yapılır. Eğer telefonunuzun kısa mesaj ayarları yapılmamışsa bu ayarları kendiniz de yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar